Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kiwi Bee

Cred ca Stefan1 ne va spune exact ce rasa este(dupa aripi).

D006

A trecut si Blajul ... amintiri foarte frumoase , clipe minunate alaturi de Ioan Ardelean si fratii Parvulescu .

La stupina lui Ioan Ardelean

pharaonu75

Se vede ca Ioanardelean iubeste albinele, dar la fel de mult cred ca iubeste si tamplaria! Am vazut stupi si rame marca Ioanardelean si pot spune ca sunt adevarate opere de arta!
In 2011, in tot targul de la Blaj nu am vazut asemenea calitate!

:bravo:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Aurel

Domnul Dragos va salut!
   Am o intrebare referitor la diafragma cu plasa a domnului Ionardelean:
  Are doua rinduri de plasa sau numai unul?
        Multumesc!

orbanstefan64

va salut GREILOR   =D> =D> =D>
=D> =D> =D>

bismark

Domnul Ionardelean  un om intre oameni ca intodeauna,restectos si bun meserias dupa cum se vede.Ii urez multa sanatate si numai bine.Cu mult respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

ioanardelean55

.
     Multumesc de aprecieri si eu va respect .

Mult succes. =D>

sandupop

Subscriu si eu =D>....mai ales ca este ardelean :D....ioanardelean,..... ceva de genul....bond...james bond =))
Felicitari domnule Ioanardelean55, va urmaresc cu interes toate postarile.
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

Calinu71

oameni buni ce facem cu vremea asta ? :mad:
Să şti să lupţi când vrei să ai
Să nu renunţi când pierzi sau dai
Să fi şi bun şi înţelept
Şi vei găsi drumul cel drept.

D006

daca familiile sunt stranse corespunzator si mai au ceva hrana totul este OK. PE FRIGUL ASA AR MERGE O TURTA PROTEICA .

marius_vfp

eu le-am dat cate 350 ml sirop 2/1cu borcanu peste rame , inainte de frig l-au tras tot in rama ,sa fie vreo problema ?
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

bucovineanu

Nu e nici o problema, mai ales ca deja au facut zborul de curatire.

marius_vfp

da, zborul de curatire a fost din belsug pacat ca nu prea e polen in zona .

spor la treburi . vreme buna sa avem.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

D006

Problema e ca si luna aprilie se anunta capriciaosa si nu este exclus sa bagam bani la greu in albine pt. a le tine la un nivel mediu. Cica nici un rau nu vine niciodata singur... :)