milu56

Creat de milu56, Decembrie 02, 2009, 01:56:38 PM

« precedentul - următorul »

milu56

Nu e nevoie sa credeti,dar totul este real.

D006

Dar cine este Gica?

sfantul spiridon

Citat din: milu56
Citat din: sfantul spiridoncre ca poate si eu unul sunt printre ei...deja am facut asta...
Nu te inteleg la ce te referi.
Vroiai eucalipt si alti copaci si cand ai vazut ca vreau sa iti trimit nu mai vrei sa zic si eu ca voi,ca numai pe net faceti plantatii?
moderatorul ne indemna sa ne cerem scuze si eu am zis ca deja am facut asta la alt topic...eu vreau eucalipt da nu ti-am zis ca vorbim pe mp nu pe la fiecare postare sa amintesti de asta...apoi domnu milu eu ma zbat pentru baza melifera si nu vreau sa spun decat ca muncesc pentru ea...nu vreau sa spun mai multe ca lauda de sine.....vorba romanului
sanatate si ai grija de albine!
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

ioanardelean55

.sincer ,sint dezamagit ,dar nu conteaza parerea mea ,e usor sa zici si greu sa faci , :nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:ce am crezut si ce am vazut !!!!!!!

sfantul spiridon

fiti mai explicit domnule ardelean!
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

ioanardelean55

Citat din: ioanardelean55.sincer ,sint dezamagit ,dar nu conteaza parerea mea ,e usor sa zici si greu sa faci , :nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:ce am crezut si ce am vazut !!!!!!!
nu e pagina mea si de aceea ma abtin poate altadata si in alt loc  :uimit:  :uimit:  :uimit:  :uimit:

D006

Daca te abtineai nu scriai.

D006

Albinutele lui Gica. :hi:

milu56

Citat din: ioanardelean55
Citat din: ioanardelean55.sincer ,sint dezamagit ,dar nu conteaza parerea mea ,e usor sa zici si greu sa faci , :nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:ce am crezut si ce am vazut !!!!!!!
nu e pagina mea si de aceea ma abtin poate altadata si in alt loc  :uimit:  :uimit:  :uimit:  :uimit:
Sa ai multa miere,stupi frumosi si sanatosi.
http://apitab.ning.com/video/antonio-vi ... e=activity

D006

Prisaca noastra.

D006

Tot albinutele noastre. :hi:

D006

Albinutele,harnicutele...multumim si va dorim asemeni numai bine!  :hi:

D006

Si cateva flori ale mele! :hi:

D006

Minunatii lasate de Dumnezeu pe pamant sa ne faca viata mai frumoasa! :hi:

milu56

Citat din: anisoarabalutAlbinutele lui Gica. :hi:
O sa ne facem un pic de timp sa filmam lucrari la o stupina intro livada de portocali.Gica nu a fost niciodata intro livada de portocali.