Ioan Ardelean

Creat de ioanardelean55, Februarie 02, 2010, 05:51:45 PM

« precedentul - următorul »

bee_lover

Si eu am observat ca anul asta roii s-au asezat cam anapoda si mai multe intr-un loc.

antiopa din ardeal

Citat din: ioanardelean55Stefane pentru tine , ,Achizitia e ca si facuta ..utilajul pleaca spre noua destinatie.
Buna ziua d-le ioanardelean55
Ma intereseaza daca scula din poza este noua sau la mana a 2-a si cam la ce pret. Banuiesc ca alimentarea este la 380 v.

ioanardelean55

este la mina a 2-a dar foarte putin folosita 1700 Euro .380 v. motor 3 KV,

ioanardelean55

Asta e de azi .

orbanstefan64

nelule da o data jos roiu si mai intra pe forum ca lipsesti cam de multa vreme :nod:  :nod:  :hi:  :hi:

ioanardelean55

Va salut , intradevar am lipsit mult dar nu din vina roilor ,am avut probleme cu intratul pe forum , SA LE FIE   R U S I N E   celor care nu ne dau pace .Eu am crezut ca e o facatura  a d-lui moderator Romikele , din cauza roilor  , dar bine ca n-a fost asa ,oricum D-le Roman daca aveti asa ceva contactati-ma sa va dau o varianta de lada sa incapa tot ,altfel va da de lucru nu gluma . :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

orbanstefan64

te salut si bine ai revenit
:hi:  :hi:  :hi:  :hi:

ioanardelean55

salut ,,bine v-am regasit " :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

ioanardelean55

Din cauza altor ocupatii   - ,,Neglijenta in serviciu " - rezultatul s-au vazut deja . :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

ioanardelean55

A mai aparut ceva ,ce zici D-le Valter putem concura ,....numai de nu ar ..... ca mai stii ,in asemenea conditii te poti astepta la orice . :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

ioanardelean55

mai am o speranta , asta si cu cel mic ...SPER sa aduca profit !!!! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Citat din: ioanardelean55A mai aparut ceva ,ce zici D-le Valter putem concura ,....numai de nu ar ..... ca mai stii ,in asemenea conditii te poti astepta la orice . :hi:  :hi:  :hi:  :hi:
Se vede meseriasul  :nod:  in curand s-ar putea sa deveniti producator de matci pt. Adreal sau in alt caz producator de nuclee de imperechere . Buna ideia pt. un nucleu temporar. :hi:

ioanardelean55

un alt model . :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

ioanardelean55

e bine si asa

ioanardelean55

sau asa  :hi:  :hi:  :hi:  :hi: