Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

D006

Nu tata , consilierea este numai pentru cine cumpara !!!  restul vorba lui milu , facem si noi ceva bani ..
  Cum sa mai dau mocangeala cand am fost umplut de negative la karma ?

mape 48-petru manea

nu conteaza cate ai la negative ,conteaza cele pozitive

D006

Eu inteleg ca numai oamenii de valoare au dusmani .. dar nici in halul asta !!! :)  Poate inca nu sunt constient de adevarata mea valoare ?  :D

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 08, 2012, 08:46:48 PM
  Nu tata , consilierea este numai pentru cine cumpara !!!  restul vorba lui milu , facem si noi ceva bani ..

Te-ai gandit ca poate negativele le-ai primit de la invidiosi? De la cei care vor sa obtina tocmai o astfel de reactie din partea ta? Le dai satisfactie?

Nu cred ca te lasa pe tine inima sa nu tragi un film, peste vreo luna, cu hranirea abinelor cu Dulcofruct!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

vor fi multe surprize dar trebuie sa lucrez mult ca sa iasa totul perfect ! atunci cred ca o sa ajung la 1000 de negative   :D

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 08, 2012, 08:57:51 PM
vor fi multe surprize dar trebuie sa lucrez mult ca sa iasa totul perfect ! atunci cred ca o sa ajung la 1000 de negative   :D

Daca te tii de cuvant si daca aspiri la cele 1000 de negative, promit sa iti dau si eu vreo 20-30! =)) =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

cristian87

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 08, 2012, 08:46:48 PM

Ca orice bun crestin trebuie sa ramai modest.
Eu cred ca ar trebui sa multumesti pentri minusuri.
Te tin racordat la realitate.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

D006

Desteapta treaba :

D006

Sufletul mi-e incarcat de tristete , adio prieten drag !

balasbebe

Daca pierdeam toata stupina si nu mai aveam posibilitatea sa o refac nu cred ca as fi plans atat de mult ca si in aceste 3 zile.
Ne va lipsi foarte mult, la multi ne-a dat curajul de a face ceva. Am invatat de la EL cum sa ma port cu oamenii si cu albinele.
Nu zic adio,
Sa-i fie tarana usoara.

D006

Simplu si la obiect :

gabush86

Ceara aia parca era din plastic ... si fara sarme , interesant .

D006

E o varianta care merita incercata dar cam greu de aplicat in conditiile climatice ale Romaniei.

jimm

Cred ca "foitele" sunt chiar de plastic

orbanstefan64

normal ca plasticul ii mai bun decit fagurele    :D :D :D