milu56

Creat de milu56, Decembrie 02, 2009, 01:56:38 PM

« precedentul - următorul »

cocobeny

Frumos, numai nu a fost vreme prea prielnica ptr. vizita la stupi, pacat, da va mai asteptam si cu alte filmulete mai reusite  :wink:  :hi:
Cine nu munceste la tinerete, n-are la batranete.

D006

Domnule Mili Vanili , dar parca nu prea sunteti stapan pe stupina aia.Altcineva marcheaza matcile acolo.
Tare mi frica ca este doar un bluf combinat cu un apicultor angajat la un propietar de stupi ,adevarat.
Ca sa nu mai spun ca nu va pricepeti sa tineti o rama in mana.Sa dati din afumatoare e mai simplu.Stapanul se pricepe insa ceva mai bine
Dumneata nu raspunzi la cei anonimi, deci nu te intereseaza ca se vede din satelit ca esti la ...frauda.
Cand o sa aveti stupi in propietate, sa ne contactati si pe noi.

cocobeny

Mai da cum stiti sa judecati pe alti ce si cum, acuma ziceti ca sint trucate filmuletele ca si alui BASE al nostru. Daca nu aveti dovezi ca nu este stupina lui domnul MILU nu mai vb. ca nu este frumos
:nono:  :nono:
Cine nu munceste la tinerete, n-are la batranete.

D006

Priviti si ascultati de ex, filmul 3 de la 1;02 pana la 1;13 si vedeti cine cunoaste stupina.Adica cine marcheaza matcile.
Nicaeri nu se afirma ca ar fi stupii lui Mili Vanili.

D006

Mili Vanili
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Iti place Ghitza numele asta?
:rotfl:  :rotfl:

D006

Albinutele lui Gica

D006

Albinutele lui Gica

D006

Albinutele lui Gica

D006

Le-am gasit in sfarsit,ca daca au atatea cd-uri copiii,ale mele nu mai incap.

D006

Tot albinutele noastre! :hi:

D006

Vara 2006 la bunici!

bee_lover

Frumoase poze, cred ca unii sunt datori cu niste scuze..

D006

sfantul spiridon

cre ca poate si eu unul sunt printre ei...deja am facut asta...
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

milu56

Citat din: sfantul spiridoncre ca poate si eu unul sunt printre ei...deja am facut asta...
Nu te inteleg la ce te referi.
Vroiai eucalipt si alti copaci si cand ai vazut ca vreau sa iti trimit nu mai vrei sa zic si eu ca voi,ca numai pe net faceti plantatii?