Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

nickialomita

Se incarca mai greu dar merita vazuta si asta:

http://stiri.tvr.ro/miere-contrafacuta-in-magazinele-din-romania--cum-recunoastem-mierea-naturala_71488_video.html#view

Nu trebuie sa vazi buletinul de analiza.....e suficient sa cercetezi un borcan cu miere si te lamuresti.

vladluca

Mă bucur că Bio și Daniel Calmus sunt prezenți,îi așteptăm și pe ceilalți care au renunțat să mai potezeze!

bio

Salut Vlad,...
..... cu postatul asta este citeodata mai altfel . Sunt si zile bune... sunt si zile mai altfel... sti tu,....ca la ..... menopauza ..... =))

sorinma

Citat din: vladluca din Martie 03, 2016, 08:06:51 PM
Mă bucur că Bio și Daniel Calmus sunt prezenți,îi așteptăm și pe ceilalți care au renunțat să mai potezeze!

:yes:
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

tinumaftei

Citat din: tinumaftei din Martie 03, 2016, 07:46:20 PM
Citat din: nickialomita din Martie 03, 2016, 07:36:14 PM
http://despremiere.blogspot.ro/2010/11/despre-calitatea-mierii-de-pe-rafturile.html
http://www.bitpress.ro/dezvaluiri/mierea-contrafacuta-la-loc-de-cinste-in-rafturile-supermarketurilor-1243863
si miere falsificata de Mos Costache (rezultate buletin analze):

http://www.guraialomitei.com/gura-ialomitei/garantat-de-mos-costache/#comment-75080
nickialomita: Ai citit buletinul de analiza? Ai inteles din el ca mierea este falsificata?
Mi-ati aratat un tabel vechi de 6 ani. Eu v-am intrebat de analize. Ati vazut analizele facute de ACA pentru mierea de la Mos Costache? Ce este in neregula cu acele analize. Cumva ca cineva din firma a fost prefect al judetului? Politica este politica si comertul este comert. Explicati ce este in neregula cu acele analize. Asta daca stiti sa le cititi!!!

stefan1

Bio si Calmusdaniel, ma bucur mult ca pe langa munca tot mai multa solicitata de stupine, va faceti timp si de forum si aveti intelepciunea sa treceti cu vederea discutiile mai aprinse care se pot isca in lumea virtuala!     ^:)^   :hi:   :hi:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

G. Iulian

Si eu multumesc celor doi pentru timpul pe care il aloca pentru acest forum.Ma bucur ca Daniel nu a renuntat sa posteze. Bio am o rugaminte, daca ai posibilitatea arata-ne cum organizezi colectorul de propolis : adica toste straturile plasa, colector, panza, o poza face cat 1000 de cuvinte, multumesc!

bio

Citat din: stefan1 din Martie 04, 2016, 02:17:42 AM
  Bio si Calmusdaniel, ma bucur mult ca pe langa munca tot mai multa solicitata de stupine, va faceti timp si de forum si aveti intelepciunea sa treceti cu vederea discutiile mai aprinse care se pot isca in lumea virtuala!     ^:)^   :hi:   :hi:

.... =))... mai solicitant este formul .

La albine, este treaba simpla.... albinele sunt doar pe munca si intepatura este mai dulce.

mape 48-petru manea

Se pare ca intepatura de pe forum face mai multe victime  :)

bio

Citat din: G. Iulian din Martie 04, 2016, 06:58:39 AM
...... Bio am o rugaminte, daca ai posibilitatea arata-ne cum organizezi colectorul de propolis : adica toste straturile plasa, colector, panza, o poza face cat 1000 de cuvinte, multumesc!

... o sa vad cum fac. Momentan nu mai gasesc iar aparatul ala care filmeaza si face poze... l-am luat acum ceva timp la ferma sa fac poze/filmari si nu stiu unde il am pus .

Il gasesc eu cind ma astept mai putin... dar il gasesc.

sorinma

In ultimu timp cel mai raude pe.forum e Romikele..deci el e vinovat si cu aparatul  :)
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu

bio

..nu stiu cit de rau ar fi Romikele.... dar poate fi mai bun si sa-mi cumpere si mie inca 2-3 aparate care sa faca poze si sa filmeze  ca unde ma duc sa dau de cite unu.... =))

Aceeashi tactica o aplic si-n cazul daltilor apicole... in fiecare pavilion am cite 2-3 chiar 4  dalti ca atunci cind lucrez unde ma intorc sa dau de cite o dalta . Cu toate ca dalta o tin pe mina dreapta in timpul lucrului  asezata pe stupul din imediata vecinatate a celui care il lucrez in acel moment si asezata 1/3 in afara lui se intimpla deseori sa nu-mi sara in ochi si iau alta dalta si continuui activitatile.
La sfirsitul lucrului in acel pavilion fac curatenie, gasesc tot ce "am pierdut" si asez toate ustensilele pe al treilea stup, rindul doi pe partea dreapta cum intru in pavilion .

sorinma

2-3dalti poate ti-ar.cumpara dar aparate...mai bine un breloc de chei care iti raspunde la fluierat sa-l atasezi aparat.  :P
Pe.barca.te-ai invatat sa te organizezi?

dan sebastian

La cat de specific ai fost pot sa gasesc repede ustensilele cand te-oi vizita.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.