Evodia

Creat de dragos2006, Iunie 06, 2009, 08:02:48 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

parerea mea este ca prioritatea nr.1 in apicultura este mentinerea si marirea bazei melifere ..evodia sa ocupe locul 2 dupa salcim ca impoprtant arbore melifer la noi in tara .e greu inceputul dupa aceea totul merge de la sine .
,

D006

da eu v-am sunat

D006

Semintele te asteapta la Sft. Gheorghe (pretelefon la 0745100787 sau 0732115599)
Este prea departe nu pot sa vin  cu toate ca mi`as fi dorit foarte mult  semintele de evodia era un mare ajutor pentru apicultorii din zona .cu resapect Nicu

D006

La multi ani ! tuturor apicultorilor care isi serbeaza ziua de nume

sfantul spiridon

Citat din: apinicuda eu v-am sunat
bun daca dumneata mai sunat si eu ti-am zis sa-mi dai adresa ca va trimit fara probleme si dumneata ai zis ca nu acum cand ai zis ca nu ai zis si daca vreti sa va trimit si ati zis ca e cam greu de trimis.....................
TRIMITE-MI DOMNE ADRESA PE MP SI APOI DOMNUL SA NE AJUTE SI CROMBRA SA NE INDRUME
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

stefan1

Citat din: ioanardelean55parerea mea este ca prioritatea nr.1 in apicultura este mentinerea si marirea bazei melifere ..evodia sa ocupe locul 2 dupa salcim ca impoprtant arbore melifer la noi in tara .e greu inceputul dupa aceea totul merge de la sine .
,
Eu sunt mai putin optimist. salcamul este o planta invaziva, care se autoinsamanteaza pe cand Evodia este mult mai putin adaptata la clima noastra. daca stuparii insa ii vor vedea personal calitatile, vor face efortul sa -si inmulteasca exemplarele. Cu timpul sigur vor aparea exemplare mai adaptate la conditiile noastre, care merita sa fie furnizoare de seminte.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Apicultori, sa facem tot ce se poate face, sa ajutam la inmultirea acestui copa.Revin cu indemnul : DACA FIECARE APICULTOR AR PLANTA CATE UN COPAC ,EVODIA AR  INFLORI IN TOATA ROMANIA.

marc

Citat din: sfantul spiridon-evodia are probleme in primi doi ani de viata cu zapada care o topeste si frigul care poate distruge radacinile
-evodia infloreste in romania pe etape..asfel la sud infloreste la inceput de august si spre moldova aproape de jumattaea lui august
-evodia este un super arbore si cred ca cine nu a vazut evodia nu stie oricum despre ce vorbesc
-ofer seminte gratis de evodia odata cu sfasitul lunii octombrie pentru cei foarte departe de gorj sau dolj
-puieti in craiova la pret de 12 lei ...1000 de bucati intre 2 si 4 ani
-evodia nu se planteaza singura si nici nu suporta incercari filozofice ca nu se prinde si nu se adapteaza
-nu in ultimul rand..la 4 ani are floare si albinele incep treaba
Buna dl. Spiridon
Doresc si eu niste seminte de Evodia .Cum sa facem?

marc

Citat din: Adrian RomanCine mai vrea seminte de amorfa ? Si de oregano ?
Buna
Ma inscriu si eu la amorfa si oregano,se poate ?Cum facem?

Bătrânul

Doresc sa cumpar 20-30 evodia de 3-4 ani !!! cine ma ajuta ? bani jos!

D006

As vrea sa cumpar 5 puieti ! Detalii !!!

sfantul spiridon

de unde sunteti

D006

Din Dragasani ! 0740019914

sfantul spiridon

copacel ca asta pe care o sa ti-l arat am luat cu 15 lei de la craiova...toata treaba certificata...adica nu o bolbotina vanduta ca evodia...in fine...are 4 ani si anul acesta o sa infloreasca

orbanstefan64

la traducerea facuta despre evodia as dori sa i mi cer scuze dar eu nu am stiut ca pretul de 30 ft/buc puiet a fost afisat acum 8 ani dar din convorbirea telefonica avuta azi am aflat citeva noutati:lucrarile de plantare se recomanda  a fi facute numai primavara, sfirsitul lunii aprilie, plantarile de toamna au un risc f mare la inghet.are o dezvoltare rapida ajungind si la inaltimea de12-15m in anul 2001 a cistigat medalia de agint in germania iar in 2003 medalia de aur.preturile o sa vi le comunic in momentul cind o sa le primesc exact.
:hi:  :hi:  :hi: