Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

balasbebe

Raspunsul cu ramele il cunostem demult. Aveam un prieten presedinte de CAP. Avea vitei si pentru ei avea aparat de extras smantana sa poata da acel lichid, nu-l numesc chiar zer, si dadea la greu albinelor. vea super albine primavara. Metoda este buna, nu zic nu dar nu sunt pentru folosirea ei.

balasbebe

Sa fie de folos cu sanatate.
Vezi daca ai vandut polenul cu Monika ?

apiardelean

Vream sa raspund dar pe parte de scris apareai pe cealalta nu erai prezent asa ca....
STUPARITUL – POEZIA AGRICULTURII! Baron von Ehrenfels

http://stiridinstuparit.blogspot.com/

D006

Sa-i dea Dumnezeu sanatate doamnei Monica Tatoiu ca un sfert din valoarea camionului e produsa in urma vanzarii reteta ei !

ioanardelean55

Sa o folosesti sanatos , la Blaj trebuie udata . =D> =D> :bravo:

ilalexandru

Cat a-ti dat pe ea domnule Dragos? Dupa parerea mea, mai bine va luati un camion de 7,5 tone....transportati si stupii cu el, si era bun si in rest...asta daca nu aveti cumva. Al meu de 7,5 tone sa vedeti cum fuge pe autostrazi....cu pavilion de 7 tone dupa el merge cu 90km la ora. Multi mi-au zis ca sunt putin cam....am facut distanta Tulcea - Valcea adica vreo 550 km in aproape 11 ore. Socotite si aici opririle de pe traseu. Plus ca la extras, montez totul pe camion....e cules afara si ma lasa albina, ridic prelata in sus si trag masina la spatele stupilor. E rea albina, las prelata in jos si lucrez fara probleme.
Oricum, sa o stapaniti sanatos!

crombra

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 29, 2011, 12:44:13 PM
   Pana sa devin proprietar de piramida am devenit proprietar de Ford Tranzit . Ieri mi-am ridicat de la reprezentanta camioneta nou nouta , ori suntem apicultori ori ce suntem !  :yes:
Dragose, mai ai loc in fata casei? Ca aveai si remorca si doua masini.
Oricum lucru fain. S-o stapanesti sanatos fara evenimente. La Slobozia musai s-o uzi ca altfel crapa caucioacele.  :bravo:
Faci acum pastoral de placere.
Mierea e dulce :)  :) dar cu cata  truda amara se scoate :sad: :sad:.

http://crombra.sunphoto.ro/

D006

Multumesc pentru urari !
  Am ales aceasta camioneta deoarece se conduce cu permis B , si pot intra cu ea in oras. Am dat pe ea 20000 de euroi , eu urasc mecanica asa ca nu doream o masina la care sa bag mana pe la motor.
  Eu pastoral nu fac la distante mai mari de 100 de km. asa ca nu ma omor sa duc multi odata . Cu camioneta si cu remorca dupa Logan duc odata 90 de stupi  la costuri foarte mici .
  Pentru extractie intentionez sa cumpar o remorca cam de 2 pe 3 metri , sa o carosez si sa amenajez in ea un laborator de extractie care sa aiba inclusiv aer conditionat .
  Mie nu-mi place sa muncesc in pavilion asa ca momentan voi lucra cu stupi varsati . Din tot efectivul jumatate vor ramane pe cele trei vetre iar  cealalta jumatate va pleca in pastoral

CRISTI M

:bravo:  Sa o stapanesti sanatos . :hi:

gheco

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 29, 2011, 12:44:13 PM
   Pana sa devin proprietar de piramida am devenit proprietar de Ford Tranzit . Ieri mi-am ridicat de la reprezentanta camioneta nou nouta , ori suntem apicultori ori ce suntem !  :yes:

Ideala pentru minicontainere.
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

ilalexandru

Sincer, mi se pare putin cam mult dat pe ea! Erau alte variante mult mai convenabile. Si la vreo 5000-7000 de euro, luati una din afara foarte buna. La drumurile si conditiile noastre de aici nu se merita investit atat intr-o masina. Cu diferenta de bani se puteau face multe. Si sunteti un fericit ca va deplasati pe distante asa scurte...

D006

Ma repet , nu-mi place mecanica ! prefer sa-mi cumpar masini noi cu garantie iar cand incep sa ceara piese de schimb le vand si cumpar altele noi.  Stii ce bine miroase in masina noua cand faci primul drum  cu ea ? Eu la aceasta masina timp de 10 ani nu am voie sa umblu la ea.

pistol28

S-o stapanesti sanatos
Si la SERVICE se mearga doar la reviziile obligatorii pana la 1 000 000 km
BAFTA
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

Bătrânul

Sa-l manince RUGINA ! (adica sa nu ai accident ) :limba: :rotfl:

pharaonu75

Ma bag si eu sa iti fac urari de cat mai multi km cu fordul si te astept la Slobozia, asa cum spunea si Crombra, ca sa faci cinste!

Mai bine aratai si tu masina pe forum dupa targ si scapai de o cheltuiala!  =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube