Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

maximotgv

Ok, probabil ca ai motive. Eu iti multumesc pentru tot ce ai aratat pana acum. Te voi urmari in continuare pe canalul de youtube!

romikele

Are motive, unul din ele fiind sabotarea seminarului cu ocazia targului apicol.
Motive si orgolii care l-au determinat sa sune invitatii sa nu mai participe la eveniment.  :rusine:

viorel55

Ce aveti mai ,ce  va apucat ??
Vinerea trecuta ati fost la Campina impreuna si acum  va...dati la gioale ??
         ( !!!!!!!!)

romikele

Asociatiile care organizeaza evenimentul au relatii de colaborare civilizate.
Din materialele pe care mi le-au trimis organizatorii nu reiese ca o alta asociatie s-a oferit si a fost acceptata in organizare.
Participarea nu inseamna doar scoaterea pieptului in fata, ci mult mai mult, mai ales implicare materiala.

Astea sunt informatiile din surse pe care le-am primit, restul nu ma intereseaza.

vladluca

Au fost îndepărtați Daniel Calmus,Bio,Dragoș(apicultori mai buni sau mai răi)-rămân aplaudacii.Incet incet se alege praful de acest forum...

dan sebastian

Dar de ce?
Unde este democratia care caracteriza acest forum?
Ne-am schimbat noi ??? sau altii ???
???
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

oroles

Recomand aplicatia busuioc 3000 pentru scoaterea dracilor de pe acest site.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.conceptapps.busuiocapp
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

MARIUS_bc

Citat din: oroles din Martie 03, 2016, 06:43:34 PM
Recomand aplicatia busuioc 3000 pentru scoaterea dracilor de pe acest site.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.conceptapps.busuiocapp
Nu mai folosesti protofil-ul?  : noproblem:
O dam pe busuioc?  :bravo: E de baut....in sirop? Sau de stropit BONDARII? :D

sorinma

Citat din: vladluca din Martie 03, 2016, 06:23:36 PM
Au fost îndepărtați Daniel Calmus,Bio,Dragoș(apicultori mai buni sau mai răi)-rămân aplaudacii.Incet incet se alege praful de acest forum...

De ce zici ca au fost indepartati?A fost alegera lor ,sunt apicultori experimentati care au mult de lucru acum primavara,,,sa terminat cu suetele la caldurica.nu se poate sa fim cu toti deacord pe toate temele tot timpul,
Acum ar trebui sa ne suparam si pe tine noi aplaudaci dar  nu se poate ca faci si tu parte din aceasi categorie  :D

Problema e ca ar trebui sa se supere alti apicultori care au ales sa nu mai posteze foarte valorosi si ei si nu i-ai amintit,dar au contribuit cu informatii pretioase si au ales sa-si vada de treburile lor nu au vreme sa se contrazica fara rost cu unul si cu altu,cine vrea sa foloseasca experienta lor o face cine nu inventeaza roata.
"Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista"
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

vladluca

Scuze pentru cei pe care nu i-am amintit!Cei pomeniți de mine sunt ultimii plecați...

bio

Citat din: vladluca din Martie 03, 2016, 06:23:36 PM

Vlad, aici gresesti... cel putin in ceea ce ma priveste pe mine .... sunt aici prezent

Pe mine nu m-a indepartat nimeni dupa acest Forum....... imi pare rau daca se interpreteaza ca am fost indepartat .

Romikele @ Faraonu sunt  administratori, .....colegi de nota 20 !!! ...

oroles

Hai ca va spun eu de ce apar conflictele astea. Din cauza orgoliului. Orgoliul e mai mare la profesionisti si o cauza a conflictelor. De ce nu se retrag micii stupari de pe forum? Uite de ce:
http://youtu.be/_X_AfRk9F9w

Ursul e romikele si elanul e dragos. :P
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

calmusdaniel

Pe mine nu m-a indepartat nimeni,chiar daca am avut ceva conflicte cu Mihai Roman,eu sunt alaturi de cei de pe forum,pt ca eu il consider un forum bun,cu buni apicultori. :hi: