Evodia

Creat de dragos2006, Iunie 06, 2009, 08:02:48 PM

« precedentul - următorul »

D006

Va multumesc fffff mult ptr seminte d_le profesor din darul primit am sa dau si la alti apicultori pe care ii cunosc si sunt interesati din zona mea va multumesc inca odata ptr tot ce faceti ptr aapicultori cu respect Nicu

silviu_birlea

Buna. Mai are cineva seminte? Dati un PM ca as vrea sa cumpar!

D006

puieti evodia 0758 369 010 puieti au intre 80 de cm si 1.80 numai bn vadoresc

sfantul spiridon

sebastiane,
da-ne si noua niste detalii legate de plantare, de copacii maturi care dau nectar-si cat dau- si noi o sa te apreciem pentru efort...in rest numai bine
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

sfantul spiridon

ramasesem dator cu ceva imagini despre cat de mare creste evodia

sfantul spiridon

a

sfantul spiridon

a

sfantul spiridon

a

stefan1

Saracul copac! se vede ca suporta greu iernile, dupa cicatricile de pe trunchi. Oare gerurile din iarna asta cum vor fi suportate de acesti copaci de clima mai calda? Mai cu seama de cei tineri.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

crombra

Si eu ramasesem dator cu poza zilei de 27.01.2010.
Evodia 'bebelus' :rotfl:
I-au iesit dintii de lapte.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

gheco

Citat din: crombraSi eu ramasesem dator cu poza zilei de 27.01.2010.
Evodia 'bebelus' :rotfl:
I-au iesit dintii de lapte.
Sa va traiasca 'bebelusul' si la mai multi frati.
Cu stima
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

sfantul spiridon

Citat din: stefan1Saracul copac! se vede ca suporta greu iernile, dupa cicatricile de pe trunchi. Oare gerurile din iarna asta cum vor fi suportate de acesti copaci de clima mai calda? Mai cu seama de cei tineri.
mai degraba cred ca este de la neatentia cu care este ingrijit

D006

Citat din: sfantul spiridonsebastiane,
da-ne si noua niste detalii legate de plantare, de copacii maturi care dau nectar-si cat dau- si noi o sa te apreciem pentru efort...in rest numai bine
puieti ii are un prieten bun de al meu el nu are imp sa stea pe forum poze de la el nu am dar problema puietilor e in felul urmator in prima ani trebuie iernatii in sere , solarii orice incaperi mai calde sa nu uitam c anu e un arbore autohton ii trebe timp pt aclimatizare. .Proprietarul puietilor are cativa  de 4 ani si mi a spus clar ca a fost vizitat de albine de dimineaa pana seara, in concluzie da nector tot timpu zilei si inflorirea tine aproximativ o luna.
Ps: prietenu meu nu traiesti din puietii are f multe albine este maghear si ei au stiut de mult de cultura aceasta dar pt mai multe detalii acela de sus este numarul lui contactatil cu cel mai mare drag e f prietenos si sincer. va salut cu respect :hi:  :hi:  :hi:

gheco

Am ajuns cu aparatul in zona stupilor. Am fotografiat de departe puetii de evodia plantati in toamna. Sunt pe marginea platoului din apropierea padurii:
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro

gheco

Nu m-am apropiat pentru ca era prea mare zapada:
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro