Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

nicu68

poate sa imi spuna si mie cineva de ce e dragos trecut ca vizitator
?ca nu am mai intrat de cateva zile pe forum si ma asteptam sa mai vad un filmulet sau ceva poze,dar
?

romikele

Un individ, oricare ar fi el, care nu e in stare sa-si respecte semenii, nu are ce cauta in aceasta comunitate.
Dorinta sa a fost, in incercarea de a submina acest forum, sa-si mute jucariile in alta parte.
Cine nu poate dormi de dorul lui, il poate gasi pe vechiul apiardeal.

ion patrut

Karpetrusov

Sunt pline cimitirele de indivizi de neinlocuit. Este straniu totusi cum functioneaza scara inversa a valorilor in aprecierea unor persoane. Se pare ca violenta si mitocania sunt foarte mult gustate , si regretate, de catre multi compatrioti. Este oare o trasatura specifica paralelei 45?
A swarm of bees in May is worth a load of hay;
  A swarm of bees in June is worth a silver spoon;
    A swarm of bees in July isn't worth a fly.

pharaonu75

Dragos a facut si foarte multe lucruri bune... are parti bune si parti rele, ca oricare dintre noi... si chiar daca aceste parti s-ar anula reciproc, eu tot nu as ridica piatra pentru a-l lovi!

Timpul rezolva multe si este un sfetnic bun... eu sunt optimist si sper ca problemele dintre el si Romikele, chiar daca sunt delicate si complicate, se vor rezolva!

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

stefan1

Citat din: pharaonu75 din Iunie 02, 2012, 11:04:21 PM
Dragos a facut si foarte multe lucruri bune... are parti bune si parti rele, ca oricare dintre noi... si chiar daca aceste parti s-ar anula reciproc, eu tot nu as ridica piatra pentru a-l lovi!

Timpul rezolva multe si este un sfetnic bun... eu sunt optimist si sper ca problemele dintre el si Romikele, chiar daca sunt delicate si complicate, se vor rezolva!

:nod:   :nod:   :nod:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

balasbebe

Acest forum a fost ridicat de Dragos, Bio si inca 2-3 pe care nu-i mai reamintesc. Nu prea am trecut pe aici prea des pe acest forum, dar daca se poate eventual pe privat vreau o explicatie. Dragos nu se poate compara cu AndreiRN.

romikele

Gresesti si uiti.
ACEST forum nu a fost ridicat de respectivii.
Forumul la care faci referire este functional, iar ei si-au dorit sa posteze in continuare acolo, ceea ce si fac.
Ai uitat cate mizerii ai avut de indurat de la acest individ, ca la un moment dat ai clacat si urmele actiunilor respective inca se mai vad pe-aici.
Ai uitat ca Stuparitul impusese cenzura pe "apiardeal" din cauza lui.
Nu numai comportamentul trecut si prezent a dus la acest deznodamant, ci si dorinta sa publica de a nu mai posta aici.

balasbebe

M-am gandit ca 373 de pagini la un topic nu sunt asa de putine. Eu trebuie sa uit ca nu castig nimic. Multumesc pentru raspuns, si deja am uitat ca au fost scrise cele catea sute de pagini. Este o carte cu cateva zeci de pagini a unui brav apicultor. Ea costa cateva zeci de lei. Acest topic, daca nu ar fi gratis, s-ar vinde cam cu 70 de lei. Este un topic mult mai valoros decat o carte scrisa doar de un autor, care vrea doar sa faca si el un leu.
Da cu Dragos ma pot certa oricand vreau, dar la fel de osor ma si impac cu el. Cand iubim aceeasi fiinta draga numita colonia de albine, facem orice. Sunt oameni casatoriti care se bat se taie, am vazut cand barbatul a dat cu furca intr-o femeie, s itotusi dupa ce a murit si dupa ani buni l-a plans, desi el nu mai era. Da suntem oameni si trebuie sa uitam, si poate sa si iertam.

romikele

Daca tu poti sa-l ierti, inseamna ca esti un om bun, cu suflet mare. E o mare calitate pe care putini o au. Eu insa pot ierta, dar nu pot uita.
Totusi, pentru a putea continua acest jurnal, el trebuie sa-si doreasca asta, sa faca acest lucru cunoscut si sa obtina acceptul majoritatii. El e baiat bun, buba e in alta parte  :wink2: :razz:

romikele

Topicul, in lipsa initiatorului se inchide.
Continuare nu se stie daca va avea vreodata, cine doreste sa comenteze poate sa deschida alt topic similar.

orbanstefan64

Citat din: pharaonu75 din Iunie 02, 2012, 11:04:21 PM

nu ma intereseaza ce au unul cu celalat .........iar forumul nu i nici atit.....  :hi: :hi: :hi:

romikele

Jurnalul s-a redeschis, se pot relua postarile, si daca autorul va dori se pot transfera cele de pe forumul "lupilor tineri"  :wink2:

:welcome: home!   :hi:

Nea Costica din Buzau

Citat din: romikele din Octombrie 26, 2012, 10:03:26 AM
Jurnalul s-a redeschis, se pot relua postarile, si daca autorul va dori se pot transfera cele de pe forumul "lupilor tineri"  :wink2:

:welcome: home!   :hi:
]

=D> =D> =D> :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

gaby 73

Asteptam cu deosebit interes reluarea activitatii pe forum a lui Dragos. :welcome: