Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

ionel07196555

Are dreptate colegu cu apifonda
     DAR
Daca eu ii duc lui 100 Kg miere el dece marca banu peste o luna
Eu peste o luna dau la albine ceva pe rame
Stie sau sa auzit ca da cineva acu pe datorie pina la prima extractie
hrana pentru albine
SPORI LOCA miere = Erbicid in hrana proteica  si........si  =
Depzitele de miere sint cam goale
In vest productia in declin
Consumu intern a crescut
Toti ne uitam la BUZUNAR si punem in  " CINTAR ,, cum e mai bine

Continuati.............

harnaj12

Nea batranul,cumva esti invidios sau ce? m-atale daca nu ai avut aceasta posibilitate te poti plimba acum cu nea Basescu ca.i mai inteligent omu asta,

harnaj12

un calcul rentabil si util:
-vand mierea de salcam la 6,0 euro un kilo egal 600,0 euro
-cumpar apifonda la 1,40 euro la kilogram,deci 600:1,40 egal 428,57 kg apifonda cu care imi stimulez aprox. 400 colonie.
-vand 400kg miere de salcam si-mi cumpar 1714,2 kg apifonda ce imi va permite sa ies in primavara cu familii foarte frumoase,nici prea puternice dar in stare sa-mi fructifice la maxim orice cules timpuriu sau cel de la salcam.
intrebare de baraj:prefer sa dau la cele 400 colonie doar 1kg de miere sau sa am pro capite 4,28kg apifonda care ma va face sa stau linistit pana in mai indiferent de vreme,ca ploua,ninge ecc. cu familii puternice si sanatoase- alegeti voi la strada cea mai buna-eu am ales-o de multi ani.
n-b. mierea de salcam o vand la acest pret in Germania,Austria eccc.

dan motu

datine si noua un pont unde putem vinde si noi astia care dam cu sapa mierea la pretu asta

ionel07196555

Corect matematic vorbind si mai lipseste ceva { cred ca ati socotit ca PERCEPTORU ]
NU toti putem vine pe aceste piete
Nu va contrazic ca va descurcati cunosc foarte bine asta
Acum la mine practic ;
cu ce am ramas dupa citeva sute poliflora vinduta acolo cu 5 E

dan motu

stimatul acesta de domn cu nume mare sigur este unul dintre jupani din ACA

harnaj12

D.ul Dan v-as ajuta cu cea mai mare placere dar sunt ceva ani ca datorita varstei eu nu mai intretin albine si am intrerupt legatura cu acele persoane,din pacate. Ca sa-mi fac acea piata de desfacere m-am dus personal in tarile respective cu borcanele pline de miere si azi un pic,maine un pic am prins increderea acestor grosisti si asa an dupa an cererea a fost din ce in ce mai mare ca nu puteam produce cat vroiau ei.
Voi vedea ce pot sa fac ,daca voi mai putea intra in contact cu domniile lor,insa nu pot promite nimic.

harnaj12

esti pe aproape,sunt din Bucuresti,deci am spus totul,numele nu conteaza deoarece nu vreau sa am probleme,cred ca ma intelegeti,daca nu pace .

marius_vfp

Citat din: romikele din Februarie 10, 2014, 03:05:26 PM
Citat din: marius_vfp din Februarie 10, 2014, 01:33:12 PM
...
spor
Vezi ca te-a luat valul, si la al doilea "cacat" ai uitat sa pui puncte-puncte...  =))

scuze admin am modificat .

dan motu , care domn ma cu nume mare ha , ma faci sa rad , sigur o o cioara vopsita si se crede papagal , un om cu experienta si anii pe care si-i pretinde ca-i are , nu sta la cioace pe forum , si baga 30 de mesaje in prima zi de cand o descoperit forumu , stil clasic de kokalar frustrat. sigur e un pustan , sau unu care are ceva cu dragos sa mai agite spiritele.
spor.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

harnaj12

vezi ca asta se numeste jignire si-ti dau timpul sa te rectifiuci cerandu-ti scuze ,daca nu treaba ta....

marius_vfp

mucles ma . :finger:

daca imi iau banare ,asta e , imi cer scuze de la moderator admin si restul care apreciaza apicultura cu adevarat.

PACO

O intrebare pt. nenea de 80 de ani: cat era productia medie per sup si cat zahar va dadea statul pe vremea matale ?

vranceanul

Ai dreptate marius, un domn  mai 'batran' ca mine cu asa papagal..... nu prea cred ca-i de 80 ci mai degraba un alt o'laie.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

harnaj12

ai uitat sa-ti ceri scuze si de la subsemnatul sau pe acest site nu vei mai scrie niciodata,vei scrie doar prin gropile din orasul tau vaslui,ca bine te-a educat firas al naibii....

marius_vfp

vrancene , frustratu asta are mesaje scrise in ultima zi la diferite ore incepand de pe la pranz si pana acum , un om cerebral cu o varsta apreciabila daca sta in dos pe scaun amorteste , si il ia durerea de cap , primele 10 minute i se par interesante apoi dupa jumate de ora de stat la butoane vede stelute in ochi , apoi regreta faptul ca a pierdut atata amar de vreme  pretioasa in care putea sa faca ceva util .
eu zic sa revenim la subiect si sa nu mai batem campii.
spor