fonduri europene

Creat de dragos2006, Iunie 21, 2009, 08:01:10 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

141 si mi au spus ca e pentru a doua sesiune

filip

Dragos,
Sa fim seriosi .
Am vazut un apicultor care avea multi stupi dar pana controlam eu 10 stupi el abia reusea 1-2.
Nu facea diferenta intre MATCA si trantori.
Asa ca nu doar cateva sute de stupi in curte i-ti asigura si succesul in apicultura.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

valter

Inainte de a-ti spune LA MULTI ANI, lasa-ma sa-ti spun ca tot la Dobre la prohab ajungi.
Sanatate si bucurii in noul an la toti stuparii si sustinatorii lor(cu exceptia procesatorilor).
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

Filip tu ai dreptate ! si eu am specificat ca mai trebuie anumite lucruri pe langa planul de afaceri .
  Indiferent ce parere avem noi despre procesatori sa nu uitam ca Dobre si Mates sunt FORMATORI DE PIATA !  Un merit mare il are Dobre pentru ca un om la varsta lui a ajuns sa aiba cifra de afaceri cat Complexul Apicol si cred ca acest aspect spune totul... Mates a avut norocul in viata cu olandezul care a venit cu un milion de euro chas si au fondat Apidava care acum este cel mai mare reteiler roman de miere . La prohabul lui Dobre oricum ajungem pentru ca el si cu Mates au o intelegere in ceea ce priveste achizitia de miere.

D006

Pentru ca aici  sunt baieti destepti si vor sa faca un ban cinstit le prezint o chichita la accesarea masurii 141.
  Daca sunteti sot si sotie si aveti macar 60 de familii faceti doua dosare pe 141 dar pentru a nu fi nici o problema cautati o familie intr-un judet invecinat pt.ca sotia dv. sa arendeze o bucata de pamant acolo iar sotia prietenului arondeaza la dumneavoastra . Si astfel daca dv. locuiti in Hunedoara sa zicem si aveti un prieten in Caras- Severin  veti avea doua dosare admise unul in HD si unul la CS la fel si prietenul dv.
Simplu veti incasa 3000 de euro pe an pt ca nu veti depla stupii deoarece  30 de la dv . vor fi prezentati ca ai sotiei prietenului iar prietenul va arata 30 de la el ca fiind ai sotiei dv.
  De ce credeti ca cele mai multe dosare sunt pe apicultura ? pt. ca nu exista modalitate de identificare a proprietarului de stup . Teoretic un baiat istet poate duce si 5 dosare pe 141 !   :wink2:
   Frumusetea este ca totul este legal !!!!

CRISTI M

Offffffff , .......  dar oare de ce gandesti asa ? Vrei sa ma prinzi din urma ?  :wink:

D006

Am stat si m-am gandit zilele astea ca eu as fi putut sa depun 8 dosare pe 141 si as fi castigar 12000 euro pe an adica 36000 in trei ani cu costuri minime !
Cica " dai romanului mintea de pe urma " !!! :rotfl:  :rotfl:
  E mai simplu decat la 112 !  :hi:

ALBINEL 1984

Citat din: dragos2006Pentru ca aici  sunt baieti destepti si vor sa faca un ban cinstit le prezint o chichita la accesarea masurii 141.
  Daca sunteti sot si sotie si aveti macar 60 de familii faceti doua dosare pe 141 dar pentru a nu fi nici o problema cautati o familie intr-un judet invecinat pt.ca sotia dv. sa arendeze o bucata de pamant acolo iar sotia prietenului arondeaza la dumneavoastra . Si astfel daca dv. locuiti in Hunedoara sa zicem si aveti un prieten in Caras- Severin  veti avea doua dosare admise unul in HD si unul la CS la fel si prietenul dv.
Simplu veti incasa 3000 de euro pe an pt ca nu veti depla stupii deoarece  30 de la dv . vor fi prezentati ca ai sotiei prietenului iar prietenul va arata 30 de la el ca fiind ai sotiei dv.
  De ce credeti ca cele mai multe dosare sunt pe apicultura ? pt. ca nu exista modalitate de identificare a proprietarului de stup . Teoretic un baiat istet poate duce si 5 dosare pe 141 !   :wink2:

Asta da inginerie ...si totusi la registru agr al fiecaruia e un titular sa mai spunem ca la dsv e tot unu din fam trecut ca detinator al exploatatiei respective asa ca reusita nu o intrezaresc in formula prezentata de dv doar daca nu sint legitm cuplul respectiv :hi:

D006

Albinele e verificata !!!  nu vorbesc din carti !
Faci doua exploatatii distincte !!!  una are sediul intr-un judet si una in altul !!!
  dar sa ai si copii peste 18 ani ... :rotfl:
  Cititi cu atentie legea !!!  ca  sa nu spun ca poti intra si pe domeniul SRL ...

viorel55

Citat din: dragos2006Pentru ca aici  sunt baieti destepti si vor sa faca un ban cinstit le prezint o chichita la accesarea masurii 141.
Daca cei doi soti au impreuna 50 stupi,pot declara fiecare la registrul agricol cate 25 stupi si pot accesa individual(fiecare) Masura 141

ALBINEL 1984

Ma doare capul de lucruri mai simple dar sa le complic ar fi bine daca lea-m lua bani si in formula simpla numai sa facem dosaru care costa si cat de binevoitori se dau uni refuza sa depuna un model de proiect la vedere pe forum cred ca ar ajuta pe multi

D006

Proiectele bune sunt pe bani  !  Plus ca depinde cine te recomanda  :nod:

D006

le faci acasa.
e foarte simplu.
am facut 4 pana acum.pe 141.
romanu' estem prost la lege. :rotfl:

D006

La multi ani tuturor membrilor acestui forum !
Am o singura nelamurire: discutati despre sesiunea 2(cel putin domnul orbanstefan64 spune ca a depus dosar in iunie) a masurii 141..din cate stiu a fost o singura sesiune la inceputul lui 2009 !
Oare anul acesta va mai fi o sesiune de proiecte pentru 141?
Multumesc anticipat !

D006

dosarul este lasat in asteptare si cand va demara sesiunea va intra.