Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

Citat din: dedu din Februarie 07, 2011, 08:01:23 PM
Nu am nucleu de rezerva,eu as unii cu altii si fac 24 dar am facut dosar pt 141 si imi trebuie 25 de stupi si daca unesc am numai 24,oare vine in control primavara?
Voi toti care aveti asemenea griji VA DAU SOLUTIA. Spuneti la control ca diferenta de stupi le tineti la MINE !!! =D> si :-c Am 100 stupi nedeclarati  :bzz:

Florin_Dan

Atentiune, inamicul asculta. Cei cu armata stiu ce zic.

D006

care e problema ? Batranu doneaza o familie de albine lui Dedu !  in proiect nu scrie ca aplicantul nu are dreptul sa primeasca donatii.

dedu

Defapt poate sa vina acum cand vor sa ma controleze,vor gasi in loc de 25 de familii 26 de familii,este o ilegalitate asta? Am donat 1 roi unui prieten vara trecuta si stupul este la 100 metrii de mine....vreau sa imi fac o alta locatie cu stupi si am inceput cu o familie,sa vad cum i prieste,este oare o problema?Scrie undeva cat trebuie sa fie distanta de la un stup la celalalt? :)
M-am interesat,ia controlat de 2 ori toamna trecuta,mai trebuie sa duc o poza cu ei in Alba Iulia si deocamdata gata:)
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

D006

O faza tragi-comica....nou apicultor face hranirile de competare.Se produce puțin furtișag.Tocmai atunci suna telefonul...venim cu foto.Vin, verifica, fotografiaza......mulțumesc,la revedere.La doua zile ...liniște de mormant in stupina,doar albinele muribunde mai aminteau de ce a fost odata.Daca comisia venea cu trei zile mai tarziu???

ilalexandru

Nu tine nimeni cont de un stup in minus sau in plus. Nu se apuca ei sa verifice fiecare familie. Si oricum in apicultura se stie faptul ca azi poti sa ai 10 stupi, maine 5. SAu azi 10, maine 15. Primavara se micsoreaza numarul lor, vara creste. Acum ca un zvon...pt cei care se pregatesc pt verificarile anului 3, masura 141...cica cine nu indeplineste conditiile din planul de afaceri o sa fie obligat a innapoia banii

D006

Zvon lansat de frustrati psihic. Banii au fost dati in baza unui contract de finantare ! cine lucreaza in domeniul privat stie ce inseamna un contract . Cat timp acolo scrie negru pe alb un lucru nu se mai schimba .
  Va rog domnule Alexandru nu mai postati asemena zvonuri nefondate , faceti mai mult rau.   

ilalexandru

E un zvon care se discuta prin consiliul judetean... Orice zvon are un sambure de adevar. Ce o sa fie...o sa vedem. Multe au fost scrise negru pe alb si apoi au fost schimbate. Doar suntem in Romania

D006

Cum recuperezi bani de la un PFA care tocmai a fost desfiintat ? =))

ASANACHE VALERIU

Din cate cunosc eu, PFA raspunde cu averea personala.

D006

Averea personala este o notiune abstracta !  toti bogatii tarii nu au nimic pe numele lor   =))  printr-o singura vizita la notar sau instanta ramai sarac lipit pamantului ... :new:

D006

La targul de la Campina am cumparat cartea "Cresterea reginelor " de Gilles Fert . O carte scrisa foarte limpede si pe intelesul tuturor.

D006

Vestitorii primaverii :
  Alunul
  Cornul
  Salcia
  Laura

ionut.api

referitor la masura 141, daca se constata ca nu ai indeplinit planul de afaceri, nu mai primesti finantare pt urmatorii 2 ani, nu se mai cer banii innapoi. eventual vei aparea intr-o banca de date, si pe viitor aliluia fonduri.

filip

Am discutat zilele astea cu un tip de la FISC,se lucreaza intensiv la elaborarea unor norme si metodologii.
Daca ai FIRMA ,nu o poti vinde ,inchide ori instraina fara acordul FISCULUI.
Recuperarea datoriilor se va face in intregime inainte de a lichida firma.
Deci atentie cei care vor sa fenteze ,de dragul fondurilor UE!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)