Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

nicu has

multumesc la fel dle orbanstefan64 sanatate :hi:

orbanstefan64

nicu has

buna astazi in caransebes au fost 20 grade au zburat albinele de mama focului ce polen mai cara cate puti dar cu siguranta este foarte bun sanatate :hi:

D006

La stupina este vreme frumoasa si liniste :

gheco

400 evodii = 1ha, deci 3 tone de nectar in iulie-august este minunat pentru o stupina. Trebuie sa majorezi numarul evodiilor la cel putin 100 pe an. Eu iti aduc peste 1000 seminte. Anul viitor cel putin 100 evodii.
Ce-ar fi ca jumatate din stuparii de pe apiardeal ar planta si ingriji cate 10 evodii pe an? Cred ca ar fi o distractie foarte utila in timp.
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

pharaonu75

Adica distanta dintre randuri este de 5 metri, la fel si intre pomii de pe acelasi rand!

E o distanta mare, mica, sau normala?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

ilalexandru

Cam slabut domnule Dragos exemplarul dumneavoastra. Nu vreti deloc sa-i aratati ce pei buni! Eu l-as fi strans pe 3 rame si in primavara l-as unifica....sigur o sa fie unificat la cata albina are acum. Dar e o familie salvata

D006

Domnule profesor  bagati si dv un film !
  Normal ca va fi unificat !  Sunt familii care acum sunt puternice dar in primavara matcile lor nu vor mai face fata si cand le voi unifica cu astfel de "curve"  scot productie record la salcam.

D006

Corect.
Eu nu am vazut familie cu asa putine albine inca.
Dar ..... aici nu e iarna.

Florin-braileanul (FlorinI)

la cata caldura e, (18 - 24 grade) se merita sa mai fac 1-2 hraniri cu sirop invertit ca sa mai menajez rezervele din stup?
se spune ca dupa 15-16 octombrie sa nu se mai faca hraniri suplimentare, dar....
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

D006

Albinele nu au calendar ci se iau dupa vremea de afara.

D006

Pastreaza siropul pentru la primavara !

stupar

Dl.Dragos!
Familia aratata de dv. are provizii suficienta,dupa diafragma de geaba mai puneti rame descapacite n-are cine cara.Daca vine frigurile acolo ramane altarata si mucigaita.(nozemoza) :nono: :nono:

D006

Nici rama nu ramane acolo deoarece in doua zile va fi goala si nici familia nu va ramane in acea cutie . :wink:

D006

Ai hranit in jur de 2 tone de sirop anul acesta si noi nu am vazut nici-o informatie sau prezentare.
Secret?