Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Octombrie 07, 2010, 08:25:55 AM
   La mine a venit parca iarna :

Nu vrei sa stii cum este in Baragan!!! :mad:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

stefanescu

La Iasi is 5 grade si bate un vit subtire..... Daca la voi a venit iarna la noi cum e
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

D006

Citat din: romikele
Topic inchis!
Intreg topicul reprezinta reclama gratuita, aducatoare de foloase materiale autorului, comunitatea Apiardeal nebeneficiind cu nimic de pe urma acesteia.
Exista sectiune specializata pentru aceasta.

Na Dragos.. dupa ce ai investit atata timp in forum, ti se cere si plata pt. reclama. S'a prezentat (foarte frumos si explicit de altfel) o reteta de pe urma careia fiecare putea sa scoata ceva bani. Ca vreo 2 au facut comenzi direct pe topic nu e vina lui Dragos. Trebuiau eventual sterse posturile respective. dar nu blocat tot topicul. Infine, sa revenim..
Sa inteleg ca daca se cotizeaza, se accepta si reclama mascata? Si la cine cotizam? Forumul a devenit o afacere personala cumva?
Cine face parte din comunitatea apiardeal? Cand are loc adunarea generala? Se dau dividende? :)
Parca asta trebuia sa fie locul unde fiecare se poate exprima liber..
Ce am fost, si ce'am ajuns...  :roll:

E buna ideea lui Andrei, ar trebuii sa se supuna la vot banarea cuiva. cei cu peste 100 posturi sa aiba drept de vot(hai 50 sa pot vota si eu)  :zzz:

pharaonu75

Banarea se face pentru o serie de motive si nu cred ca ar trebui supusa la vot!
S-ar isca o intreaga polemica intre partizanii userului banat si "adversarii" lui, polemica ce ar putea dura mai mult decat banarea in sine, si care ar putea chiar degenera...
Daca s-ar vota dupa nr. de postari (de la 50 in sus, cum spuneai chiar tu :)  ) cate voturi ar trebui sa dea un user cu 2000 postari?
Tu ai da un vot iar celalalt 40! asa mi s-ar parea normmal fata de cel cu 2000 de postari, pentru ca a depus un efort de 40 de ori mai mare pe forum... si atunci s-ar alerga dupa un numar cat mai mare de postari, si vor fi postari fara substanta, doar de dragul numarului... si iar ar degenera...

Ideea este ca fiecare sa isi vada de treaba lui, sa nu starneasca conflicte pe forum, sa se rezolve problemele personale in privat!
Conflicte pot fi starnite pe forum, insa conflicte de idei, instructive pentru apicultori!

Toate cele bune si sper sa nu mai fie nevoie de banari pe acest forum! :hi:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Florin-braileanul (FlorinI)

FRATIIILLOOOORRRR

maturizati-va odata
ce daca va certati?

si indragostitii se cearta, de dragul clipei impacarii
eu propun dragos sa dea vinul si romikele friptura, iar noi ceilalti forumisti sa ne distram, la serbarea impacarii

e pacat ca unul e mai liber la gura, celalalt e putin orgolios

aici lasam fiecare sa-si spuna parerea
uite de ex. eu m-am contrat cu ioanardelean55 pe tema stupilor traditionali vs stupi poliuretani
si am ajuns la o concluzie
fiecare are dreptatea lui

asa si cu dragos2006 vs romikele

GATA! subiectul inchis, ca aici e forum de apicultura nu sala de judecata
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

prisecarul

banarea trebuie sa ramana un atribut al administratorului sau moderatorilor!
a supune la vot, inseamna, a incuraja formarea de grupulete, bisericute, care nu dau bine!
conteaza, in primul rand si obiectivitatea celor in cauza!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

D006

Citat din: prisecarul din Octombrie 07, 2010, 11:47:09 AM
banarea trebuie sa ramana un atribut al administratorului sau moderatorilor!
conteaza, in primul rand si obiectivitatea celor in cauza!
La capitolu asta mai este nevoie de multa maturitate.
Legea si nu omul poate fi obiectiv.
Inca nu am cunoscut om obiectiv.

pharaonu75

Bătrânul

Deci de laudat : Romikele a calcat peste orgoliu de dragul comunitatii !!! FELICITARI Ai crescut in ochii mei  :hi:

valter

Las ca l-au smotocit tovarasii "pe celalalt taram" destul. :rotfl:
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

Drept la replica

Acum ca apele s-au linistit cred ca este natural sa-mi exprim si eu parerea .Trebuie sa precizez ca nu m-am certat cu nimeni , nu am amenintat pe nimeni pe nicaieri si nici nu dusmanesc pe nimeni , dimpotriva , respect pe orice om care intra in comunitatea Apiardeal.
  Sa o luam cu  inceputul : Romikele avea acces la doua conturi , unul personal si unul cu numele "admin".  Eu am considerat ca este corect ca el sa foloseasca contul Romikele pentru parerile personale si contul admin. pentru problemele de interes general ale forumului . Numai ca la un moment dat contul "admin" a devenit  purtatorul de cuvant pentru un comerciant. Mi se parea normal ca aceasta functie sa o foloseasca cu contul Romikele si nu cu "admin" care indirect reprezinta si un punct de vedere al intregului forum . Sa nu ma intelegeti gresit fiecare isi poate face reclama cat vrea , chiar este bine  pentru ca eu consider ca reclama reprezinta si informatie dar nu este bine ca un cont generic gen "admin" sa se implice in dispute comerciale.
  Intr-o seara cand eu am comunicat punctul meu de vedere lui Romikele la respectivul topic am avut un schimb de pareri si s-a ajund pana la un punct in care dansul facea referire la un prieten al meu - Nicu Damian . Eu i-am promis ca voi posta un film unde Nicu va avea si el un punct de vedere . A doua zi constat ca acele postari au disparut , am tacut dar sambata noaptea am facut cele doua filme unde discutam si noi amical .  Eu am crezut ca Romikele are simtul umorului si va privi filmele cu zambetul pe buze dar reactia a fost inversa , a sters tot si a inceput sa posteze fel si fel de chestii despre mine . Eu unul nu m-am suparat dar acum stiu cu cine am de a face .
   Oricum noi ramnicenii in iubim pe Romikele si-l acceptam asa cum este !

Concluzie : fiecare este liber sa posteze ce vrea dar nu mai folositi conturi generice care implica APIARDEAL in ansamblu pentru a exprima pareri personale.

nicu68

pai si daca a facut putina reclama la BATRANU tu de ce te-ai suparat asa de tare,cred ca e mai mult decat atat

Florin-braileanul (FlorinI)

totul e bine, cand se termina cu bine

iata ca maturitatea si liantul comunitatii apiardeal si-a spus cuvantul
va felicit domnilor romikele si dragos2006, sau dragos2006 si romikele (ca sa nu credeti ca pun pe unul mai presus in fata altuia)
va felicit domnilor membrii ai comunitatii pentru sinceritatea exprimarii punctelor de vedere

asta da democratie
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

costoiuaurel

Comentez foarte rar replicile savuroase pe care le dati aici, reprezinta sarea si piperul vietii de stupar, nu judecati pe cei care chipurile stau pe margine si  nu fac cit mai multa "galagie " constructiva,cu alte cuvinte nu sunt activi pe forum.
Prin 2005 pe Stuparitul era mare zarva co polemicile de rigoare iar administratorul de atunci d-nul Mircea Bog a luat hotarirea ca e mai bine sa le dea multor apicultori care exprimau gresit unele idei penalizari de genul de mai sus, iar in final fiindca nu s-au incadrat in acel "Pat al lui Procust" a suspendat Stuparitul avind dreptul de adinistrator. Cine a cistigat.......si cine a pierdut.... dar rezultat a fost ca foarte multi stupari s-au pierdut in neant nu mai stiu nimic de ei. Daca se va intimpla si aici acelasi lucru  o sa cred ca este ceva specific romanesc ca trebuie sa ne dam cu stingul in dreptul, sa mergem impiedicati ,sau sa credem ca Romania este un imens cazan de zmoala ca in iad si daca cineva ridica capul si incerca sa iasa din el sunt atitia pe mal....din cei care au reusit sa iasa..... care ii fac vint inapoi  fiindca  a indraznit sa se salveze din mocirla "gindirii" si trebuie lovit  acolo unde il doare mai tare la "operatie". Creierul noastru chiar daca este mai performant ca un calculator, are prostul obicei  dupa o perioada de timp da a uita (la uni mai repede la alti mai greu)  mici amanute  ale meseriei de stupar, nume de oameni,vechi colegi de scoala sau simple intilniri petrecute in trecut activate in prezent, intrebindu-te ...oare de unde il cunosc eu pe acet om.... Menirea acestui forum este  tocmai acesta de a ne mentine  pe linia de plutire si a ne improspata memoria cu intimplari ,fapte, nume de oameni, care fac bine creierului  activind piste de mult pierdute si in final parca ne insufla un nou spirit imposibil de descris in cuvinte. Ce alta activitate din Romania are asa intindere si schimburi de idei ca apicultura, ii admir  si le urez sanatate si putere de munca...pe cei care activeaza pe acest forum din SUA,Noua Zeelanda,Spania,Franta, si.......Buzau...si  de oriunde altundeva, care chiar daca uneori nu ne sunt pe plac multe comentariile ,le putem cerne prin creierasul nostru si  luam cea ce ne convine, fara crize de personalitate si de om important (VIP), ajuns la un moment dat al vietii intr-un loc important ( de decizie sau de orce fel) in care decit sa construiasca mai bine dezbina si stapineste ...ce anume  ...neantul si sa lasam  la o parte zicala " Pai daca nu-l lovesc unde il doare...ma crede prost".
Imi cer scuze anticipat despre felul in care am scris ....dar d-tra nu sunteti asa de pretentiosi....si veti ghici printre randuri cea ce am vrut sa spun. :hi: