Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

G. Iulian

La ultimile previziuni cei de la meteo au ajuns la concluzia că va fi o iarnă ca cea trecută.

D006

eu ma rog la bunul Dumnezeu sa avem macar trei straturi de zapada , ca altfel nu e prea bine !

D006

Acum ca ne-am mai linistit cu munca am inceput si eu sa ma plimb mediul virtual . Prin acest mediu am intalnit un domn pe nume Seneca care mi-a spus asa :Prefer să deranjez cu adevărul, decât să fac pe plac cu linguşiri.

Culmea , gandim la fel !  :)  Voi ramane sluga adevarului pana la capat chiar daca asta inseamna sa nu mai postez pe nici un forum apicol .  Nu vreau sa fac sila nimanui , daca eu am o mentalitate invechita care se bazeaza pe anumite crezuri si nu sunt in consens cu cei din acest mediu ma pot retrage imediat.

istodorescu vasile

de aceeasi parere sint si eu chiar daca mai deranjam pe unii prin ceea ce postam chiar daca nu convine,prefer sa spun adevarul asa cum il vad eu . nu ca as  detine adevarul absolut dar nu pot sa spun ceva ce eu cred ca este altfel , doar ca sa nu deranjez pe cineva.

marian sima

Domnilor este de inteles ca ce capteaza atentia e mai de preferat decat adevarul.

E normal ca altii care nu cunosc apicultura  cand aud de productii de 320 de kg pe stup sa spuna ''Multumesc lui Dumnezeu ca existi''.

Oameni si-au facut socotelile au facut cutii si sa vezi productii. :nebun: :nebun: :nebun:

bismark

Pe cei ce nu sint de parere cu noi nu trebuie sa ne suparam pe ei.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

D006

Respect pt. Maica Tereza , Dumnezeu sa o odihneasca in randul Dreptilor !

istodorescu vasile

realitatea ii va aduce cu picioarele pe pamint si pe aceia care au asemenea asteptari , iar de suparat nu ma supar pe nimeni chiar daca vede lucrurile in contradictoriu, insa nici nu ma las convins de lucruri care imi sint cunoscute si i-mi sint prezentate altfel decit le cunosc eu.

marian sima

Da ne-am suparat noi? :rotfl:
Sau suparat altii care concep ca a pune o intrebare este jignire,e o mizerie sa adresezi intrebari apicole nu ai nici un drept.
Sa astepti un raspuns  e chiar nerusinare.

marian sima

De fapt domn Pastor Cristi Vidican face tot posibilul ca oameni sa afle adevarul si sa se impece intre ei.
Multumim pastore. =D> =D> =D> =D>

SERBAN VASILICA

Citat din: marian sima din Octombrie 28, 2013, 06:49:51 PM
Domnilor este de inteles ca ce capteaza atentia e mai de preferat decat adevarul.

E normal ca altii care nu cunosc apicultura  cand aud de productii de 320 de kg pe stup sa spuna ''Multumesc lui Dumnezeu ca existi''.

Oameni si-au facut socotelile au facut cutii si sa vezi productii. :nebun: :nebun: :nebun:
Nebun e cel ce asteapta astfel de productii. Eu vreau sa am productiile  maxime la interventii minime in stup. Chiar daca ar fi sa obtin in jur de 40 kg. miere pe familie dar sa caut in stup doar primavara si toamna, pentru mine este ok. De aceea imi place acel sistem, de aceea am facut acele cutii, si in nici un caz pentru a urmari acele productii record.

istodorescu vasile

daca vorbiti de lada 3 in 1 sau citi or mai fi ma indoiesc ca veti obtine aceasta productie ublind doar primavara si toamna.vorbiti de acea productie ca fiind record. asta inseamna ca a fost atinsa aceasta cantitate.vad ca vreti sa umblati primavara si toamna si sa obtineti 40 kg pe familie asta insemnind ca daca ar fi sa umblati in fiecare saptamina ar fi depasit acest record detinut presupun de profu. as vrea si eu sa am productii record dar din pacate realitatea este alta. nu pot sa depasesc in niciun an desi umblu dupa toate culesurile din aprilie pina in septembrie si mai si umblu des prin stupi , nu pot sa depasesc niciodata in ultimii 21 de ani recordul de 62 kg /familie si acest record a fost atins acum vreo 11 ani, dar asta probabil datorita sistemului de lada pe care o folosesc si incompetentei mele . va doresc succes

D006

De multe ori adevarul doare dar doare rau de tot iar minciuna e dulce si frumoasa . Eu am preferat cale mai grea , a adevarului dar am primit replici neasteptate . Apogeul il reprezinta un topic pe un forum unde sunt injurat sistematic sub obladuirea proprietarului respectivului forum. Cat de pervers( sa nu folosesc alt adjectiv) sa fii incat sa acceti pe un forum , un topic unde numai sa injuri o anumita persoana.

istodorescu vasile

domnu Dragos nu trebuie sa fiti suparat pe faptul ca sinteti injurat fiindca putini pot sa va calce pe urme si invidia ii face pe multi sa injure. nu uitati ca pe al de sus il injuram toti si totusi inca ne suporta. respect :bravo:

pharaonu75

Citat din: istodorescu vasile din Octombrie 28, 2013, 07:47:13 PM
.. nu uitati ca pe al de sus il injuram toti si totusi inca ne suporta. respect :bravo:

Vorbiti de Ponta sau de Basescu? =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube