Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

dany 1

Citat din: D006 din Februarie 04, 2016, 08:02:45 PM
  Timpul e singura valoare care NU se negociaza , decat sa pierd timp cu turtele mai bine petrec timpul cu familia si prietenii. Si daca le fac eu si daca le cumpar  tot ma costa bani. Daca le cumpar gata facute castig timp care nu poate fi pretuit in bani.

Timp poate câștigați dar nu pierdeți la calitate?
Doar adevaratii  campioni  au  puterea  de  a  se  ridica  si a  merge mai  departe. Daca  ai  cazut  ,  ridica-te si  vei  castiga!!!

D006

Timpul este inestimabil , nu se poate negocia sau compara.  De ce nu putem avea 25 in loc de 24 ore ?
Prietenii de la Dulcofruct sunt oameni de nadejde si produc marfa de prima calitate.

dany 1

Treaba cu timpul inestimabil sunt de acord cu dv . Abia după ce trece ne dam seama ca ar fi trebuit apreciat mai mult. Dar nu este locul potrivit pt subiectul asta.
Doar adevaratii  campioni  au  puterea  de  a  se  ridica  si a  merge mai  departe. Daca  ai  cazut  ,  ridica-te si  vei  castiga!!!

Adrian.B.

Daca avem vreme in februarie ca in martie, oare nu am putea descapaci ultima rama. Avem si temp nocturne pozitive.

D006

descapacesti din rama de langa puiet.

Adrian.B.

Problema e ca nu prea pot umbla in ei. Sunt teribil de agresivi acum.

D006

Adrian.B.

Acum vin de la stupina. N-am putut nici sa pun o turta. Am dat fum peste fum. La al treilea am renuntat. Am luat vreo 20 de intepaturi.

bio

Citat din: mape 48-petru manea din Februarie 04, 2016, 08:38:35 PM
Dragos are raspuns la toate   :sad:

Asa sunt fetele din ziua de azi.... gasesc raspuns la toate........ =))

calmusdaniel

Citat din: bio din Februarie 05, 2016, 05:18:22 PM
Citat din: mape 48-petru manea din Februarie 04, 2016, 08:38:35 PM
Dragos are raspuns la toate   :sad:

Asa sunt fetele din ziua de azi.... gasesc raspuns la toate........ =))

E un fel de Dalai Lama! al apiculturii!!! =)) =))

bio

..eu cred ca este Brigitte Bardot al apiculturii .....  =))..

romikele

Citat din: Adrian.B. din Februarie 05, 2016, 04:46:19 PM
Acum vin de la stupina. N-am putut nici sa pun o turta. Am dat fum peste fum. La al treilea am renuntat. Am luat vreo 20 de intepaturi.

Au aflat si ele ca s-a interzis fumatul in locurile publice... asa e cu emanciparea asta!  :rotfl:

Adrian.B.

Nea Romikele ,puteau sa ma amendeze, nu sa sara la bataie.........

dany 1

Citat din: Adrian.B. din Februarie 05, 2016, 07:29:18 PM
Nea Romikele ,puteau sa ma amendeze, nu sa sara la bataie.........
Or fi din alea comuniste ,prefera să-ți dea o mama de bătaie decât să-ți dea amenda :)

Adrian.B.

Eu am o dilema, oare ma grabesc cu turtele proteice? Dupa cum se prognozeaza vremea in 5-7 zile am polen in natura. Nu am bagat turte inainte de 25 feb. Dar parca niciodata nu am avut atata puiet ca la aceasta data(5 febr)