• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

ce ziceti colegi

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2007, 09:42:29 p.m.

« precedentul - următorul »

D006

Am primit deunazii acest mesaj...ma mir ce destept sunt si am reusit sa-l copii....
Colectarea veninului de Albina
- Afaceri rentabile pentru apicultori --
  Societatea EPSICOM din Craiova, cu o experienta de peste 14 ani in producerea colectoarelor de venin, are placerea de a va anunta lansarea noului model de Colector de venin de albine EPS04 µC, venind astfel in intampinarea nevoii de modernizare a activitatii apicultorilor.
Colectorul de venin de albine EPS04 µC impreuna cu accesoriile necesare acestei activitati  este insotit de documentatia aferenta privind procedura de colectare si conservare, pentru obtinerea unui produs de foarte buna calitate.
   O prezentare video a modului de colectare aici
   Cateva detalii:
Aparatul este programabil, nu necesita supravegere. 
O prezentare video a modului de colectare aici
   Cateva detalii:
Aparatul este programabil, nu necesita supravegere. 
Nu scade productia de miere sau a celorlalte produse apicole.
Nu agita stupul.
Isi amortizeaza rapid costurile.
   Epsicom vine astfel in sprijinul apicultorilor pentru colectarea unui produs apicol secundar valoros, veninul de albine, fara sacrificarea albinei incercand sa completeze gama de produse apicole romanesti cu aplicatii in terapiile naturiste.
   Speram ca oferta noastra va starni interesul d-voastra pentru inceperea activitatii de colectare a veninului de albina si va deveni o activitate curenta ce va inlesni incheierea de noi parteneriate in afaceri. 
 
  Fara a incerca sa va convingem ca este o inedita si spectaculoasa afacere aparuta peste noapte, veti descoperi singuri aceasta, nu ca rod al unei formule magice de afacere ci ca rod al propriei dumneavoastra munci si pasiuni pentru apicultura.
  Date despre acest produs puteti gasi pe site-ul nostru
''EPSICOM Apitherapy ''.
  Pentru detalii cu privire la acest produs precum si la aspecte concrete privind colaborarea noastra nu ezitati sa ne contactati direct sau aici ,
Veti gasi in noi un partener constant in afaceri, dornic de noi colaborari

D006

Date de Contact
Director:    Jan Gilcescu
Sediu:       37 Sararilor Street
                200570 Craiova, Dolj
                Romania
Daca doriti sa ne contactati, folositi adresa e-mail Modificat de bio (13-10-2007 15:54:57)

EPSICOM

Buna seara, puteti acum sa ne contactati direct pe acest forum, va stam la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.

PricopArthur

Este bine ca veniti in intampinarea noastra si va multumim.
O prima intrebare : aveti cunostiinta de posibilitatile de valorificare a veninului? Pentru ca daca nu poti sa vinzi, nu merita sa produci.
Cu multumiri,
Miere multă şi inimă curată!

EPSICOM

Asa cum am aratat si pe alte sectiuni ale acestui forum, incepand cu acest an ne ocupam direct, organizat si de valorificarea veninului. Vom pune tot ce am acumulat in 15 ani de experienta la dispozitia d-voastra: proceduri, o gama larga de accesorii, inca doua noi modele de colectoare (pentru stupine mari), servicii pentru analiza veninului si valorificarea acestuia. Ce a lipsit acestei activitati a fost probabil organizarea in sensul livrarii de catre un un furnizor sigur. Asteptam intrebari in continuare insa pentru detalii comerciale va rog sa ne contactati direct pentru a nu da tenta de promovare afaceri pe acest site.

PricopArthur

Nu cred ca admin se va opune daca dv veti intra in detalii publice. Doar daca aveti informatii confidentiale ce privesc direc firma ce o reprezentati putem discuta pe privat.
In genere, cum productia de miere e in declin, veninul poate fi o alternativa.
Care e cantitatea de miere pe care o consuma albinele pt a isi reface rezreva de venin?
Miere multă şi inimă curată!

bee_lover

dupa cum stiti suntem deschisi la tot ce tine de albine,informatiia si diversitatea sunt cheia succesului

EPSICOM


PricopArthur

Am discutat cu cineva care a colectat venin. Albinele sunt forte agresive in acele momente. In preioada respectiva ACA colecta venin la un pret atractiv.
In prezentarea dv ati scris:
" Programati ciclul adecvat de recoltari/zi functie de activitatea albinelor si nu reinstalati aparatul de colectare mai devreme de 48 ore, pauza strict necesara."
De ce trebuie acest interval?
Colectoarele sunt numai de urdinis ca cele din filmul prezentat?
Miere multă şi inimă curată!

