Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

harnaj12

vezi ca asta se numeste jignire si-ti dau timpul sa te rectifiuci cerandu-ti scuze ,daca nu treaba ta....

marius_vfp

mucles ma . :finger:

daca imi iau banare ,asta e , imi cer scuze de la moderator admin si restul care apreciaza apicultura cu adevarat.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

PACO

O intrebare pt. nenea de 80 de ani: cat era productia medie per sup si cat zahar va dadea statul pe vremea matale ?

vranceanul

Ai dreptate marius, un domn  mai 'batran' ca mine cu asa papagal..... nu prea cred ca-i de 80 ci mai degraba un alt o'laie.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

harnaj12

ai uitat sa-ti ceri scuze si de la subsemnatul sau pe acest site nu vei mai scrie niciodata,vei scrie doar prin gropile din orasul tau vaslui,ca bine te-a educat firas al naibii....

marius_vfp

vrancene , frustratu asta are mesaje scrise in ultima zi la diferite ore incepand de pe la pranz si pana acum , un om cerebral cu o varsta apreciabila daca sta in dos pe scaun amorteste , si il ia durerea de cap , primele 10 minute i se par interesante apoi dupa jumate de ora de stat la butoane vede stelute in ochi , apoi regreta faptul ca a pierdut atata amar de vreme  pretioasa in care putea sa faca ceva util .
eu zic sa revenim la subiect si sa nu mai batem campii.
spor

Eugen B

sigur nu esti dn. Ursu? oricum preturile care le ziceti mi se par foarte mari si pentru export, tinand cont ca ma gandesc ca vindeti en-gros, oricum multe tehnici apicolo mi se par complet de pe alta planeta si in plus sa nu comparam cata miere se facea acuma zeci de ani, de 3-4 ani a tot scazut productia de miere. Daca aveti unde da miere la 5-6 euro e foarte bine, veniti ca vo dau eu en-gros poliflora cu 4 si salcamu cu 4,5 si la tona iasa ceva. Daca luati de la toti colegii anu asta luati mertanu ( S500 anul 2014). Sa ne rezumam la sfaturi si alte chesti de apicultura

harnaj12

Nea Paco raspunsul la aceasta intrebare il stii foarte bine,nu are rost sa dezgropam mortii....nu crezi?
ma bine raspunde-mi mie la o intrebare daca ai chef:
-dupa parerea m-atale astazi in conditiile actuale in care traim cati ron pe stup trebuie sa investim in fiecare an pentru al mentine in viata si in stare eficienta?

D006

Citat din: harnaj12 din Februarie 10, 2014, 08:00:20 PM
esti pe aproape,sunt din Bucuresti,deci am spus totul,numele nu conteaza deoarece nu vreau sa am probleme,cred ca ma intelegeti,daca nu pace .

In PLM  ce probleme să mai ai la 80 de ani ??? poate cu prostata....

marius_vfp

=)) =)) =)) =)) =)) :nudie: :nudie:   ma tanui de burta ma
esti de belea ma dragose .
imi place si aia cu mor paduchii pe ei de foame.
spor

PACO

Nea " 80 de ani" nu o mai da cotita si lasa ne cu mistourile.

cristian87

ca un facut aceleasi discutii despre managementul albinaritului au fost initiate de catre doi Tineri apicultori cu mult elan pionieresc pe celalalt forum de vre-o doua zile.
Acelasi ton, aceeasi atitudine acelasi tupeu prostesc.
In plus din ce a postat amicul harnaj un singur lucru e clar nu vorbeste si nu tasteaza ca un senior la 80 ani.Poate 18.
Penibil dar asta e mediul online.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

harnaj12

deci nu sti sa raspunzi,nu-i nimic dar te rog sa nu-mi mai pui intrebari din trecut ca sunt batran si ametesc :rotfl: :rotfl: :rotfl: =)) =D>

harnaj12

sa fac o intrebare pentru nea Dragos:
bre in loc sa pui zoaia aia ce-mi face greata pe care m-atle o numesti hrana proteica nu ar fi mai comod sa faci bre o turta cum se cuvine ,cosistenta pe care sa o pui deasupra cuibului si timp de vreo 2-3 saptamani sa nu le mai deranjezi,cum faceam eu odata,nu ar fi mai comod si practic,ce zici,dar fii onest!!!

istodorescu vasile

Citat din: harnaj12 din Februarie 10, 2014, 07:57:36 PM
D.ul Dan v-as ajuta cu cea mai mare placere dar sunt ceva ani ca datorita varstei eu nu mai intretin albine si am intrerupt legatura cu acele persoane,din pacate. Ca sa-mi fac acea piata de desfacere m-am dus personal in tarile respective cu borcanele pline de miere si azi un pic,maine un pic am prins increderea acestor grosisti si asa an dupa an cererea a fost din ce in ce mai mare ca nu puteam produce cat vroiau ei.
Voi vedea ce pot sa fac ,daca voi mai putea intra in contact cu domniile lor,insa nu pot promite nimic.
bre nea harnaj; tizul lu matale acel presedinte al apimondia daca ar citi ce ati scris astazi cred ca ar muri la loc.  cum puteti sa ginditi in acest fel, ca extragi mierea si o vinzi, pentru a administra serbet? tragi miera ca are spori de nosema, ?pai atunci trebuie sa tragi pina la ultima picatura din coronite?spuneti ca nu mai aveti albine, insa ma indoiesc ca ati avut vreodata dupa ce afirmati.ce produceati  pentru acei grosisti?miere sau serbet?cu serbetu faci ceva de avarie, insa nu poti sa inlocuiesti mierea si sa reusesti permanent oricit de jmecher stupar ai fi.