remorcute

Creat de pngflorin, Decembrie 02, 2007, 03:20:51 PM

« precedentul - următorul »

D006

in pat rece.......sper sa nu fie pb la transport cu pozitia ramelor..........in principiu daca am toate ramele in stup nu vad cum sa se miste.
o sa vedem.................

D006

mda ma gandeam...o sa fie nevoie sa tragi in totalitate st.de jos ca sa poti sa ai acces si cum spatiu pe culoar e de doar 65 cm o sa fie cam greu,la randul de sus o sa fie bine, pt. ca daca are 2m inaltime o sa ai loc sa scoti ramele, cred ca la ac. tip de pavilion era mult mai bine daca alegeai varianta pe pat cald, la randul de jos trebuia sa tragi st. max. 10 cm. , apoi la randul de sus taie vro 10 cm din plastic, la fiecare stup

D006

Citat din: catumda ma gandeam...o sa fie nevoie sa tragi in totalitate st.de jos ca sa poti sa ai acces si cum spatiu pe culoar e de doar 65 cm o sa fie cam greu,la randul de sus o sa fie bine, pt. ca daca are 2m inaltime o sa ai loc sa scoti ramele, cred ca la ac. tip de pavilion era mult mai bine daca alegeai varianta pe pat cald, la randul de jos trebuia sa tragi st. max. 10 cm. , apoi la randul de sus taie vro 10 cm din plastic, la fiecare stup
nici vb, locasurile pt stupi au o inaltime de 96 cm..........eu zic ca este loc suficient sa lucrez la ei....dar o sa vedem.

D006

grija mare la frane si demaraje,an rest nici o problema
e misto tare pavilionu .
cu ce l-ai acoperit? :nod:

D006

SAMBATA SEARA AM PLECAT LA SC 3, NU AU FOST PROBLEME PE DRUM DIN NICI UN PCT DE VEDERE.
masina la tras fara pb, de ce imi era mai frica , de balans nu s-a produs, insa viteza de croaziera a fost 30-40 de km/h.

D006

Citat din: madgrija mare la frane si demaraje,an rest nici o problema
e misto tare pavilionu .
cu ce l-ai acoperit? :nod:
cu polycarbonat pe centru si tabla pe laterale.

D006

cam asa ceva vreau sa fac si eu

D006

leoman

Florin,
poti sa ne spui cat te-a costat pavilionul (material, manopera) si ce concluzie ai tras dupa acest prim sezon, d.p.d.v. al functionalitatii si a eficientei ?
In rest...arata f.bine, iar tu esti un exemplu stimulativ. Felicitari!

D006

Produsul final ma ajuns in jur de 2200 euro, din care doar remorca ma costat 1500.
eu pana in acest moment sunt multumit de lucru in el, unele din neajunsuri le-am remediat latele urmeaza.......

balasbebe

O intrebare rea: In cat amortizezi investitia ?

andrei_salaj

domnule Florin...nu mai postati poze din astea pe un forum de apicultura,,,,s-ar putea sa va treziti cu ctv pe cap.. :nono: ..mie mi se pare o nedreptate,,e punctul de vedere al unui iubitor de animale..inteleg ca trebuie pt alea alea de le-ati zis,..dar macar nu mai puneti pozele :mad:

gudas valentin

Frumos trofeu. :hi:
Muntele din departare se cheama creasta cocosului,si e de origine vulcanica se zice ca e activ anca. :wink:
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011

D006

Andrei, sa nu iti fie niciodata rusine de ceea ce esti sau ceea ce faci !

D006

codru rugineste incet, incet............