remorcute

Creat de pngflorin, Decembrie 02, 2007, 03:20:51 PM

« precedentul - următorul »

D006

pavilionul meu in constructie...........

D006

alta

filip

Florine,nui prea mic spatiul pe interval?Faci o masa pe rotile pe care o muti pana in dreptul lazi la care lucrii la etaj?Apoi tragi lada cu magazie pe masa,sub lada trebuie sa fie podit cand tragi lada albinele ce vin din camp sa mearga pe poditura pana in lada.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

distanta este de 65 cm.

D006

astazi

D006

alta

D006

am terminat pavilionul ...................URA !!!!!!!!!! :razz:

D006

Alta

D006

alta

D006

alta

Donbazil

Felicitari  Florine!
  Da' greul de-abia de-acum incepe...
Pana te inveti sa lucrezi in pavilion o sa mai dureze, Sa vezi cum te lovesti pe la coate, cum te inteapa din diferite directii, cum intra pe unde nu te astepti, cum nu ai cea mai buna vizibilitate sau cum te sufoci de cald,ori cum te trage curentul, etc. dar fii optimist. Doar lucrand, poti sa-ti dai seama de ce nu e bine sau de ce ar mai trebui facut. Omu' cat traieste tot invata...
Oricum BAFTA si curaj incontinuare. ( primele 2-3 vagoane e mai greu pana le faci, apoi te obisnuiesti...)
Sal'tare!
Donbazil- Faget.

bee_lover

Foarte frumos :wink: chiar imi place arata super dar ma gandesc ca nu e prea sus? sunt curios cum sta cu stabilitatea incarcat cu 24 de stupi bine populati . Miere multa !!!

stefan1

Foarte frumos, Florin, esti polidotat. Si mai frumos va fi cu 24 de familii puternice.
Si mie imi pare, ca si  bee_lover, ca-i putin cam inalt, mai cu seama pentru drumuri mai rele. Sau poate e doar o iluzie din modul de fotografiere.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

PricopArthur

Felicitari Florin! Iti doresc sa-l umpli cu albine si sa tragi multa miere!
Nu ar merge sa-l dai jos de pe remorca dupa transport? In acest fel poti folosi remorca si in alte scopuri, si de ce nu, sa cari alte pavilioane identice!
Miere multă şi inimă curată!

D006

Florine cum asezi stupii? In pat cald sau in pat rece? in pavilion