Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

235 de 1/1 neasamblate.
Dar nu sunt toate ale mele

D006

Asamblarea, sararea si inbibarea lemnului in ceara fierbinte va fi ocupatia urmatoare.

orbanstefan64

D006

Am pus paletul cu laterale, 1100 de lbs la Dick in camion si paletul cu capete, 730 de lbs la mine in camion si le-am dus la Dick acasa unde le-am descarcat cu mana.
Le-am asezat pe doi paleti si acoperit cu o prelate.
Super ca sunt deja gaurite la creneluri pt suruburi.
M-am uitat la material ca cica este categoria 3 pt ca are noduri si tare mi-a placut cum arata ca eu nu o sa le vopsesc ci o sa las lemnul natural dat cu ceara si nodurile il fa mai atractiv.
Am deja construit un ... ceva in care sa pun lada inbinata dar fara suruburi si sa stea perpendiculara si o sa mearga usor si repede ci o sa fac loturi de 20 planuiesc.
cam am nevoie intr-o luna de 30 de bucati pt familiile ce sunt in nuclee acuma si pt unele care au nevoie de a doua cutie.
Voi comanda si vreo 300 de rame de plastic ca sunt multumit de cele puse in stupi.
Se extrag mult mai usor si regina se oua in cele negre cu mare placere am observat si ouale sunt extrem de vizibile cu fundalul negru si ceara alba.

cristian87

Foarte frumos ,spor la munca, oare cand se vor face astfel de livrari si la mine acasa?
Totusi, eu asi fi vrut sa vad stupina dvs, lazile care au deja albine in ele.
Multumesc mult.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

D006

Albinele mele sunt imprastiate in 9 locatii si am postat cateva poze in trecut.

cristian87

Interesant tip de culegator, nu se strivesc albine cand se monteaya placa activa? Se scoate prin fata nu?
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

D006

Placa activa e rabatabila cu balamale,
E super din plastic fiind usor de spalat si tinut sanitar.
Se scoate cutia prin fatza si se goleste.

D006

Azi mi-au sosit semintele de Orhidee Galbena arbust (Bauhinia Tomentosa)
Sunt ceva mai mare decat graul dar ca fasolea maro la culoare si forma.
O sa cresc si din astia ca cica ar da nectar.
http://toptropicals.com/catalog/uid/bauhinia_tomentosa.htm
http://www.google.com/images?hl=en&q=bauhinia+tomentosa&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=vTdBTKvsB4--sQOQkMiFDQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCUQsAQwAA

D006

Inca o lucrare terminata.
Pe langa contoarul electric intrau albinele in perete si prosperau cu portocali si alti pomi infloritori in curte.
Cu dalta si ciocanu am facut o gaura si am expus o frumusete de familie.
Albine blande si matca tanara.

D006

Fagurii lungi s-au potrivit cate doi in rama chiar daca am schimbat directia celulei.

D006

Dar pana la urma au mers cam toate frumos in cutie si al stropit spatiul cu amoniac sa schimb mirosul.
Sa mai micsorat deficitul apicol cu $100.

gheco

Citat din: AndreiRN din Iulie 19, 2010, 07:25:59 AM
Dar pana la urma au mers cam toate frumos in cutie si al stropit spatiul cu amoniac sa schimb mirosul.
Sa mai micsorat deficitul apicol cu $100.

Ai primit 100$. Foarte corect.
Dar cine repara peretele?
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

D006

E treaba lor cine il repara.
Daca mai da $100 il si repar la loc.
Dar a ramas vb ca fiul sa il repare ca nu se apropia cat erau albine acolo.  :rotfl: :rotfl:

gheco

Citat din: AndreiRN din Iulie 19, 2010, 05:37:40 PM
E treaba lor cine il repara.
Daca mai da $100 il si repar la loc.
Dar a ramas vb ca fiul sa il repare ca nu se apropia cat erau albine acolo.  :rotfl: :rotfl:

Cred ca este un job suplimentar rentabil. Spun suplimentar pentru ca nu se pot prevedea comenzile.
Mult succes
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/