Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

POSTASUL

=D>  =D>  =D>  =D>  sa fiti sanatosi si CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi   :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75

O dulceata de fetita!!!
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa aibe parte numai de bucurii in viata!  %%-
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bogdan moldovean

felicitari pt .familia dvs.atat de minunata nepotica dvs.e o scumpete sa va de a  domnul numai bucurii si impliniri ptr.anul ce va veni si noua apicultorilor un an bun si realizarea tuturor obiectivelor pe care ni le am propus.Craciun fericit intregii familii si dvs.domnule Dragos .Numai bine de la BOGDAN Moldovean

D006

Va multumesc pentru urari si va doresc tot binele din lume !
dar sa revenim... azi dupa masa traditionala de Craciun am plecat cu totii la plimbare si nu mica ne-a fost mirarea cand am gasit un alun aproape inflorit , cica este alun unguresc !

bucovineanu

L a toti alunii se formeaza inca din toamna inflorescentele. Daca acum sunt asa mari, slaba nadejde sa prinda si albinele ceva polen.

D006

Conform prognozei meteo la noi miercuri vor zbura albinele !!!!  :lol:

POSTASUL

Citat din: dragos2006 din Decembrie 25, 2011, 07:37:28 PM
:bravo: da e adevar spui , anul asta toate problemele vor zbura bine  =))
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Florin-braileanul (FlorinI)

pot sa ii aduc si eu la zborul de curatenie?
si vin joi sa ii iau innapoi... :rotfl:
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

D006

Dragosh, sarbautori fericite..:)..!!

..bucuria apicultorului sa-si vada albinele zburind.. :bzz:  :bzz:

in zona mea nu sare de 6-7 grade-..:(..- sursa FREEMETEO.ro-....sper ca se poate se inseala sursa mea infirmare si-mi tragew si mie un 12 grade..:)

Zboara albinele,..:) sa vezi fum ce va face Dragos in stupina...

stupar

La Buzau miercuri 6 grade,stai linistit. :yellowcard:

Calin Bondaru

chiar e ciudata vremea asta...azi au fost 8 grade, senin iar cei cu folie neagra aveau o activitate foarte intensa!
cica pe maine se anunta cel putin 9 grade!
oare nu-i bine de dat turte la aceasta data? :hi:

D006

De la un timp acest forum ofera obtiunea "karma" unde forumistii pot aprecia pozitiv sau negativ activitatea oricarui membru . Constat ca eu am cele mai multe aprecieri negative , adica unii uzeri considera ca trebuie sa-mi umple camara cu karne ... astfel incat eu voi deschide o karma...ngerie de unde sa vina respectivii sa-si ia karnea inapoi.
  Cica daca nu ai dusmani nu esti important !

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Decembrie 27, 2011, 01:32:42 PM
...
  Cica daca nu ai dusmani nu esti important !

Asa este, Dragos!
In plus, se pare ca cineva este suparat tare pe tine, pentru ca in fiecare zi iti mai trage cate un "minus"!
Asta sa fie singura problema, pentru ca restul membrilor acestui forum apreciaza ceea ce faci pentru apicultura!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Frumos e ca imediat dupa ce am postat treaba cu karmangeria am mai primit doua minusuri  :)

Obombo

Multi dusmani, multa glorie.  :D