Ioan Ardelean

Creat de ioanardelean55, Februarie 02, 2010, 05:51:45 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

La voi cum se bea whiski-ul? Nu cu pahare mari? Si cate putina bautura pe fundul paharului?
N-or fi avut baietii whiski, dar macar in tendinte, cu paharele, tot au fost! :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

ioanardelean55

A fost caisata mai buna ptr. femei  :rotfl: :rotfl:decit ptr. barbati :finger: :finger: iar paharele ?!!!! la stupina nu poti avea chiar de toate, importanta e atmosfera  :hi: :hi:.Florine ce sa-ti zic daca daca erai cu noi  eu i-ti lasam tot numai sa te simti bine . :hi: :hi:

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: ioanardelean55 din Octombrie 18, 2010, 07:09:43 PM

A fost caisata mai buna ptr. femei  :rotfl: :rotfl:decit ptr. barbati :finger: :finger: iar paharele ?!!!! la stupina nu poti avea chiar de toate, importanta e atmosfera  :hi: :hi:.Florine ce sa-ti zic daca daca erai cu noi  eu i-ti lasam tot numai sa te simti bine . :hi: :hi:

sarut` mana, sa traiesti
o veni ea si ziua aia
poate...
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

Faceti la primavara pastoralul impreuna si se rezolva!! :wink:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

ioanardelean55

Ar fi o idee dar in cazul acesta ne-ar trebui si un sponsor . :hi: ce zici Florine ?

Citat din: ioanardelean55 din Octombrie 18, 2010, 08:12:49 PM

Ar fi o idee dar in cazul acesta ne-ar trebui si un sponsor . :hi: ce zici Florine ?

e o vorba: la sef sa nu te duci cu o idee ca te pune sa o rezolvi
deci, ca in tinerete: cine zice, ala este!

cine a deschis discutia de sponsor, va deveni sponsorul oficial
unde facem pastoralul? eu propun in VAL de LOIRE (http://ro.wikipedia.org/wiki/Valea_Loarei), macar sa simta ca e sponsor
si ca sa nu fin rautaciosi, il luam si pe el

ioanardelean55

Mi-ai citit gindu si eu aveam aceeasi propunere de sponsor  :razz: :razz: iar ca locatie sincer nu ma asteptem  :hi: :hi: CIND PLECAMMMMM . :hi: :hi:

ioanardelean55

Florine eu contez pe tine ,ca mai sti daca ne duce si ne abandoneaza pe acolo, apoi sa vezi tu VAL de LOIRE . adica VAI DE NOI  :hi: :hi:

D006

Ar fi o idee dar in cazul acesta ne-ar trebui si un sponsor.
Pai daca va hotarati va astept la migdali pe Feb. 10 dar sa spune-ti din timp sa semnez un contract mai mare.
De acolo divizam familiile si mergem la portocali ca e nectar garla.

Citat din: AndreiRN din Octombrie 18, 2010, 10:53:28 PM
Ar fi o idee dar in cazul acesta ne-ar trebui si un sponsor.
Pai daca va hotarati va astept la migdali pe Feb. 10 dar sa spune-ti din timp sa semnez un contract mai mare.
De acolo divizam familiile si mergem la portocali ca e nectar garla.

asta da invitatie tentanta...
multumim andrei

ioanardelean55

Si eu sint surprins de invitatie MULTUMIM ,Florine ce ne facem !!! eu zic sa incercam  ,,daca Andrei ne pune la dispozitie albinele si baza melifera , :hi: :hi: noi cu masca ,dalta si afumatoru , CE MISTOOOOOOOOO  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: mai ales ca e si iarna la noi .

D006

Pai aduceti si albinele cu voi ca eu mai am ceva cale pana la surplus.
Cand o sa treaca de 200 atunci o sa am nevoie si de ajutor.
Oricum ar prinde bine cineva langa albine in livada sa scoata polenul zilnic.
As fi primul cu polen de migdal sau polen de portocal pe piata.

ioanardelean55

Se complica treaba , Florine ! pina ajungem in AMERIA cu stupii mai si stam o luna doua iar pina ne intoarcem vin astia de la 141 in control si Paaaaaaaa , :finger: :finger: eu renunt  :hi: :hi:
  2 . Ai citit atent , Anderei vrea AJUTOARE  :rotfl: :rotfl:
  3 . La colectat polen ,la ce bun cind si noi avem destul numai ca nu il recoltam . :nono: :nono:

RE NUN TAM sa fi sanatos Andrei

D006

Citat din: ioanardelean55 din Octombrie 19, 2010, 08:18:51 PM
La colectat polen ,la ce bun cind si noi avem destul numai ca nu il recoltam . :nono: :nono:
La $50/kg e pacat sa nu culeg.

D006

daca la voi este 50$ /kg , iti trimit si eu o tona cu 45$/kg.