Mierea ecologica intre mit si realitate

Creat de dragos2006, Ianuarie 10, 2009, 11:29:54 PM

« precedentul - următorul »

D006

toti vorbim de bio de ecologie dar nu dam definitiile la acesti termeni , eu zic sa incepem discutia si sa stabilim ce inseamna mierea , mierea bio , mierea ecologica , mierea organica , etc.
ca punct de plecare am ales urmatorul site . :
http://www.apidava.ro/produse_dimelio.php?id=obtinere

puiu

Tot intre mit si realitate va rog Domnule dragos 2006 sa luati in considerare ca..."No man is wise at all times"
Va rog sa va schimbati avatarul.
Nu cred ca va avantajeaza.
RESPECT!

D006

aici discutam de miere bio si nu de avatarul meu , despre el discutam pe "Sindromul Drone "
Sa auzim de bine !

D006

puiu

Stimate Domn
Sub acest "stindard" postati aici,nu pe sindromuri...
Va spun pe romaneste ca"INTELEPTUL INVATA DIN PATANIA ALTORA,NESOCOTITUL NICI DIN A SA."
RESPECT!

D006

Dragos, toti au inteles mesajul tau, asa ca aceeasi sigestie o am si eu, schimbal cu alt ceva, insa e doar o parere personala.

D006

Citat din: florinpngDragos, toti au inteles mesajul tau, asa ca aceeasi sigestie o am si eu, schimbal cu alt ceva, insa e doar o parere personala.
:hi:

catel

dragos poti sa iti pui avatar si cu semne obscene, cred ca o sa citesc ce scrii, nu o sa ma deranjeze avatarul tau. pb care o avem majoritatea este ca iti sare in ochi. atata tot.
parerea mea.
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

D006

l- am schimbat de dimineata , daca sunteti atenti acum este alt mesaj.

puiu

In copilariea am citit o carte"CIMITIRUL BUNA-VESTIRE de T. ARGHEZI".
Am retinut o fraza,proverb,zicala -obscura sau mai putin obscura-"Faire la bete a deux dos".
Nu doriti Domnule Catel sa sterge-ti acea javra si sa postati sub aceasta zicala?
Va face cinste,va caracterizeaza?
Multumesc!

catel

Citat din: puiuIn copilariea am citit o carte"CIMITIRUL BUNA-VESTIRE de T. ARGHEZI".
Am retinut o fraza,proverb,zicala -obscura sau mai putin obscura-"Faire la bete a deux dos".
Nu doriti Domnule Catel sa sterge-ti acea javra si sa postati sub aceasta zicala?
Va face cinste,va caracterizeaza?
Multumesc!
am avut alte preocupari (pacat) si nu am reusit sa invat o limba straina. au incercat sa ne invete rusa dar...
daca luati in calcul ca limba de circulatie este inca romana la noi in tara. si imi traduceti poate o sa va si raspund.
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

D006

D006

Partenerul meu, Richard, om la 63 de ani si apicultor amator de 30 de ani nu a dat niciodata medicamente sau hrana la albinele lui.
Am invatat si invat mult de la el si chiar daca are o stupina mica in comparatie cu restul albinele lui isi fac singure matcile necesare si taiesc numai din ce culeg fara nici cea mai mica interventie.
Asta imi spune mie ca se poate.

D006

Pe linga faptul ca e la moda m-ar interesa discutia despre mierea bio mai ales ca zic ca e de viitor. Este cineva care ma poate lamuri adica sa spuna ceva despre regulile cum se procedeaza...etc.

D006

nu ai voie sa mergi cu stupii la culturi stropite sau cu plante modificate genetic.
Nu ai voie sa faci tratamente decat cu anumite substante care nu raman in ceara si miere. cand incepi trebuie sa-ti procuri faguri bio , si sa ai si cutii bio.