Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Martie 31, 2011, 08:26:09 PM
  ...
  La 1 mai vin oamenii la mine pt. ca eu nu voi reusi sa extrag mierea de rapitza si voi avea nevoie de ajutoare ...  :)
Cu cat platesti?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

la foamea care ii azi....... la o plata buna vin si eu :rotfl: :rotfl: :rotfl:

D006

Unde vedeti voi recesiune  ? ca pe unde ma plimb eu vad numai lume activa pusa pe munca !
  Daca actualul guvern a taiat banii la lenesi inseamna recesiune ? 
  Noi am vrea sa stam toata ziua la umbra , sa frecam tiparul la rece si la sfarsitul lunii sa ne intre in cont o suma babana de bani !    :yes:

bucovineanu

Pai nu asa ne-a promis premierul a nu stiu cata oara?

D006

Aici nu e vorba de promisiuni ci de constatari  :nono:  Paradoxal intarirea monedei nationale ne dezavantajeaza pe noi apicutorii care dam miere la export.

orbanstefan64

Citat din: bucovineanu din Martie 31, 2011, 10:42:36 PM
Pai nu asa ne-a promis premierul a nu stiu cata oara?

iarta l  Doamne ca nu stie ce spune

pharaonu75

Iesirea din recesiune este pacaleala de 1 aprilie!  :wink2:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

De bucurie ca am iesit din recesiune  azi am tras un chef intre stupi numai cu produse fara eticheta : pastrama de oaie  si mistret la gratar , mamaliga din porumb de Margaritesti si vin de Campulungeanca .  Pentru mine a consuma aceste produse consider ca este un privilegiu fata de orasenii care mananca numai produse cu eticheta.
  A INCEPUT SEZONUL APICOL SI AM DAT  DRUMUL LA CHEFURI !!!!!!!!

tassevasi

Apropo de recesiune .                                                                                                                        Astazi ,vecinul meu Robert ,francez de origine ,ma intreaba peste gard :
-Cum am simtit trecerea din recesiune ?
Eu i-am raspuns , ca nu am trecut prin recesiunea de care se vorbeste niciodata ,...nu se vede ce-am facut eu pina acum ?
  Am investit .
Remorca mi-am luat, masina , lucrez la 25 de stupi de la 7 pina la 20 ,,cumpar roi ,am adus 10 carute de balegar de vaca in cida lui si multe altele de care el are invidie de nu se poate .
  Asa ca l-am lamurit si  lasat cu gura cascata  .
Numai bine  :hi: :hi:

cristian87

Citat din: dragos2006 din Aprilie 01, 2011, 10:18:32 PM
   De bucurie ca am iesit din recesiune  azi am tras un chef intre stupi numai cu produse fara eticheta : pastrama de oaie  si mistret la gratar , mamaliga din porumb de Margaritesti si vin de Campulungeanca .  Pentru mine a consuma aceste produse consider ca este un privilegiu fata de orasenii care mananca numai produse cu eticheta.
  A INCEPUT SEZONUL APICOL SI AM DAT  DRUMUL LA CHEFURI !!!!!!!!

ca orice bun crestin ortodox vinerea in postul pastelui
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

D006

Daca asta este cel mai mare pacat savarsit de mine , sa mananc carne cand altii mananca verdeata , sunt gata ca la Ziua Judecatii sa-mi primesc pedeapsa cu demnitate si daca Dumnezeu va considera ca locul meu este la cazanul cu smoala voi merge acolo cu zambetul pe buze.
  Recunosc ca sunt un pacatos dar in sufletul meu stiu bine ca imi iubesc aproapele si Dumnezeu va tine cont de acest lucru la Marea Trecere !

Voi cei care tineti post si bateti cruci in biserici , ce bine ati facut azi ?  -  nu trebuie sa raspundeti , dar macar ganditi-va la diferenta dintre religie si superstitie !

cristian87

Ăsta sa fie cel mai mare pacat al dvs
Totusi ca medic stiti sigur ca verdeturile sunt mai sănătoase decat micii sau gratarele
Chiar si in afara postului
Oricum să va fie de bine!
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

D006

Azi la mine in stupina un cuplu tanar au inceput efectiv sa vada cum este viata de stupar si sa ia contact direct cu albinele.

pharaonu75

Nota 10 Dragos!
Nu pentru filmare, nici pentru ca ai uitat peria apicola  :rotfl: , ci pentru faptul ca ai invitat in stupina ta doi apicultori invatacei, carora incerci sa le insufli dragostea pentru albine si sa le dezvalui din secretele acestei indeletniciri!
:bravo:     :bravo:

gheco

Dragos nu se dezminte. Pana acum a prezentat doar filme. A trecsi la lectii practice. Asa DA.
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/