suedia 2003

Creat de dragos2006, Octombrie 26, 2007, 05:04:32 AM

« precedentul - următorul »

D006

x

D006

si un nucleu danez cu gratie pt imperecherea artificiala a matcii.

D006

x

D006

...pe ce se baza selectia la dinsii?...Inlociau un nr mare de matci ?...cam cit era la ei o matca ok?...

D006

D006

...ok....dar cind inlocuia matcile, avea o perioada specifica din an ..sau tot timpul anului?....

D006

x

D006

Auzisem de insamintari artificiale la matci dar nu credeam ca ar fi posibil..credeam ca sunt fabulatii...Cum sa reusesti ?..nu credeam ca ar fi posibil...dar vad ca se poate...nu-mi vine sa cred

D006

x

D006

..eu abia ma mai leg la sireturi...deee anii..am ruginit pe ici pe colo...Da' sa mai insamintez matca...

D006

x

D006

..este foarte folositoare o astfel de macara...
Daca a-ti avea ceva schite pt a posta ar fi foarte utile ...Sunt niste momente de tensiune in brate care nu prea le inteleg..nu le am cu fiarele..
Nu vad chiar bine in imagine dar cum sunt ridicate magaziile?...Unde este sistemul care trage de firul in sus?..in virful bratului?......Sistemul este actionat electric ?..la ce tensiune lucreaza?...
Firul care ridica cred ca este parima metalica [asa ii spuneam pe vapor]...

D006

in cele trei luni cat am stat acolo nu am vazut-o la lucru. era depozitata in magazie. asa ca nu am prea multe informatii despre cum functioneaza.

Gruies

Si in Romanica exista crescatori de matci care practica insamintarea artificiala.gruies

D006

Citat din: GruiesSi in Romanica exista crescatori de matci care practica insamintarea artificiala.gruies
diferenta este ca in romania cand furi o idee o tii ca si cand ar fi marea ta descoperire. oare merita sa dai cateva sute bune de euro pe un aparat de inseminare si sa produci matci doar pentru tine. vreau si eu o adresa de unde sa pot cumpara o matca cu "pedigree".