• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

catre admin

Creat de sfantul spiridon, Februarie 08, 2010, 01:53:45 a.m.

« precedentul - următorul »

sfantul spiridon

e duminica seara...ne-ati promis ca in seara asta ne spuneti numele viitorilor moderatori. alaturi de romikele...sunt/suntem curiosi ca niste fete
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

Bătrânul

Admin face cea ce il rog eu:domnul stefan si pe domnul bucovineanu, de la ambii avand ce invata :hi:  :hi:

bee_lover

Deci eu doresc sa-i numesc in functia de moderatori pe domnul bucovineanu si pe domnul stefan1. Am sa le trimit cate un mesaj privat sa vedem daca doresc sa accepte functia daca nu atunci urmatorii vor fi domnul filip si domnul orban stefan. Criteriile nominalizarilor au fost urmatoarele: vechimea pe acest forum(fidelitate), numarul de posturi(contributie), si valoarea acestora(calitate). Cele mai importante oricum sunt primele 2.

sfantul spiridon

propun ca mesajul-rugaminte, sa fie insotit si de o sampanie, pe care cei doi sa o imparta cu noi...
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

stefan1

Am trimis si un mesaj privat, am scris si mai inainte pe forum ca nu intentionez sa iau o astfel de responsabilitate pe forum, tocmai ca stiu ca nu este usoara. Am vazut si ma bucur ca a fost ales si Bucovineanu. Orban sau Batranul ar fi propunerea mea, daca se mai alege un moderator.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

Iarasi postez si pe urma citesc :nono:
Acum am vazut ca Filip a acceptat a fi moderator. A fost propunerea si a mea initiala, dar eram inteles ca avea ceva retineri, de aceea am facut celelalte propuneri.
  Pentru toti cei trei moderatori, cred ca toti le uram sa modereze disputele de pe forum cu intelepciune si noi sa cautam sa nu le ingreuiem misiunea. :hi:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

PricopArthur

Sunt oameni de la care intotdeauna am avut ce invata, si care au fost mereu prezenti pe forum, dovedind seriozitate si profesionalism. Moderatori sau nu, am toata stima pentru ce au facut pentru apicultura si apicultori.
Felicitari!
Miere multă şi inimă curată!

bucovineanu

Eu multumesc pentru aprecieri si asa cum am spus stiu ca e destul de greu de lucrat cu oamenii, pentru ca fac asta de vreo 36 de ani.

orbanstefan64

Citat din: PricopArthurSunt oameni de la care intotdeauna am avut ce invata, si care au fost mereu prezenti pe forum, dovedind seriozitate si profesionalism. Moderatori sau nu, am toata stima pentru ce au facut pentru apicultura si apicultori.
Felicitari!

moderatori au ajuns cei care intradevar meritau !!!!!!!!!!!!
multa sanatate si succes in activitate!!!!

prisecarul

doresc succes moderatorilor si forumul sa devina un loc in care sa vii cu drag si unde sa gasesti informatiile necesare, precum si apicultori in adevaratul sens al cuvantului!
inca odata mult succes!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

Bătrânul

Catre Admin, Filip si Bucovineanu ! In cazul in care nu va afisati identitatea pe profilul personal voi considera ca nu sinteti demni de increderea noastra. As regreta asa ca va rog.... :hi:

D006

Batrane, de identitatea mea esti multumit ? :hi:

orbanstefan64

dvs ati mai avut o postare pe aceasta tema .nu numai moderatorii TOTI CARE VOR SA POSTEZE !!!!!! :nod:  :nod:  :nod:

orbanstefan64

vb administratorului: nu cantitativ ci calitativ!!!

Bătrânul

Citat din: fullfit44Batrane, de identitatea mea esti multumit ? :hi:

Voi fii multumit atunci cind vei trece orasul, un album cu sunpoto cu albine cu copacul preferat cu placerile si amaraciunile si TOATE SA FIE REALE. :hi: