Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

joohny

VA salut.Este raspunsul la intrebarea mea de mai sus?SAnatate.

bio

Citat din: dragos2006 din Decembrie 08, 2013, 01:23:13 PM
......
  Pana atunci va anunt ca Duminica viitoare - 15 dec-  la Ramnicu Sarat punem piatra de temelie la Sindicatul apicultorilor romani.  ..

..in primavara a-ti facut nu stiu ce SUPER-ORGANIZATIE aia cu filme aici pe forum,  a-ti fost pe la Constanta sa trageti o betzie cu aceea ocazie.... Ce organizatie s-a facut in primavara si ce realizari  concrete are in domeniul apicol....??..sau s-o fi desfiintat intre timp..??

Acum inca o organizatie... ce este acolo ? Sau se fac organizatii, sa gasiti functii de sefi, la toti apicultorii din zona.. =))..

Cred ca Rimnicu-Sarat are mai multe organizatii apicole decite scoli generale .... =))

.....  Va asteptam cu mare drag sa discutam despre problemele apiculturii romanesti.

Asta este tare... Care probleme ?..hai acum sincer, care este manevra..??

...
P.S. aceasta postare este un pamflet . Daca exista ceva corespondenta in lumea reala sunt pure coincidente.

SPYKAL

Citat din: bio din Decembrie 08, 2013, 09:11:35 PM
......
  Pana atunci va anunt ca Duminica viitoare - 15 dec-  la Ramnicu Sarat punem piatra de temelie la Sindicatul apicultorilor romani.  ..

..in primavara a-ti facut nu stiu ce SUPER-ORGANIZATIE aia cu filme aici pe forum,  a-ti fost pe la Constanta sa trageti o betzie cu aceea ocazie.... Ce organizatie s-a facut in primavara si ce realizari  concrete are in domeniul apicol....??..sau s-o fi desfiintat intre timp..??

Acum inca o organizatie... ce este acolo ? Sau se fac organizatii, sa gasiti functii de sefi, la toti apicultorii din zona.. =))..

Cred ca Rimnicu-Sarat are mai multe organizatii apicole decite scoli generale .... =))

.....  Va asteptam cu mare drag sa discutam despre problemele apiculturii romanesti.

...
P.S. aceasta postare este un pamflet . Daca exista ceva corespondenta in lumea reala sunt pure coincidente.
Treaba cu......pileala are o mare legatira cu..... Albina Ramniceana....  Astept reactii la aceasta postare. Cu dovezi binenteles....... Aceasta postare este un pamflet *(subscriu colegului bio) care nu are nicio treaba cu ce se intampla acolo la voi.  Dragos si Puisoru..... stiu mult mai bine decat mine.....de ce :P :P :P

romikele

Alooo! Breee! Nu confundati Albina Ramniceana cu Albina Turmentata... aia e alta musca!  =)) =))

SPYKAL

Citat din: romikele din Decembrie 08, 2013, 10:07:20 PM
Alooo! Breee! Nu confundati Albina Ramniceana cu Albina Turmentata... aia e alta musca!  =)) =))
=)) =)) =)) =)) asa credeam si eu. Aia-i albina intrata la iernat. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :hi: :hi: :hi:

D006

Citat din: joohny din Decembrie 08, 2013, 05:41:13 PM
Va salut.D-le Dragos,am o intrebare despre laptele praf VITALACT basic.Nu imi este clar cita proteine si grasimi contine.Puteti sa-mi da-ti citeva amanunte,sau un prospect cit mai explicit?Va intreb deoarece as vrea sa fac niste turte cu acest lapte praf.Va multumesc anticipat.Sanatate.

Nu stiu nimic despre acest lapte praf. Daca nu iti este clar ce contine si ai dubii asupra lui , cauta altul.

bio

....

Citat din: bio din Decembrie 08, 2013, 09:11:35 PM
......

...

..Sory, cam aveam chef de glume aseara... :sad:

..dar totusi cred ca sunt deja prea multe organizatii si asociatii ale apicultorilor si ......naiba stie cum este mai bine.

romikele

Nenea bio, sucursala nu inseamna o noua organizatie... daca mai construiesti o camera nu inseamna ca ai doua case  :surprised:

sorinnel

Trei zile n-am intrat pe net si deja s-au adunat zeci de pagini de citit. Se vede ca a venit iarna (perioada de concedii pentru apicultori). Iernare usoara tuturor!
Sorin Pop

D006

In aceasta dimineata a incetat din viata dupa o grea suferinta prietenul meu - Florin Ionascu , pe forum era Florin Braileanu . Inima mea sufera dar in urma au ramas amintirile frumose. Dumnezeu sa-l odihneasca in randul dreptilor !

http://youtu.be/c-WTfxlEKRA

romikele

Am mutat raspunsurile ce au urmat, unde vom continua comentariile, AICI

D006

Azi am primit  un SMS  de pe telefonul lui Florin Braileanu  , ma invita la ultimul spectacol ....

Cu lacrimi in ochi si dupa o sticla de Ballentines va redau respectivul SMS :

Daca ati auzit deja, sa stiti ca nu-i una din glumele mele.Chiar am murit . Pana vineri sunt depus la biserica Sf. Ilie de pe strada Rosiori. Doar aici m-au primit si nici asta nu-i o gluma. Iar inmormantarea va avea loc vineri la cimitirul Sf. Maria . Va las cu bine si va doresc multa sanatate . Florin Ionascu .

Va anunt in avanpremiera ca Dragos2006 impreuna cu Asociatia Apicola Prisaca   vor institui o bursa in memoria apicultorilor care nu mai sunt langa noi. 

joohny

Va salut.Ca o parere personala prima bursa ar trebui acordata  urmasilor d-lui Florin cu conditia ca ei sa continuie ce-a inceput dumnealui.Sanatate.

D006

Bineinteles ca asa voi face . Acum lucrez la strategia de colectare de fonduri pentru respectiva bursa.

D006

Aceste amintiri vor ramane vesnic in sufletul nostru :

http://www.youtube.com/watch?v=CHAGCM3mdfg#

http://www.youtube.com/watch?v=GZ2iAmwo-do#