Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

dedu

Afara intre 6-10 grade,oare are ceva daca incep cu stimulat cu sirop??? Este prea devreme???
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

G. Iulian

Deocamdată turte, mai târziu sirop când aduc polen de afară. Fă-le o turtă proteică pentru stimulare.  :hi:  :hi:  :hi:

dedu

Nu prea stiu sa fac turta proteica. Merci de sfat.
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

G. Iulian

Are domnul Dragoș mai sus postată o rețetă de turtă, este video.
  :hi:  :hi:  :hi:

D006

BadMarCos

Salutari din Husi. Ma adresez d-lui Dragos cu intrebarea daca ati avut zbor de curatire inainte de a pune turtele proteice sau nu le-ati administrat inca. Multumesc .

D006

Am avut zbor de curatire si inclusiv azi cand am pus turtele au zburat albinele.

BadMarCos

Va invidiez, ... la noi nu au mai iesit de la 1 decembrie..., astept si eu un zbor ca sa le pun turtele....sper sa nu astept prea mult  :uimit:

johnysibiu

Da in care Siberie stai?

pharaonu75

Din Husi, Vaslui! I-am completat eu profilul!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Am scapat si de iarna asta !!!!!!!  :)

Apicultura - un nou inceput

jonny_it

Citat din: dragos2006 din Martie 01, 2013, 10:48:54 AM
  Am scapat si de iarna asta !!!!!!!  :)

Cum se prezinta familiile fata de anul trecut, alea multe nu astea 3 de pe balcon.  :)

(Pe aici au iesit bine din iarna, fara umezeala, diaree, miere suficienta dar mai putina albina fata de anul trecut).

:hi:

D006

Anul trecut a fost IAD pentru noi din zona Rm. sarat, acum a fost mult mai bine . Bine ca am auns aici ca de acum stim ce avem de facut.
Paze la zi :

sfantul spiridon

dragos,
as vrea sa te intreb, de ce nu incerci sa stimulezi afara cu lapte praf avand in vedere cati stupi ai si nevoia de proteina dupa un an cum a fost cel care a trecut
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

CORNEL V.

Salut Vasile,
Le dai lapte praf in exterior...dar daca mai ai si alta stupina pe langa tine,ce se intampla in momentul in care te opresti din stimulat in exterior si albinele vecinului stiu ca aproape de stupina ta este sursa de cules ...nu cumva le vor trece prin cap sa se apropie si de stupii tai?...mai gasesc si unul mai slab si il ataca :roll:
0733691021