• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Alegeri ACA

Creat de soripan, Ianuarie 07, 2009, 09:39:07 p.m.

« precedentul - următorul »

D006

In cazul in care la Bucuresti se va alege o conducere pe aceiasi linie imi voi pune urmatorul avatar :

D006

si sa nu uit pe 15 FEBRUARIE ALEGERI LA BUZAU  !
Probabil va iesi cu scandal pentru ca noi cei din Buzau suntem printre putinii din tara care am spus NU actualei conduceri ACA.

ALBINUTA

Nu v-o fi jena domnu sa va laudati cu asa ceva? Oricum se stie ce scandalagii sunteti voi buzoienii ! sunteti cam singurii din tara care numa scandal faceti peste tot. de toata jena neica dragos! Ai mai batrani apicultori din Buzau sunt oameni priceputi si in banca lor da dumneata esti.. ce sa mai de toata jena...nu poti fi apicultor bun daca ai numa timp de net.Am o banuiala ca stupii dumitale nu sunt asa cum inveti p-aci lumea copiind da prin toate manualele.Spor la scandal , cred ca esti specialistul acolo la voi ha?Ce de blesteme ti-oi lua mata... sa fim noi sanatosi! :hi:

soripan

Albinuta, nu inteleg de ce te superi asa tare. Este un punct de vedere, atatatot.  Dragos, ca multi alti romani "cu sange in coa.e", nu incalca cu nimic CONSTITUTIA!!!!!!!!!!!!!!!  De altfel nici tu nu o faci, numai ca, in lipsa de argumente, recurgi la "jena" jignind astfel.  Buzoienii ca si moldovenii, ploiestenii, ardelenii, sunt ROMANI cu metehne si calitati comune fiecariua dintre noi.
In rest, GRIJE LA VOT!!!!!!!!!   PA zORICI!

D006

Buna seara domnu Albinuta ! acum 4 ani pe vremea asta am fost atacat de cineva sub nick-ul Albinel , coincidenta ! nu stiu, daca esti om de onoare arata-ti propria-ti identitate si atunci iti voi respecta parerea si voi lua aminte la criticile dumneavoastra. pana atunci ramaneti doar un anonim si opiniile anonimilor nu ma intereseaza.
Ma mir ca nu ai pus langa noi si pe camarazii nostri din Tulcea !

ALBINUTA

Mai oamenilor voi doi va agitati tare pe aici.Nu ma intereseaza aca atat timp cat muncesc si nu sunt la mila nimanui,nici a lu aca ,nici a statuluyi roman nici a UE...muncesc si nu cersesc.Chiar daca as zice cine sunt tot nu m-ai sti si nu te-ar incalzi cu nimic.De ai de la tulcea chiar nu am auzit.Sunt si p-acolo apicultori? bravo lor.Doar ca e cam nasol sa te lauzi cu scandaluri atat.

D006

Domnu albinel daca tot nu va intereseaza aca , nici statul roman , nici ue , lasati-ne in prostia noastra , cu scandalurile noastre si vedeti-va de munca dv. am impresia ca nu va intereseaza nici apicultura odata ce nu stiti ca in Tulcea e o statiune de cercetari apicole plus un grup puternic de apicultori care cam dau lectii cand in august tabara ardelenii pe ei.

ALBINUTA

Mersi ca ma alinti dar chiar nu e nevoie.. Bravo lor, tulcenilor.Ziceam ca de ei nu am auzit ca sunt asa scandalagii...Chiar am sa va las in pace domnule. numa ca mai lecturez si io p-aci.. k?  :hi:

D006

Sunteti binevenit oricand !
va asteptam cu drag !

soripan

Albinuta, lasa dracu "contrele" si zi-mi daca putem la vara, cand o fi SEMINARUL la Tulcea, pe vapor a doua zi, sa 'tainim' "tovaraseste", ca intre apicultori, atat despre ALBINE, cat si despre ACA. Sunt comvins ca astfel vei constata ca nu suntem "doi scandalagii", ci oameni normali, muncitori ca si tine.
Diferenta intre noi este, privind subiectul ACA, de abordare. Pe NOI subiectul NE INTERESEAZA, pe TINE vedem ca NU! Oricum sa sti ca ai stima noastra!

ALBINUTA


soripan

:wink:  :hi:  :smile: Ma bucur sincer ca esti corect! Daca am putea fi si uniti... ce bine ar fi!!!!

D006

La varf  se ascute lupta , intaratai drace...!

PricopArthur

Citat din: ALBINUTA:hi:

Bine ai venit pe acest forum! Pacat ca numai la aceasta rubrica :sad:
Miere multă şi inimă curată!

D006

Vineri 30.01.2009 la sala sindicatelor din Sibiu este programata sedinta A.C.A. la la ora 10.00
     Cu stima
        Ionel