Alegeri ACA

Creat de soripan, Ianuarie 07, 2009, 06:39:07 PM

« precedentul - următorul »

D006

pag 3

D006

pag4

valter

Am mancat la aceasi masa cu doctorul dar nu i-am spus ca parte din documentele prezentate de domnia sa erau in dosarul personal de stuparit.Dar chiar nu am discutat asa ceva. Am mancat gratar si vorbe, multe vorbe, altele decat documentele doamnei x, domnului y. Pe care sincer le am de la conferinta internationala din 21-22.02 2007 cand a fost Ratia in romania prima data.Bineinteles de la doamna Chirila, care de atunci se lupta cu himera Zorici.
Eu, un fricos, nu am indraznit sa pun pe net parte din documentele prezentate de doctor, documente clar incriminatoare la adresa mafiiei(sau prostiei inconstiente) ACA , care a reusit in cel mai scurt timp sa puna in pericol existenta unui colectiv valoros al ICDA si a unor tineri din ACA.
Eu am fost las, n'am dat in vileag documente pe care dragos nici nu le visa in 21.02. 2007.
El o face cu consecventa, pentru ca'i cinstit si rau de gura ca mine, da nu-i las ca mine.
De geaba condamnam, daca am sti toate magariile facute de acesti conducatori, sigur am pune mana pe sapa sa le luam gatul. Ei si numai ei au oprit evolutia fireasca a pretului mierii. Spuneti un singur moment cand ACA  a platit un cent in plus fata de procesatori. DE CE. Zorici a fost platit de procesatori sa plateasca mai prost. O pot dovedi. Totul la momentul potrivit.
Doctorul, vehement, da corect.
Ma bucur ca te-am cunoscut si ca ne-am contrat. RESPECT.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

pag 5

D006

si cireasa de pe tort

D006

aleluia !

D006

Sa deschidem si dosarele OMV ?

D006

Dar dosarele MALDARESTI?

D006

dar dosarele BIDIDIA ?

D006

Citat din: valterZorici a fost platit de procesatori sa plateasca mai prost. O pot dovedi. Totul la momentul potrivit.
Este momentul potrivit.

ionsut

Da si eu cred ca e momentul sa scoatem la lumina toate cate au facut stimabilii
Pt. Dragos2006, da'i inainte, ai sustinerea multor apicultori

D006

Dle Dragos ,maine 26 03 2008 este Conferinta la Bucuresti , in sala ICDA ne-ar fi fost foarte necesare aceste documente ,iar prezenta dumneavoastra ne-ar fi fost de real folos ptr. actiunile ce voor urma.Va rog continuati cu aceste dezvaluiri ,care mi se par SOCANTE,AVETI TOT SPRIJINUL NOSTRU!!!!!!!!!!!!.........si noi care l-am ales pe d-l MALAIU presedinte de onoare al filialei Bucuresti si Ilfov.
Bravos stimabililor!!!!!!!!!!!!!!!!

D006

Pe la inceputul acestui topic am pus acest fragment din "Eroii de la Termopile " tocmai pentru a arata hotararea luata in lupta pentru salvare ACA:
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/W59dNEKy1Dg[/youtube]
   Daca ne stangem 300  de romani hotarati sa salvam apicultura romaneasca nici un mafiot nu mai poate sa ne stea in cale!
   Unirea face puterea !

PricopArthur

Dragos, tot ceeace spui ma ingrozeste. In situatia mea cred ca sunt multi.
Este normal sa apara ca din senin "stupari" sa incerce sa devieze discutia sau sa te denigreze.
Miere multă şi inimă curată!

D006

Zorici si Moraru si-au asmutit haimanalele pe mine , dar macar daca erau de rasa ...  Nu le pica deloc bine ce arat eu aici .Si inca o dovada ca sunt un grup infractional : la ACA si ICDA  s-a instaurat OMERTA - LEGEA TACERII  tipic pentru o structura mafiota , ei spera ca in tacere sa-si continuie planul de distrugere ACA.
  Precizez ca de acum nu mai raspund la nici o provocare , mai ales ca sunt lansate pentru a ma deturna de la subiect.
  Voi reveni cu un comentariu pe larg...