Evodia

Creat de dragos2006, Iunie 06, 2009, 08:02:48 PM

« precedentul - următorul »

crombra

prima e mai puturoasa:
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

orbanstefan64

felicitari !!se vede ca puneti suflet la ceace faceti :nod:  :nod:

crombra

Multumesc. Poate ca unii considera ca prezentarea foto facuta de mine nu are prea mare importanta dar eu acum un an cand am semanat primele seminte de evodia necunoscand cum arata ca plantuta tanara nu stiam care este buruiana si care evodia.
Asa ca daca tot am luat-o de la inceput cu semanatul m-am gandit sa fac si niste poze cu evolutia plantei, asa ca sa ramana si pentru altii incepatori.

orbanstefan64

acestea le veti planta in primavara?
m ar interesa si pe mine daca e posibil. sa mi spuneti de unde pot sa cumpar
va multumesc!

crombra

Da le voi planta in livada in primavara.

D006

FELICITARI si tineo tot asa.....daca fiecare dintre noi am urma exemplul dumneavoastra....EVODIA AR INFLORI IN TOATA ROMANIA.Parca... parca.. a inceput sa miste ceva in tara asta....uni organizeaza intalniri.....alti fac calendare...D.V.D. ....alti cauta si vin cu informati la zi....alti construiesc si experimenteaza metode de stuparit... APICULTORI DIN TOATA TARA..UNITIVA!

Bătrânul

Citat din: crombraMultumesc. Poate ca unii considera ca prezentarea foto facuta de mine nu are prea mare importanta dar eu acum un an cand am semanat primele seminte de evodia necunoscand cum arata ca plantuta tanara nu stiam care este buruiana si care evodia.
Asa ca daca tot am luat-o de la inceput cu semanatul m-am gandit sa fac si niste poze cu evolutia plantei, asa ca sa ramana si pentru altii incepatori.
Felicitari Combra ! asteptam pozele in continuare . Altele nu a rasarit ? Iti mai dau seminte . Ai facut bine apasind cu degetul? Stefan semintele le-am primit de la Joe bacsi de pe meheszforum si daca ai drum pe aici din darul primit de mine iti dau si tie.

orbanstefan64

ce sa vazic ?
decit ca sinteti oameni faini  MULTUMESC nu se stie niciodata poate ajung pe la SF GHEORGHE

viorel_v2000

Citat din: crombraDa le voi planta in livada in primavara.
Cred ca ar fi mai bine sa le puneti. in primul an, intr-un vas (ghiveci de flori) pentru ca prima iarna este bine sa o petreaca undeva la adapost (pivnita) , nu afara la -20 grade.
In primul an sunt mai sensibile la frig.
Dupa ce le saditi in pamant, macar in primul an, este bine sa le dati mai des apa (sa nu le lasati numai pe apa de ploaie) :hi:

crombra

Citat din: viorel_v2000
Citat din: crombraDa le voi planta in livada in primavara.
Cred ca ar fi mai bine sa le puneti. in primul an, intr-un vas (ghiveci de flori) pentru ca prima iarna este bine sa o petreaca undeva la adapost (pivnita) , nu afara la -20 grade.
In primul an sunt mai sensibile la frig.
Dupa ce le saditi in pamant, macar in primul an, este bine sa le dati mai des apa (sa nu le lasati numai pe apa de ploaie) :hi:
Exact asa ma gandeam si eu, numai ca ii voi planta in saci de plastic cu gauri pentru drenajul apei si cu armatura de plasa rabitz pe exterior. Asa pot sa-i mut lejer fara sa le deranjez radacinile. Plantarea finala se face punand copacul cu tot cu plasa si cu folia crestata in gropi. Asa am vazut ca planteaza cei de la amenajari gradini copacii mai mari.
Da, va trebui sa-i ud mai des anul acesta mai ales ca se anunta  cel mai călduros dintre ultimii 160 de ani, avertizarea fiind a Biroului Meteorologic britanic, . Potrivit instituţiei, temperatura medie va fi de 14,58 grade Celsius.
:hi:

crombra

Citat din: Batrinul
Citat din: crombraMultumesc. Poate ca unii considera ca prezentarea foto facuta de mine nu are prea mare importanta dar eu acum un an cand am semanat primele seminte de evodia necunoscand cum arata ca plantuta tanara nu stiam care este buruiana si care evodia.
Felicitari Combra ! asteptam pozele in continuare . Altele nu a rasarit ? Iti mai dau seminte . Ai facut bine apasind cu degetul? Stefan semintele le-am primit de la Joe bacsi de pe meheszforum si daca ai drum pe aici din darul primit de mine iti dau si tie.
Multumesc, Batrane(Batran? aiurea, esti tanar, verde si plin de viata, am vazut la Ramnic)
Mai am seminte, multumesc. Daca poti ajuta alt coleg fa-o la rugamintea mea. Visez ca peste 5-6 ani sa vad o Romanie plina de Evodia. Adica ce, Koreenii pot si noi nu?
Totul este sa fim optimisti si perseverenti. Si sa ne impartasim unul altuia realizarile dar si esecurile. In acest fel marea familie Apiardeal va deveni pe zi ce trece mai puternica.
Din partea mea veti primi tot sprijinul. Sa auzim numai de bine.

sfantul spiridon

imi place enorm entuziasmul tau.....asa sper sa-l tin si eu ridicat sau cat mai ridicat
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

D006

daca se pote asi vrea si eu se minte de evodia, domnule Batrinul ,sau domnul Spiridon sunt din teleorman ,tel nr 0764252569

sfantul spiridon

domnule, dumneata esti omul care m-a sunat de sarbatori?
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

Bătrânul

Citat din: apinicudaca se pote asi vrea si eu se minte de evodia, domnule Batrinul ,sau domnul Spiridon sunt din teleorman ,tel nr 0764252569
Semintele te asteapta la Sft. Gheorghe :hi: