Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Si vei aborda aceste subiecte in brosura?
Daca respunsul este afirmativ, TRECE-MA PE LISTA! VREAU SI EU BROSURA! EVENTUAL UN ABOMANENT! :nod: :nod:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Este o lucrare grea dar ar fi o provocare sa scoatem o brosura depre accesarea fondurilor europene.

alvo

Citat din: dragos2006 din Octombrie 25, 2010, 04:25:43 PM
  Niciodata nu e prea tarziu! mie mi-a luat 5 ani sa-mi dau seama ca pierd timpul la batrana si comunistoida asociatie .
  Acum in 6 luni am realizat cat nu am facut in acei 5 ani.
  Florine afacerile nu se fac nici pe net nici pe conspect ! afacerile se fac numai pe viu . De pe net vei afla doar unele informatii care te pot calauzi spre telul tau . Acum totul ramane la latitudinea fiecaruia !
   Unii aleg sa munceasca 8 ore pe zi la stat cu 2 zile libere pe saptamana si sa-l injure pe Basescu ca nu le ajung baniii IAR altii aleg sa-si dezvolte propria afacere , sa munceasca 12 ore pe zi , 7 zile pe saptamana si sa nu mai aiba timp sa-l injure pe Basescu  pentru ca trebuie sa  reinvesteasca profitul facut.
Dragos,crezi ca tu vei putea trai la acelasi nivel -incepand de maine,doar din apicultura,muncind 12 bla,bla,bla..fara banii albi primiti de la casa de sanatate?(ai observat ca am vorbit doar de bani albi-canci spaga ptr certificat medical,canci mita de la furnizorii de medicamente ptr a prescrie un anumit medicament,etc..)
stii,cel mai usor sa dispui 50 la fundul altuia{sa dispui,nu sa le dai chiar tu,sau Doamne fereste sa le primesti}
i

D006

In asociatia unde sunt eu membru sunt oameni care traiesc exclusiv din stuparie si traiesc bine !
  La mine nu mai poate fi vorba de bani negri deoarece odata cu recesiunea acestia au disparut iar in al doilea rand sunt prea bogat sa ma cobor la 10 lei mita.

D006

Citat din: dragos2006 din Octombrie 25, 2010, 08:37:28 PM
La mine nu mai poate fi vorba de bani negri deoarece odata cu recesiunea acestia au disparut iar in al doilea rand sunt prea bogat sa ma cobor la 10 lei mita.
:nono: :nono: :nono:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Florin-braileanul (FlorinI)

In asociatia unde sunt eu membru sunt oameni care traiesc exclusiv din stuparie si traiesc bine !

cati membrii sunteti in asociatie?
aveti si incepatori?
care e numarul cel mai mic de stupi/ individ?
dar cel mai mare?
cum va intalniti?
periodicitate?
cum comunicati?
mergeti in pastoral in grup?

devine interesant
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

...nu mai poate fi vorba de bani negri deoarece odata cu recesiunea acestia au disparut iar in al doilea rand sunt prea bogat sa ma cobor la 10 lei mita.

Nu pot sa cred ca s-a nascut medicul roman care sa nu ia bani de la pacienti!
Si sa mai inteleg faptul ca s-a marit tariful?  :uimit: :uimit: Nu se mai primesc 10 lei???
:rotfl: :rotfl:

Lasa astea... ia spune, faci brosura aia despre fonduri U.E.?
Si pentru ca suntem pe Jurnal apicol, mai baga si tu un film , ceva, despre albine, ca ultimul s-a cam invechit... are vreo saptamana... pai asa ne tii la curent cu activitatea din stupina ta? Pune mana la munca si posteaza informatii noi si lasa-l pe andrei ca are resurse nesecate de tachinare! :hi: :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

ce faci faraoane pe forum acum?
te-ai trezit?

pharaonu75

M-am trezit din somn, urmeaza sa trag un chef... de criza, dupa care iar somn! De frumusete! :rotfl: :rotfl:
Nu pot sta departe de forum tocmai acum cand am mirosit ceva oportunitati de obtinere a informatiilor pe masura 141-142 de la dragos...
HAI CU  BROSURAAA! :nod:

D006

Citat din: FlorinI din Octombrie 25, 2010, 08:55:46 PM

aveti si incepatori?
dar cel mai mare?
cum va intalniti?
periodicitate?
cum comunicati?

devine interesant

Aceste chestiuni se discuta fata in fata si nu in public !

alvo

chiar crezi ca tu ai putea muncii 12 ore/zi in stupina,executand toate lucrarile,nu doar filmare unor stupi mai mult sau mai putin populati,la care s-a ridicat podisorul?
tu chiar crezi ca ai putea trai la acelasi standard fara a incasa comisioanele producatorilor-distribuitorilor de medicamente,doar din vanzarea produselor apicole la generoasele preturi oferite de Dobre si fii?
daca raspunsul este da,atunci zic:te cred,ca mai mint si eu !

D006

Indiferent ce raspuns as da opinia ta draga alvo este deja formata , nu as face decat sa discutam discutii .  Iti urez succes in viata si numai bine !

Citat din: dragos2006 din Octombrie 25, 2010, 09:12:12 PM
Citat din: FlorinI din Octombrie 25, 2010, 08:55:46 PM

aveti si incepatori?
dar cel mai mare?
cum va intalniti?
periodicitate?
cum comunicati?

devine interesant

Aceste chestiuni se discuta fata in fata si nu in public !

de ce?
nu sunt publice?
nu inteleg sincer motivul secretului....

macar unele lucruri se pot spune

D006

Florine noi cei din asociatie privim apicultura ca o afacere si ca pe un divertisment sau hobby . ma repet dar afacerile nu se discuta pe net.
  Asociatia este o organizatie privata si anumite lucruri le discutam doar intre noi .
  In asociatie se poate inscrie oricine numai ca trebuie sa se supuna statutului .
  In curand asociatia va avea site propriu si acolo vei afla amanunte.

Citat din: dragos2006 din Octombrie 25, 2010, 09:30:47 PM
Florine noi cei din asociatie privim apicultura ca o afacere si ca pe un divertisment sau hobby . ma repet dar afacerile nu se discuta pe net.
  Asociatia este o organizatie privata si anumite lucruri le discutam doar intre noi .
  In asociatie se poate inscrie oricine numai ca trebuie sa se supuna statutului .
  In curand asociatia va avea site propriu si acolo vei afla amanunte.

intalnirea de la ramnic din decembrie e publica sau privata
adica au acces si apicultori ce nu sunt in asociatie?