• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Alegeri ACA

Creat de soripan, Ianuarie 07, 2009, 09:39:07 p.m.

« precedentul - următorul »

D006

Andrei esti tanar, este normal sa ai mai multa energie ca noi.Oriunde te vei duce  o sa ai o "gramada" de probleme de rezolvat, totul este sa fii optimist.

andrei_salaj

Citat din: dragos2006Andrei cat timp nu esti membru ACA  oricum nu are rost sa te implici in subiect.

nu stiu ce poti rezolva prin implicare daca esti membru...multumesc de incurajari d-le pop

soripan

Andrei, nu am vrut sa te supar. Doream sa scot in evidenta faptul ca, desi"cititi", multi au o gandire de acest tip. Tu ai fost cel care mi-ai ridicat mingea la fileu. Atata tot. Sau, poate ar mai fi un aspect, avand cei 50 de stupi, niciodata sa nu zici niciodata, viata te va obliga din vari motive sa-i pretuiesti la modul existential. Mai gandeste-te!
       Dragi prieteni, ca vrem sau nu vrem, de ACA suntem sau nu legati, insa de banii europeni sigur toti avem nevoie. Pana la urma asta-i miza. VREM SAU NU VREM!?  Zorici nu a facut nimic in sensul asta, nu vreau sa ma repet.
      In rest fiti comvinsi de stima mea!

soripan

Dragos, ai sesizat foarte bine esentialul. Asa este. Omoarea este mandria de a recunoaste in orice conditii faptele proprii. Pacat insa ca sunt putini cei crescuti in acest spirit!!!!!!!!!

D006

Sorine la alegerile de la inceputul lui aprilie se va alege graul de neghina ! , daca  ramane acelasi tip de conducere in maxim 4 ani nu va mai exista decat cu numele , daca se face schimbarea va deveni cea mai puternica asociatie  profesionala din Romania.
oricum chiar daca noi suntem putini merita sa incercam sa salvam SPIRITUL ACA creat de Harnaj si distrus de urmasii lui.

catel

doar n-om fi nebuni sa stam pana in aprilie. si daca nu se schimba? stam in continuare ase?
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

D006

Asa ma lupt cu cei din ACA :
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/W59dNEKy1Dg[/youtube]

catel

Citat din: dragos2006Asa ma lupt cu cei din ACA :
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/W59dNEKy1Dg[/youtube]

da nu pt. ciolan nu?  =D
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

D006

Eu nu candidez , si oricum ciolanul  cu carne s-a cam terminat au ramas doar oscioare .
Ma bat doar pentru principii si pentru drepturile pe care noi stuparii de rand le meritam, si crede-ma ca sunt multe avantaje pe care le putem obtine prin intermediul ACA  .

catel

daca tot ai adus vb , enumereaza cateva importante, poate unii nu-si dau seama ce avantaje avem impreuna si poate ii urnim din hibernare.
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

D006

hai sa va dau doar doua exemle simple :
Tratamente moca contra varooa dar direct prin filiala si nu prin ventuzele de la SRL , exemplu meu personal : prin srl am recuperat doar 800 lei din 1300 lei platiti daca o faceam prin filiala recuperam 1210 lei.
masura 141 facuta centralizat prin filiala toti cei cu stupini cuprinse intre 36 si 96 de familii aveau moca de la UE 1500 euro pe an asa daca la conducerea CENTRALA aca SUNT TOT BAGABONTI NU II INTERESEAZA DE NOI .
  Simplu daca am fi membri intr-o ACA condusa de oameni adevarati acum toti stuparii medii aveau TRATAMENTE GRATUITE PLUS 1500 EURO DE LA UE .
Nu va mai lasati dusi in eroare de asa zisi "priofesionisti " care scriu pe forumuri unde se cred luceferi ai apiculturii romane  dar merg pe principiul  : "daca eu nu pot accesa fonduri de ce sa o faca altii ".
Oameni buni ! e simplu , luati bani de la UE !

gudas valentin

Citat din: dragos2006Asa ma lupt cu cei din ACA :
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/W59dNEKy1Dg[/youtube]

Dragos 2006 in alte postari scriai alceva  :roll:   :rotfl: Iti cam dai cu stangu-n dreptu,sa-nteleg ca pierzi teren  :rotfl:
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011

D006

Eu mereu am facut o delimitare intre ACA si conducerea actuala. Tu nu vezi ce putini suntem cei care am luat atitudine despre managementul defectuos care este acuml a ACA. Ei sunt uniti iar noi suntem putini si imprastiati.
Ei pe si asta mizeaza , pe lipsa de solidaritate intre apicultori pe cand ei fac scut unit in jurul conducatorului iubit.
  Crezi ca are rost sa lupti  la nesfarsit vazand ca mai nimeni nu ia atitudine ?

stefan1

Cred ca leganam un copil mort! Din modul legiferat de reprezentare la alegeri ei isi asigura alegerea omului dorit. Ei, adica cei ce se ocupa nu cu productia ci cu activitati conexe.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

crombra

Ca o varianta la starpirea hidrei cu jde mii de capete:
Cum sunt organizati altii.
Sindicate:
http://apiculteur-savoyard.fr/fichiers% ... res%20.pdf
Luati-o ca pe o informatie.(si cine stie... poate va vin idei)
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.
                                                  
http://crombra.sunphoto.ro/