Jurnal apicol

Creat de D006, Ianuarie 03, 2009, 03:51:39 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

frumos Dedule. succes in continuare, miere multa dar nu numai tie tuturor
DOAMNE AJUTA

apicmd

macar rapita a  mers din  plin  cam la  toti :hi:
BPR!!!!

orbanstefan64

o mers pe naiba .am acolo vre 18 20 ha no dat nimic noroc cu paducelul

orbanstefan64

uite cu arata la data resp

apicmd

pai de ce zic "cam la  toti" tre de  asteptat  vremuri  mai  bune.    sper sa nu  fie tot anul asha ca ne ia  dreq
BPR!!!!

orbanstefan64

dar nimic

orbanstefan64

Citat din: apicmdpai de ce zic "cam la  toti" tre de  asteptat  vremuri  mai  bune.    sper sa nu  fie tot anul asha ca ne ia  dreq
:nod:  :nod:  :nod:

apicmd

poate  sor desface
BPR!!!!

costoiuaurel

Anul acesta mierea de salcim o sa fie tare greu de gasit, desi salcimul arata excelent cu flora bogata , vremea e cea care nu tine cu noi,frig si ploi abundende cu descarcari electrice se preconizeaza cea ce salcimului nu prea ii prieste,poate partea de sud-est sa fie mai norocoasa si sa faca ceva productie la primul salcim fiindca aum la Calafat si in sud-vest vremea  rea face ca sa scada cintarul in loc de acumulare.  Si cite sperante si-au pus multi apicultori in salcim...stupi s-au dezvoltat frumos la rapita...au si golit media 10-15 kg. pe familie...iar acum stam si ne uitam cum se distruge frumusetea de salcim fara sa beneficiem de nectarul valoros care il detine. Sa  auzim numai de bine....
:hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

orbanstefan64

azi am vb cu un coleg ,este la turnu severin de 2 zile ploua

D006

Noroc ca mai exista salcam 2 , ieri am avut doar 700 gr. spor la cantar.  Problema este ca in aceste conditi saptamana viitoare familiile vor intra in frigurile roitului si in loc de miere voi vinde roi . De undeva tot sare banul  :wink:

Bătrânul

Pe un vint naprasnic am desfacut citiva stupi sa bag ultimele faguri artificiali (nu am facut egalizarea familiilori) si spre surprinderea mea au fost foarte blinzi !!!! CUM SE EXPLICA ???? ( de zbor de cules nici vorba ) :uimit:

orbanstefan64

albinele simnt cu cine trebuie sa fie blinde :nod:  :nod:  :nod:  :hi:  :hi:

apicmd

nu  mai  simPt  ele chiar asha. posibil existe  niscaiva factori   care  au determinat  blindetea. pentru un rs.  mai  explicit  ar trebui niste detalii  mai  concrete
BPR!!!!

dedu

Se potriveste melodia....

[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/aJq2VAnfPtw[/youtube]
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!