EPSICOM

Sunt intrutotul de acord cu d-voastra. Si nu sunt singurele colectoare care agita albinele, sunt multe variante care au fost achizitionate din diverse locuri si din cauza carora multi apicultori refuza chiar sa mai auda de colectare de venin. Am gasit de curand pe internet o "procedura" in care se pun difuzoare pe stup "pentru stimulare" si cresterea cu pana la 85% a cantitatii de venin. Chiar nu doresc decat distrugerea coloniei ?
Vremurile s-au schimbat, aparatul pe care il producem este controlat cu microprocesor, programele de excitare sunt foarte bine selectate si puse la punct prin experimente facute de mai bine de 15 ani. Nu agita albinele, nu scade productia de miere. Este o activitate prin care se doreste colectarea acestui produs apicol care altfel s-ar pierde. Procedeul este aplicat fara sacrificarea albinelor pentru care avem un adevarat cult.
Pe un topic al apicultorilor gasisem o situatie in care albinele erau foarte agresive. Chiar dorim sa creem o program special pentru colectarea veninului in astfel de situatii in paralel cu "calmarea" lor. Cine are astfel de situatii sunt rugati sa ne contacteze.
Intervalul de 48 de ore are o buna justificare vis-a-vis de comportamentul social al albinei, este o teorie intreaga confirmata prin aplicatii.
Ramele sunt dispuse la urdinis pentru a nu interveni zilnic in stup. Veninul se recolteaza in aceeasi zi.

crombra

EPSICOM a scris:
"Ramele sunt dispuse la urdinis pentru a nu interveni zilnic in stup. Veninul se recolteaza in aceeasi zi."
M-a preocupat acum 10 ani colecatrea veninului.
In literatura de specialitate se specifica ca veninul recoltat sub folia de plutex trebuie lasat 72 ore ca sa se deshidrateze si apoi sa se razuie de pe placile din sticla.
Cum puteti sa recoltati in aceeasi zi veninul?
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.
                                                  
http://crombra.sunphoto.ro/

EPSICOM

Multe se scriu, practica demonstreaza. Max. 72 ore (adica nu mai mult de 72 de ore) in conditii recomandate de noi.  De multe ori, mai ales in perioadele calduroase, veti avea placuta surpriza ca in max. 2 ore de la oprirea ciclurilor sa colectati veninul, este uscat deja. Sunt stupi la care veti putea opri procesul in 2 ore, la altii sa nu recoltati suficient in programul de cules slab, de aceea recomandam folosirea aparatului exclusiv de catre apicultori. Ei inteleg si simt cel mai bine activitatea stupului si vor stabili in scurta vreme o strategie de cules pentru stupina sa.

PricopArthur

Sa inteleg ca punand aparatul de colectat venin albinele se calmeaza? Inseamna ca il pot folosi la casa de la tara, chiar daca in jur sunt locuinte, oameni, animale. Pana acum nu am avut probleme cu vecinii.
Cu cat achizitionati dumneavoastra veninul si care e cantitatea minima?
Miere multă şi inimă curată!

EPSICOM

Il puteti folosi chiar in zone locuite. Asa cum am mentionat "...nu agita albinele, nu scade productia de miere ... Procedeul este aplicat fara sacrificarea albinelor .... Pe un topic al apicultorilor gasisem o situatie in care albinele erau foarte agresive. ... dorim sa creem o program special pentru colectarea veninului in astfel de situatii in paralel cu "calmarea" lor ... astfel ca cine are astfel de situatii sunt rugati sa ne contacteze..."
Intrucat credem, nu suntem convinsi, ca s-ar putea gasi un remediu, este interesanta tema si dorim sa o abordam, sa o experimentam, nu vrem sa dam solutii diletantiste. Albinele pot deveni agresive din foarte multe motive, deci in primul rand trebuie gasita cauza, insa sa nu uitam, este un stup puternic.
Cine doreste o colaborare pe aceasta tema puteti sa ne contactati pe E-mail.
Referitor la preturi si detalii comerciale, va stam cu placere deasemenea la aceeasi adresa.

PricopArthur

La cate intrebuintari se schimba placa de plutex? Ce alte consumabile mai sunt necesare?
Miere multă şi inimă curată!