user 100

Creat de dragos2006, Octombrie 15, 2007, 12:40:25 AM

« precedentul - următorul »

D006

propun sa acordam un premiu userului cu nr.100.   eu ofer bulbi de lalele.   
  alte oferte?

D006

da in curind o sa fim o suta de useri..Trebuie doar sa ne facem cunoscuti..sa ne invitam prietenii si colegii de pe alte formuri sa ni se alature ...
Sa nu ne ferim sa deschidem noi subiecte de discutie...daca nu stim ceva sau avem indoieli in a intreba colegii de forum..macar cu un sfat putem sa ne ajutam..
      Ce ziceti colegi...

D006

Dle fcvaslui,Dle bio,
Suna a momit draga fcvaslui dar daca trebuie pun si flori, stau si eu cu ceva.
Ai dreptate bio, cu subiecte noi si cu discutii de bunsimt facem treaba si apoi eu-drone1952- nu ma socotesc in competitie cu nimeni.Nu e Forum al Ardelenilor ci un Forum al stuparilor si fi sigur ca vor mai veni colegi,poate alti nu au curaj,au resentimente fata de unii din noi. Nu e cazul.
Oricum al 100 user trebuie premiat.
Cu stima

Alecs

E OK. Eu astept pana la nr. 99 apoi ma inscriu din nou sa-i iau lalelele lui vaslui ca stiu ca are marfa buna.  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

D006

Citat din: AlecsE OK. Eu astept pana la nr. 99 apoi ma inscriu din nou sa-i iau lalelele lui vaslui ca stiu ca are marfa buna.  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
la primavara daca coboriti  50 km sud de Iasi puteti sa veniti sa vedeti o gradina cu peste 60 soiuri de lalele si stupina mea.  va pot arata traseul pe earth google.

filip

Oricum baieti sunt cam bulversati,am primit mesaje private in care am fost intrebat ce se intimpla?Azi chiar postase cineva adresa forumului asta dar acum vad ca e stearsa.Eu zic sa fim seriosi sa intimpinam oaspetii cum se cuvine .Iar prin promtitudinea noastra de a raspunde celor mai putin initiati le vom capta increderea.Sa raspundem civilizat,sa corectam cu duhul blindetei micile exprimari gresite si eu zic sa va ginditi si pentru userul200 ca nu se stie.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Laleleee, laleleee, frumoasele mele laleleee!
Aleleeeee!
:rotfl:

Alecs

remember !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     Luigi IONESCU

Alecs

Doamne si ce tineri eram...................!

D006

Dle fcvaslui,
Chestia cu 100 se pare ca e departe asa ca stai linistit ca nu pierzi bulbi de lalele.
Cu stima
Ps.daca lucrurile merg bine poate peste 2 saptamini plec spre Bucale si daca vremea va fi buna mai mult ca sigur ca te voi vizita.Chiar as vrea sa te cunosc ptr ca sint sigur ca vom avea ce sa vorbim.(Nu taia porcul din batatura si leaga leul acela nu de alta dar poate vine un prieten)

D006

sa inteleg ca mergeti la indagra?  daca treceti prin Vaslui sa stiti ca suntem 2 useri care vor sa mearga.  poate avti 2 locuri.  stupinile noastre sunt la 6 km una fata de alta.    e in locul unde Stefan cel Mare a sarit cu calul peste un pod de piatra. (istoria anilor 80)
    sunteti bine venit oricand pe meleaguri vasluiene.  busuioaca asteapta.

balasbebe

Premiu pentru user 100 o floare ar trebui

frantescu

Calitatea trebuie sa va bucure dragi colegi si nu cantitatea.Cu stima!

D006

..pina cum este bine ..timpul le va aseza pe toate..lumea afla incet de existenta forumului si vine..mai incet dar vine.
  Are dreptate dl Frantescu:..''Calitatea trebuie sa va bucure dragi colegi si nu cantitatea.Cu stima!''
Dl Balasbebe..frumoasa floare acum in toamna tirzie..Nu prea cunosc florile...ce floare este?...

D006

..s-a sarit de 100...dl administrator cine a fost nr 100 ?..am fost lipsa citeva zile si nu am prins evenimentul in direct...