Alegeri ACA

Creat de soripan, Ianuarie 07, 2009, 06:39:07 PM

« precedentul - următorul »

D006

Ce nu au facut in doi ani trebuiau sa faca in DOUA SAPTAMANI !!! AU MAI TRECUT INCA DOI ANI SI TOT NU AU FACUT NIMIC!!! DAR ACUM IN PREAJMA CONGRESULUI DAU CU VAR !!!  TOT NE CRED PROSTI !!!
  ANEXA 2 scrie negru pe alb cu semnatura lui Zorici !!! unicul vinovat de dezastrul din ACA !!!!

D006

Fel si fel de gargaragii aduc vorba de pertecerea de la aniversarea ACA  la 50 ani , filmele sunt publice , uitati unul.
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/mJ0ugpbnAoQ[/youtube]
  Totul a fost mormal , nimic iesit din comum.

D006

Citat din: SMSMai kokolino ,esti partas la distrugerea ACA!!??ptr. cine lucrezi!!??vad ca nu ai habar pe ce lume traiesti!!??
Darga SMS  de cand am pus hartiile cu semnaturile lui Zorici care consfintesc jaful de la ACA nu mai au curajul sa scrie nimic, li s-au inmuiat degetele pe tastatura . In fata probelor evidente cuvintele sunt de prisos :
  Ce samnatura frumoasa are domnul Zorici care credea ca aceasta hartie nu-i va parasi niciodata biroul  :rotfl:
  Atentie directori de Apicola Srl , Zorici si urmasul sau urmeaza sa va lase pe drumuri dupa ce ii votati !!! atentie mare voi cu votul ei cu afacerea !!!

ALBINUTA

Domnu Dragos sa inteleg ca ati participat si dvstr? Bag seama ca oamenii ce va reprezinta nu sunt asa de dezorganizati.Se vad acolo oameni de tot felul,  chiar de felurite pozitii sociale.As zice chiar ca sunteti uniti in cuget si in simtiri!Banuiesc ca sunt si multi din apicultorii fruntasi de la judete, nu? Nu par sa fie stanjeniti sau suparati de conducerea asta distructiva pe care vehement o clamati in toate postarile.

D006

Fratele meu eu DRAGOS GAVRILA M-AM NASCUT IN ACA  ( Asociatia crescatorilor de albine ) pentru mine ACA este  SFANTA  cine s-atinge de ea sa o distruga este dusmanul meu !
  La acel moment nu aveam aceste dovezi despre presedintele Zorici , care pentru cativa dolari sau euro (nu stiu) a distrus aceasta asociatie !
   Eu militez pentru SALVAREA ACA DIN MANA ACESTOR OAMENI CARE PUN INTERESUL PERSONAL DEASUPRA INTERESULUI DE GRUP !
    Daca la alegeri iese tot aceiasi grupare se alege praful de TOATE MAGAZINELE APICOLA SRL !!!   DIRECTORI SI PRESEDINTI FITI ATENTI !!!!  NICI NU VA GANDITI CE VI SE PREGATESTE !!!

D006

Asa cum am discutat sunt unii care se aventureaza in discutarea pretului la export dar nu cunosc sau ignora niste date foarte importante ce trebuiesc cunoscute.   Astfel se ia in calcul:-pretul platit apicultorului (variabil de la procesator la procesator). In acest an la o medie de 6,5 lei/kg a fost de circa 1,62 si nu 1,3 cum spun "binevoitorii"-pretul ambalajului...circa 0.1EU/kg exportat-pretul analizelor interne si din Germania 0.08-0.11 EU/kg. Daca institutul de cercetari ar fi avut laborator acestea s-ar fi redus poate la 0.05 EU/kg.-c/v procesare 0.1-0.15 EU/kg functie de dotarile fiecarui procesator in parte, unde intra cheltuieli foarte mari cu energia-dobanzi bancare 0.05-0.07 EU/kg-pierderi la procesare: inerente mai ales la ambalajele de aluminiu si PVC 0.5% -c/v transport la beneficiar 0.06-0.1 EU/kg in functie de distanta la beneficiar extern-taxe, impozite, dobanzi-castig procesator/exportator 0.05-0.15EU/kgetc....    Datele difera de la procesator la procesator si au castig mai mare cei ce detin instalatii si proceduri mai bune.Produsul, pana la consumatorul final, din Austria ,Germania ,Franta ,etc. trece in in final prin 7-10 maini si normal ca fiecare isi adauga o cheltuiala + castigul propriu.In plus foarte improtant intervine T.V.A.-ul care difera de la tara la tara si impozitul pe circulatia marfurilor + dobanzile pe care orice beneficiar extern le plateste in cazul cand furnizorul nostru lucreaza cu plata in avans, contradocumente sau cu plata la max 2 saptamani

D006

Acum intelegeti de ce APICOLA  srl va da un pret mai mic pe miere decat procesatorii ! 
Aici este durerea apicultorului roman , de ce ACA da un pret pe miere mai mic decat la procesator !!!
  Domnule Zorici  nu va este frica de Dumnezeu ?

D006

Mai Dragos sau cum te cheama pe tine ma uit la postarile tale de mult timp.Vad ca tu si familia ta ati monopolizat forumul asta. NISTE IMPERTINENTI. Voi intrebati voi raspundeti , vag va raspunde cineva.Vad ca te pricepi la toate:economie,politica ,finante ,apicultura. In schimb cred ca nimic din toate astea nu stii sa faci bine  nu mai zic foarte bine...   Dai din gura aia verzi si uscate  fara noima si fara ca cele mai multe din ele neverificate..  TE FOLOSESTE CA PE UN PROST TOTI:  SICEANU, POPESCU, DOBRE PRAHOVEANU si apoi O SA_TI DEA UN SUT IN FUND Dupa cum scrii tu aici toti din ACA sunt vinovati DAR numai TU SI CLICA TA SUNTETI FARA DE GRESEALA parca ati fi ISUS.PENTRU TINE TOTI SUNT PROSTI SAU CORUPTI. VEZI_TI DE TREABA TA MAI BAIETE CA DACA PE TINE TE_AR LUA CINEVA LA INTREBARI NU STIU PE UNDE AI SCOATE CAMASA.TE CREZI ASA CURAT?MAI SUNT SI OAMENI CARE MAI STIU SI EI CATE CEVA NU-I CREDE PROSTI PE TOTI
Am vazut si ce famiilii de albine ai. VAI DE MAMA LOR.DACA ASA ESTI SI CA DOCTOR CUM TE PRETINZI CA ESTI VAI DE PACIENTII TAI. CE zici tu ca se pregateste ?Parca ar fi sfarsitul lumii.TOATE VIN SI TREC stai linistit..In loc sa-ti vezi treaba ta stai sluga pe NET pentru altii.Stai si postzi aici pe forum numa ce-ti trimit ei ca tu HABAR NU AI PE CE LUME TRAIESTI.TE_AI VAZUT CU OLEACA DE spanac LA NAS SAU TE-AU BAGAT CATIVA OAMENI IN SEAMA SI TE CREZI BURICUL PAMANTULUI.ESTI UN NIMENI MA .SAU POATE UN MARE STAR LOCAL LA BAUTURA SI POKER :nono: ASA CA STAI IN BANCA TA CU ABERATIILE SI AMENINTARILE SA NU INCEAPA SA TE GADILE SI PE TINE ALTCINEVA  ..CAINELE MOARE DE BATARAN SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA SAU MAI BINE ZIS NU MOR CAII CAND VOR CAINII.ASTE TI SE POTRIVESTE CEL MAI BINE :nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:

D006

VEZI CA IAR ESTI PROST ACUM AI AUZIT TU DE IVAN? ASTA IMPORTA MIERE DIN ROMANIA DE CAND TE STERGEA MATA LA CUR.NU CUMVA A FOST COLEG DE SCOALA SI PRIETEN BUN CU DOBRE DE LA PLOIESTI  PRIETENUL TAU CEL MAI BUN.OARE CE INTERES AVETI?COMBINATUL?
IVAN I-A MIERE SI DE LA COMBINAT SI DE LA DOBRE SI DE LA IANCU SI DE UNDE VREA.E ECONOMIE DE PIATA MAI FRAIRE FIECARE O CUMPARA SI O DA CU CAT VREA SI CU CAT POATE. TI-A BAGAT CINEVA TIE SAU LA ALTCINEVA MANA IN BUZUNAR?TREBUIA SA TE INTREBE CINEVA PE TINE UNDE SI CU CAT SA DEA MIEREA?
TE-AI DUS SI TU O DATA AFARA DIN TARA SI PARCA ESTI BURICUL PAMANTULUI.FII MAI MODEST CA E MAI BINECA ALTFEL ........
:nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:

D006

Citat din: leonardVEZI CA IAR ESTI PROST ACUM AI AUZIT TU DE IVAN? ASTA IMPORTA MIERE DIN ROMANIA DE CAND TE STERGEA MATA LA CUR.NU CUMVA A FOST COLEG DE SCOALA SI PRIETEN BUN CU DOBRE DE LA PLOIESTI  PRIETENUL TAU CEL MAI BUN.OARE CE INTERES AVETI?COMBINATUL?
IVAN I-A MIERE SI DE LA COMBINAT SI DE LA DOBRE SI DE LA IANCU SI DE UNDE VREA.E ECONOMIE DE PIATA MAI FRAIRE FIECARE O CUMPARA SI O DA CU CAT VREA SI CU CAT POATE. TI-A BAGAT CINEVA TIE SAU LA ALTCINEVA MANA IN BUZUNAR?TREBUIA SA TE INTREBE CINEVA PE TINE UNDE SI CU CAT SA DEA MIEREA?
TE-AI DUS SI TU O DATA AFARA DIN TARA SI PARCA ESTI BURICUL PAMANTULUI.FII MAI MODEST CA E MAI BINECA ALTFEL O SA SUGI...IN LOC DE MIERE
esti tare leonard, nu te lasa dar scrie si tu cu numele adevarat sa te credem ca altfel nu esti decat un lingau....vino cu documente si probe...ca tari in goarna sunt multi....
vezi ca aici se lucreaza cu materialul clientului...nu cu vorbe in vant!!!

ALBINUTA

Dar tu, LEONARDA , tu esti lingau sau ce dracu nu vezi ce scrii?Multi are Domnu in gradina lui, dar cati sar gardul ?Oare te-ai logat Domnule dragos si sub numele de leonarda???

filip

Citat din: leonardVEZI CA IAR ESTI PROST ACUM AI AUZIT TU DE IVAN? ASTA IMPORTA MIERE DIN ROMANIA DE CAND TE STERGEA MATA LA CUR.NU CUMVA A FOST COLEG DE SCOALA SI PRIETEN BUN CU DOBRE DE LA PLOIESTI  PRIETENUL TAU CEL MAI BUN.OARE CE INTERES AVETI?COMBINATUL?
TE-AI DUS SI TU O DATA AFARA DIN TARA SI PARCA ESTI BURICUL PAMANTULUI.FII MAI MODEST CA E MAI BINECA ALTFEL O SA SUGI...IN LOC DE MIERE
Leonard,
Bine ai venit alaturi de noi!
Doua sfaturi prietenesti,daca ai de spus cuvinte jignitoare fata de o persoana de pe forum foloseste optiunea MESAJ PRIVAT
Sub literele de tipar scrise ,citesc o educatie si un caracter.Ar fi pacat sa aiba colegii mei o parere gresita despre dumneavoastra. :hi:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

ALBINUTA

Ei !!! Lasati domnu Filip cu galanteriile astea. Nu e tocmai aici pe topicul asta locul de asa galanterii si vorbe dulci.Recititi paginile si improspatativa memoria.

andrei_salaj

Domnilor,...cat oi fi eu de incepator..pot sa-mi permit sa va atrag macar putin atentia..aici e forum de apicultura  nu de batjocoreli....daca inca nu ati aflat s-o inventa messenger,mesaju' privat...si mai sunt vreo 2000 de astea...
PS:CE PARERE ISI FACE UN INCEPATOR CARE DA DIN GRESALA IN TOPICU ASTA?ASA-I CA IESE DIRECT DE PE FORUM....PACAT CA ADMINUL ACESTU FORUM STA PE UNDE E SI EL SI NU INTERVINE...PANA MAI IERI ERA UN FORUM DE TOATA FRUMUSETEA...CARE E CAUZA?SI CE EFECT VA AVEA PE TERMEN LUNG?VOM VEDEA.....DINCOLO PARCA S-AU MAI POTOLIT LUCRURILE...LA 4 ANI DE stuparitul.... :)
SPOR LA TATE!

filip

Andrei,
Ia priveste in josul pagini cati membri LOGATI sunt si cati vizitatori.
Arunca o privire si dincolo.
Esti baiat istet o sa intelegi de ce incep atacurile :rotfl:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)