Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

gore

Scuze pentru greseala din comentariul meu referitor la miere, totusi este miere amestecata cu celelalte ingrediente care sunt baza acestei stimulari. Bravo. Poate ne arata acete familii si dupa revizia generala sa vedem cate rame de puiet au la acea vreme. Din ce am auzit, nu am citit, Apicomplexul, da rezultate excelente in privinta pontei datorita vitaminelor.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

costelinni

Primul zbor de curatire pe anul 2013 (21.01.2013)

dupa asa un zbor de curatire......
, cinste lor  :bravo:, adevarul e ca toti ne dorim asemenea familii si iernate in asemenea conditii  :bravo:
http://constantinignuta.sunphoto.ro

"Intelepciunea ne ajuta sa rezistam, pasiunile ne ajuta sa traim.'" (Chamfort)

ioanardelean55

apivasmob

Cati dintre noi am avut parte de asa zbor de curatire? Eu unul imi doresc macar pe un sfert sa am parte.
Sanatate tuturor apicultorilor

G. Iulian

ioanardelean55

ati dintre noi am avut parte de asa zbor de curatire? Eu unul imi doresc macar pe un sfert sa am parte

Si eu la fel  :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :bzz:

oscar

UNDE ESTE STUPINA ?DACA A BENEFIACIAT PE 21.01 DE ZBOR DE CURATIRE RESPECTIV 12 GRADE

D006

Am vb. cu baietii , au stupina in Tunari langa Bucuresti . Pozitie excelenta unde exista si influenta orasului ca o temperatura mai crescuta .

RazvanTi

primele 2 familii deschise le-ai restrans prea putin. ele erau de iernat pe MAXIM 6 rame...
a 3-a familie ai restrans-o corect desi parca si aceea necesita o rama scoasa.
primul roi era cam de 4 rame...
ultimul roi... DURERE.
sa vezi familiile mele restranse pe 7 rame...
zbor frumos e cand cerul e negru de albina si culoarea peretelui frontal al stupului nu se deosebeste din cauza albinei care s-a usurat si apoi se dezmorteste la soare  :nod:
oricum, nu are rost sa-ti mai stric bucuria ca stiu cum e cand in sfarsit multasteptatul zbor de curatire se intampla.
Frumoasa stupina!!!  :bravo:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

D006

In curand cred ca multi ne vom muta cu vetrele de iarnare spre sud . Deja sunt diferente mari de temperatura intre zone cumva apropiate.

bucovineanu

Nu in toti anii e la fel, adica sa fie diferente asa de mari intre zonele apropiate. Niciodata anii apicoli consecutivi nu seamana intre ei.

benigbf

Referitor la stupul prezentat si ramele primite de domnul Dragos de la domnul Ardelean Ioan din Alba-Iulia pe youtube vreau sa va zic caci si eu am cumparat si lazi si rame de la domnul Ardelean si au aceeasi calitate,nu poti sa reprosezi nimic la ele.O sa pun citeva poze la ramele primite de curind sa le vedeti caci sint excelente infoliate si fara noduri.Le recomand tuturor si nu vor fi dezamagiti de calitatea produselor cumparate de la el.

tassevasi

:) Pai daca la dinsul creste bradul  fara noduri ,cum sa faci treba proasta  :P.
    =D> =D>

Kiwi Bee

Citat din: tassevasi din Februarie 10, 2013, 10:57:13 PM
:) Pai daca la dinsul creste bradul  fara noduri ,cum sa faci treba proasta  :P.
    =D> =D>

Nu va inteleg mirarea la niciunul.
Nu poate sa fie calitate inferioara caci eu am plantat acei brazi in 1990-1991 in cadrul aplicatiei "Mascarea terenului".

D006

Brazii tai mai au de asteptat !  cel bun pentru tamplarie trebuie sa aiba 50- 60 ani.