Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

Adrian Roman

Frumos si cu folos. In MM , temperatura sta in jur de 0 gr.

alexutu

felicitari Dragos frumos start in noul an
iti doresc sanatate si putere de munca in noul an
00007

happy

Mutumim Dragos pt. cursurile apicole video gratuite online!Le urmaresc cu mare interes si astept urmatorul episod.Cum era Dallas-ul pe vremea tineretii noastre! :) :thanks:
http://hapy.sunphoto.ro/
Lumea nu ar exista fara albine!

orbanstefan64

:bravo: :bravo: :bravo:
da mai era un serial Om bogat,om sarac :rotfl: :rotfl:

serban-cristi

Pana acum pe forumurile de apicultura nu am vazut un numit ca a falsificat mierea numai zvonistica de radio  :roll:

bio

Citat din: serban-cristi din Ianuarie 07, 2012, 08:32:17 AM
Pana acum pe forumurile de apicultura nu am vazut un numit ca a falsificat mierea numai zvonistica de radio  :roll:

..nu sti cum este..

" ZVONACI " si "RASPINDACI"..asta este de cind lumea.

D006

Nu ai cum sa vezi deoarece in Romania este un vid legislativ care face ca adevaratii falsificatori sa nu fie sanctionati.  Plus ca in Romania nu exista un laborator care sa poata face analize complete la miere .

serban-cristi

Parerea mea este: apicultori adevarati nu cred ca-si bat joc de meseria lor(cum un ing.constructor cand ridica o constructie nu poate sa se abata de la plan ca la o problema este bai :mad:)adica de a produce ce da albina natural(miere,polen.......).Restul sunt apicultori(nu cred)de moment care cu timpul vor fi eliminati. :yes:

D006

Sa-ti  mai spun ca la analiza polenica la o miere a dusa de un stupar s-a gasit polen chinezesc in ea...

serban-cristi

Povesteam cu cineva ca a vandut 300kg tei la cineva ,iar respectivul a facut analizele si au iesit substante care se gasesc in apiinvert sau apifonda (nu stiu exact),iar colegul nu foloseste nici apifonda nici apiinvert,ce poti sa crezi? :D

D006

Nici usturoi nu a mancat , nici gura nu i-a mirosit ... spune-mi cui ia vandut mierea si apoi iti dau un raspuns fundamentat !

serban-cristi

Respectivul este mic, a luat pt mici clienti pe care-i are dar mai are de dat bani si ......

D006

Totul este vrajeala deoarece analiza unui lot de miere pentru a determina falsificarea costa de la 150 euro in sus plus chetuiei de expeditie in germania . Asa ca pica vrajeala cu analiza la nu lot de 300 kg. miere.
  Vorbele nu au valoare !!! unde este BULETINUL DE ANALIZE !!!!!!!!!!! si eu pot spune ca mierea lui cutare nu este buna dar daca nu vin cu dovezi sunt un simplu calomniator . Acum daca pinguinul a pus botul la vrajeala e treaba lui , prostia se plateste ! Pe ce acte i-a cumparat mierea ???

D006

Am luat hotararea sa distribui Dulcofruct ,asa ca cine doreste hrana pentru albine sa apeleze la mine ! pe langa produsul ofer si consiliere de specialitate ,

pharaonu75

Baga repede un film cu modul de preparare/dozare/administrare, ca nu te credem! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube