remorcute

Creat de pngflorin, Decembrie 02, 2007, 03:20:51 PM

« precedentul - următorul »

frantescu

de ce masina o legi?

D006

cred ca iti trebuie o duba de 3,5t sau un jeep ca sa o tragi

puiu

Nu spun sa cumparati aceasta bijuterie apicola,poate nu am fotografiat-o din cea mai buna pozitie fotogenica,dar,poate fi usor de tractat de o Dacia 1300 in stare acceptabila(nu uzata aproape de maxim), usor de inscris in circulatie-doar un act de vanzare-cumparare,rar-2010, sau daca doriti va pot oferi telefonul firmei care a executat-o.  :hi:

pngflorin

Remorca de mai sus o leg de un VW Golf IV, cu motor 1,9 TDI, 151 cp, cutie in 6 trepte.
Zona pe care o vizez pt pastoral este cu drumuri cu asfalt, dar cine stie pe unde in timp ma va purta musca.................
Am si un 4*4 dar nu prea e de iesit cu el pe DN,..... CUNOSCATORII DRUMURILOR DE MUNTE STIU DE CE......... :rotfl:

frantescu

La doua axe am auzit ca trebuie categ E.

Cristian IONITA

asta e cea mai mare tampenie .... poate sa aibe 1 - 2 si chiar 3 axe ... diferenta o face masa maxima autorizata
daca masa auto + remorca depaseste 3500 Kg va trebuie E, daca nu ... merge doar cu C

D006

"asta e cea mai mare tampenie .... "
mai moderatorica si pe dincolo jignesti oamenii? sau iti e frica ca te zboara mircica din acvariu?

D006

aveti idee de vreun targ unde se vand remorci ?

D006

Ma poate ajuta cineva cu o adresa de firma care produce pavilioane apicole
Cu multumiri

D006

da te ajut eu dar asteapta pina dupa tirg de la alba
sunt ceva remorcute la tirg ce se pot lega si dupa dacie si sunt ca si pavilioanele

Nikolas

D006

Multumesc de informatii si mai astept si altele.
Doresc ceva mai mare (pentru 50 - 60 stupi) de transportat dupa tractor.
Dispun de o remorca pe care as vrea sa o transform in pavilion dar trebuie sa fie omologata , inscrisa in circulatie, etc ......
Daca pretul la un pavilion nou este undeva pe la 100-150 mil cu subventie 50% poate merita cumparat

bee_lover

D006

la tirg a fost firma relian cu remorca de 20 fam de albine
daca vrei mai multe detali intra te rog pe www.relian.ro la remorci aghricolesi o si vezi

D006

Multumesc de informatii
Le-am vazut sunt fainute ... dar cam scumpe
Cred ca raman la modificarea unei remorci si transformarea ei in pavilion ... este varianta cea mai ieftina (dar banuiesc ca cu nervi multi pe la RAR)