citeva informatii interesante.

Creat de ioanardelean55, Ianuarie 24, 2010, 12:49:04 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

TOTUSI , printre ei sint MULTI apicultori care refuza sa sacrifice coloniile in toamna , ba chiar le AJUTA sa se organizeze cu o buna hrana folosind MIEREA PURA diluata cu apa in proportie de 4 kg miere la 1 l apa pe care de indata albinele o prelucreaza si o depoziteaza in faguri formind coroane capacite in partea superioara a fagurilor . :hi: :hi: :hi: :hi:

orbanstefan64

nu va sari nimeni pe tine ma refer la cei care gindesc putin dar,,,,,,,,,,,,,,, sa vezi stuparit
scoti tot din stup  polen, propolis. miere. laptisor etc etc mai faci si roi  la urma.............. ii dai stupului produse testate de om .....  clar ca omul stie  mai bine ce ii place la albina??????  sau daca nu, lasi sa moara colonia in primavara incepi din nou     
     bravo ,,stuparule,,  :rusine: :rusine:

D006

Sunt totusi o minoritate si nu prea sunt agreati de apicultorii adevarati.
Uni vand albina la kg si pastreaza faguri goi peste iarna.

ioanardelean55

ioanardelean55

Prof . G .Townsend  --- Canada---SFATUIESTE ca daca se foloseste miere ce se cristalizeaza , e bine ca in locul apei sa se puna pentru diluare 1 l SIROPDE ZAHAR care IMPIEDICA CRISTALIZAREA . :hi: :hi:

D006

Sirop de fructoza se foloseste.
Sau mai corect zis fructosa de porumb.

ioanardelean55

D-le Andrei te rog nu mai strica topicurile ,deschide-ti un sait si posteaza cit te tin degetele dar mai lasa-ne pe noi cu ale noastre daca as fi moderator sincer te-as bana , nu-ti mai viri nasu in toate ,ca mai ai mult de invatat si apoi sa dai lecti dar nu romanilor ,vezi bine ca multi nu sint deacord cu ceeace spui .

D006

Da TU cu ce nu esti de acord?
Ar fi mai educativ daca ai spune direct in loc sa-mi ceri mie cenzura.  :hi:

ioanardelean55

Ti-am spus-o si direct si tot degeba , asa ca nu mai am chef sa repet , si chiar daca as faceo sint convins ca tot nu va fi educativ.

D006

Inca astept sa combati subiectul discutat de mine dar tu continui sa ma ataci fara o baza rationala.
Cu ce nu esti de acord?

D006

Desigur.
Eu consider ratiunea ca baza comportamentului uman.
Ca sunt uni care reactioneaza mai mult sentimental ...... evolutia nu e uniforma.  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

ioanardelean55

Stimati colegi eu am deschis acest topic ca sa informez apicultorii (mai ales incepatori ) care nu au posibilitaea de a se documenta        despre albine si in general despre apicultua sint informati unele utile altele pur teoretice pentru cultura generala ,  pe care le iau din diferite manuale , tratate , reviste etc , aceste informatii sint verificate unele se bazaaza pe ani multi de experienta ,iar noi mai isteti ne place fie bine fie rau sa comentam , am mai spus ca vreau sa fie un topic numai ptr . informtie daca cineva vrea sa comenteze poate sa o faca dar deschidet-va topicuri ca nu va opreste nimeni . Andrei  nu te opreste nimeni sa deschizi topicuri , nu ai subiecte ? uita-te la Dragos ,el e cel care mentine cel mai mult  forumul in activitate ,antreneaza lumea la discutii prin deschiderea de noi subiecte prea putin intra pe alte topicuri sa comenteze .e un sfat , personal . si sper sa nu ne mai intilnim aici .

ioanardelean55

DIAREEA  SAU  DEZINTERIA  ( URDINAREA )
  Diareea se produce totdeauna dintr-o ALIMENTATIE IN PREA MARE CANTITATE in timpul iernii. :nono: :nono: Cauzele care produc aceasta supraalimentatie sint :  :finger: :finger:
     FRIGUL ,  :nono: UMEZEALA ,  :nono: URDINIS MIC ,  :nono: SGOMOTUL ,  :nono: IERNAREA INDELUNGATA SI HRANA DE PROASTA CALITATE ,  :nono:  VIZITA PREA DE TIMPURIU ,  :hi: LIPSA REGINEI  .  :finger: :finger:

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: ioanardelean55 din Octombrie 24, 2010, 04:47:51 PM

DIAREEA  SAU  DEZINTERIA  ( URDINAREA )
  Diareea se produce totdeauna dintr-o ALIMENTATIE IN PREA MARE CANTITATE in timpul iernii. :nono: :nono: Cauzele care produc aceasta supraalimentatie sint :  :finger: :finger:
     FRIGUL ,  :nono: UMEZEALA ,  :nono: URDINIS MIC ,  :nono: SGOMOTUL ,  :nono: IERNAREA INDELUNGATA SI HRANA DE PROASTA CALITATE ,  :nono:  VIZITA PREA DE TIMPURIU ,  :hi: LIPSA REGINEI  .  :finger: :finger:

poti sa ne lamuresti  (pe cei interesati), in ce sens influenteaza fiecare dintre cele enumerate aparitia diareei?
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

ioanardelean55