Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

soadi

sopy

D-le Dragos ...nimic ...nimic ...???

D006

gasesti mai multe pe canalul  meu de you tube.

D006

Avantajul meseriei de stupar este ca muncesti 4 luni iar in restul timpului o huzuresti si numeri bani castigati peste vara.
  Eu acum sunt ocupat cu pastrama de oaie si degustatul tulbuelului :

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: dragos2006 din Octombrie 13, 2011, 09:27:02 PM
  Avantajul meseriei de stupar este ca muncesti 4 luni iar in restul timpului o huzuresti si numeri bani castigati peste vara.
auuuuuuuuuu
MESERIE

forumistilor... sa va spun eu ce iepure la ceaun face dragos?, de o bombaneam pe maicamea ca mi-a facut doar 10 degete...
pastrama aia din poza e fleac
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

Dar de un gratar de batal ce zici? Sau de un mistret? Tot de la Dragos!
:nudie: :hippo: : sampanie: :beer: : sampanie: :hippo: :nudie:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Poze bune pentru reclama la miere:

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

sopy

Citat din: dragos2006 din Octombrie 13, 2011, 09:27:02 PM
Eeeeiii "nene "Dragos ,vezi ca se poate ...? M-ai trimis cu "sorcova " pe youtube ...Tot jurnalul ramane de baza ...Si sa-ti spun un secret :sa vezi ce se anima forumul cand postezi pe jurnal ...Statistic ,sunt mai multe postari in zilele ...cu jurnal .Pe la noi prin Moldova este o vorba : "ti-ai luat-o Neculaies ... tine-o ! Respect !

D006

Culmea ar fi ca eu ca concurez cu mine insumi !  :) important este sa comunicam si cine doreste poate invata cate ceva.
  Ca o curiozitate intra aici :  http://www.youtube.com/user/ingerulpazitor2006?feature=mhee     si vei observa ca pe canalul de youtube am peste 777000 de afisari .

pharaonu75

Ma tu te dai cu yutub-ul si pe noi vrei sa ne lasi balta?!?! :uimit:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Am cateva subiecte explozive dar totul la timpul lor !   :yes:

pharaonu75

Sa vedem cu ce te lauzi! :uimit: :uimit:

orbanstefan64

tragel de limba Pharaoane ca pina la urma ne da si noua citeva detalii :rotfl: :rotfl:

pharaonu75

Lui Dragos i se dezleaga limba mai usor cu un vin de butuc si o pastrama ca in pozele anterioare!
Asa ca nu am nicio sansa sa ii dezleg limba on-line! =)) =))
Avem un profesor on-line, vrei si un doctor on-line? Cred ca nu stii ce primejdie ne paste... uite AICI o mostra! =)) :rotfl: =))