milu56

Creat de milu56, Decembrie 02, 2009, 01:56:38 PM

« precedentul - următorul »

D006

Flori,minunate flori... :smile:  :smile:  :smile:

D006

Va urmarim si noi de la distanta,pana se va intoarce sotul.Dl. Andrei spunea ceva ca de ce nu scrie si sotul,insa el abia invata sa lucreze cu calculatorul si de aia...deocamdata nu a scris nimic,dar cand va vrea...va va contacta... :rotfl:

milu56

D006

Alex in parcul de distractii... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

La fel,in parcul de distractii cu un vecin si cu Gica. :hi:

D006

Citat din: anisoarabalut
Dl. Andrei spunea ceva ca de ce nu scrie si sotul, insa el abia invata sa lucreze cu calculatorul si de aia...deocamdata nu a scris nimic,dar cand va vrea...va va contacta... :rotfl:
De ce stricati topicul lui Milu cand aveti unul propriu? Nu este frumos.
Adica sotia stie sa lucreze si sotul nu?
Milu stie si Gica nu.

milu56

Doamna Balut,vedeti ca nu aveti cu cine dicuta,nui mai faceti jocul,nebagandul in seama o sa se opreasca de prostii si de provocari.

D006

milu56

Citat din: bee_loverFrumoase poze, cred ca unii sunt datori cu niste scuze..
Daca ar fi sterse toate prostiile astea nu ar fi rau,poate la uni le place sa vada mai multe din aceste zone,in locul acestor postari inutile as posta incontinuare cateceva din stupinele mele.MULTUMESC.

D006

D006

Speram sa va placa si sa va binedispuna sau mai bine sa va mai descreteasca fruntile! :)  :hi:  :hi:  :hi:

D006

Nici nu am ce mai discuta cu asemenea persoane,de azi inainte.Ca de'alde dl.Andrei. :)  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Ce frumos vă întelegeţi dumneavoastră, parcă aţi fi aceeaşi persoană.

D006

Citat din: anisoarabalut
Ca de'alde dl.Andrei. :) 
Am pus vreo intrebare nepotrivita?
Daca da, va rog sa-mi spuneti care.

cocobeny

Eu nu prea inteleg ce se intimpla pe acest forum, este un forum de insulte ,critici sau un forum de apicultura, sa stiu sa caut alt forum unde se dicuta numai de albine si de apicultura, si care vreau sa insulte si sa gaseasca nod in papura, sa se mute in alta parte !!!  :rusine:  :sad:  :rusine:
Cine nu munceste la tinerete, n-are la batranete.