• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

catre admin

Creat de sfantul spiridon, Februarie 08, 2010, 01:53:45 a.m.

« precedentul - următorul »

balasbebe

Va rog sa studiati pagina acestui forum. Poate nu am eu calculatorul sau reteaua buna, dar ma ia cu somn pana sa pot acceasa un rand, nu vorbesc de pagini. De cand a-ti pus centrifuga parca l-a incetinit cu totul.
O zi buna.

pedro

unde pot gasi poza cu centrifuga ,
cine este detinatorul?
In fiecare an trecem nepasatori prin ziua mortii noastre!

balasbebe

Eu am un Lenovo Think Pad.
Da merge inca destul de bine.
  ok merci

PACO

urmarind un forum similar din Franta am constatat ca fiecare user are scris si nr.de stupi si vechimea in apicultura.Cred ca ar fi foarte bine sa fie si la noi la fel, am stii cu cine discutam.

pharaonu75

Ar trebui ca fiecare user sa fie de buna credinta si sa spuna adevarul, ceea ce la noi romanii este exclus. Nimic nu poate opri un "smeker de forum" sau un "pinguin" sa spuna ca are 150 de stupi si o vechime de 15-20 ani in apicultura, desi el are abia de alaltaieri un orizontal (mai batran decat el si plin de crapaturi) in fundul curtii.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

D006

Chiar in aceasta dimineata citeam pe un forum de apicultura din Romania cum niste apicultori se contrau care are albina mai multa si care este mai meserias . Dar niciunul nu a postat niciodata un film in care sa-si prezinte stupina ...  am vazut "profesionisti" care sunt idolatrizati pe forum dar daca ceri sa asisti la o extractie la ei in stupina la salcam o dau cotita . E foarte usor sa fii apicultor profesionist pe forum dar e foarte greu sa faci miere in lumea reala.

janese

Februarie 27, 2014, 05:20:10 p.m. #141 Last Edit: Februarie 27, 2014, 05:31:57 p.m. by janese
   auzi...sa ,,asiste" !!!!
ce sa cauti tu, ma, in stupina la extractie???ce vrei sa vezi igiena?...sau utilajele?sau cat de vrednica e echipa de extractie???nu ti-ar fi de ajuns in timpul salcamului sa-ti arate doua-trei-zece caturi in stupina pe familii???
vorba lui valter...dai cu undita prin cartier!!!
te salut pretene!!!nu ti-am mai vazut ochisorii de mult timp!! :)
auzi!!!!...,,pe un forum"!!!ce?  ti-e jena sa zici ca dai zilnic cu mustatile pe ,,stuparitul???adecaaaa..la oala cu smantana?
mie nu mi-a fost jena sa zic de apiardeal pe stuparitul...si nu am patit nimic !!sau ti-e tarsha de cumnatu romikele ca se sucare pe tine???sa traiesti cumnate!!!

D006

Vad pe forumuri o groaza de stupari mari meseriasi care se intrec in cate caturi au stupii lor si cata albina au dar cand e vorba sa dea drumul la centrifuga nu prea curge miere ...  sau vezi marele meserias a lui peste care se lauda nu stiu ce albine dar cand vrei sa-i vezi centrifuga ... tacere ....
Nu am nimic cu stuparitul , am prieteni acolo , imi exprim opinia cand cred ca este nevoie .  Numai ca acel forum este infectat de multi neaveniți si al"de papleacă.

romikele

Citat din: janese din Februarie 27, 2014, 05:20:10 p.m.
  ... sa traiesti cumnate!!!

Sa traiesti cumnate!
Cam rar pe la oala noastra cu smantana!  :wink2: :razz:

PACO

din doua trei intrebari iti dai seama daca ce spune e adevarat sau nu.au mai venit si altii pe forum ca au sute de stupi dar s au inmuiat ca cand lumea s a invitat la ei.

bucovineanu

Ce trebuie sa fac pentru ca ultima postare sa apara prima pe pagina. Stiam cum sa procedez, dar am uitat. Varsta bat-o vina.  :smile:

prisecarul

intra in profil si bifeaza ,,Afişează cele mai recente mesaje în partea de sus''
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

bucovineanu

Multumesc, s-a rezolvat.  :hi: