foto - cristi x

Creat de dragos2006, Octombrie 18, 2007, 03:27:35 AM

« precedentul - următorul »

bee_lover

tocmai ca am varroajet si cum fumul e impins cu forta iese si prin fund chiar daca e pus la loc capacul.Nu am nevoie de plasa pe toata suprafata deoarece la noi nu sunt calduri excesive plus ca tava pe fund plasa pe toata suprafata implica mai mult de lucru si materiale si pretul creste!Pe mine anul acesta un stup 1/1 cu 2 caturi de 1/2 m-a costat 100 de roni,vopsirea am facut-o eu tabla de pe capac am dat 50 de roni pe 13 bucati  cu manopera cu tot :wink:.In apicultura tre sa economisesti cat mai mult sa nu para asa mare pierderea  =D =D =D

bee_lover

multumesc pentru raspuns!  :hi: Am si plecat la albine sa vedem ce mai e de ele dupa ploi!

mezenguz

Dle cristi x. Am vazut schiza de storcator si vreau sa te intrb daca nu cumva se poate face si cu ramele perpendiculare pe axul de angrenare n-ar fi mai usor de schimbat ramele?

D006

x

D006

x

D006

x

D006

x

D006

x

gore

D-le Cristi, cum postezi pozele, pt. ca sunt mai mari de 2MB?Eu tot incerc dar nu pot sa le postez ?
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

gudas valentin

Citat din: goreD-le Cristi, cum postezi pozele, pt. ca sunt mai mari de 2MB?Eu tot incerc dar nu pot sa le postez ?
micsoreazale cu un program.Ex Photoschape,sub 2 mp si sunt acceptate
                      valy
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011

D006

x

stefan1

Subiectul cred ca este hranirea in afara stupului, nu? Ce este in acea tava?
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

maximus

Citat din: stefan1Subiectul cred ca este hranirea in afara stupului, nu? Ce este in acea tava?
a fost sirop inainte(a se vedea dupa scandurele),si acum cativa bulgari de miere cristalizata.am ghicit?

D006

In zona mea sa spune "hranire la teica" , usor si eficient.

D006

x