user 100

Creat de dragos2006, Octombrie 15, 2007, 12:40:25 AM

« precedentul - următorul »

balasbebe

Citat din: bio..pina cum este bine ..timpul le va aseza pe toate..lumea afla incet de existenta forumului si vine..mai incet dar vine.
  Are dreptate dl Frantescu:..''Calitatea trebuie sa va bucure dragi colegi si nu cantitatea.Cu stima!''
Dl Balasbebe..frumoasa floare acum in toamna tirzie..Nu prea cunosc florile...ce floare este?...
Este o "Orhidee"

D006

...eu nu prea sunt cu florile...si orhideea este o floare intilnita des...eu nu-mi aduc aminte sa fi luat vreun buchet de flori vreodata ..aaa iam luat sotiei demult ...cind vroiam sa-i fac impresie niste trandafiri...dar sunt multi ani de atunci,multi tare...Tineretea..deee...
  Daca traiau floraresele pe mina mea erau in faliment de mult...

D006

sunt gata cu bulbii de lalele.  cine a fost user 100?

D006

..eu sigur nu am fost....

bee_lover

daca nu ma insel a fost domnul Liviu...

D006

daca nu posteaza...sorry bulbi.  si asa e tarziu pentru plantat.

D006

....este mai timid...Am vazut ca intra des in discutii on-line...trebuie cred sa bea ceva, sa intre in discutii...sau sa-si traga putin aer in piept...
  Ce spune-ti dl-e LIviu...Cum este...

PricopArthur

E tarziu sa va intoarceti. Dle Liviu, pt bulbi merita orice. :)
Miere multă şi inimă curată!

D006

VA SALUT PE TOTI DE PE FORUM SI PE TOTI CARE INTRA PE ACEST FORUM.                                                                                                            Mia fost greu sa intru pana nam primit informatiile necesare dl. Balas fiind plecat abia aseara am intrat in legatura cu el acuma trebuie sa ma duc sai iau florile pentu ca asa am inteles ca am numarul 100.

D006

..ai spart gheata dle Liviu..vezi ca nu este greu sa scrii 2-3 rinduri...mai asteptam interventii...

pngflorin

pngflorin

sa vedem cine e userul 200.

D006

Daca o fi real, sa nu fie clona, bah florine! Mai sunt si destia!
Da am si eu o intr: cand facem si noi apicultura?
Sau ne prostim unii pe altii!

pngflorin

Dupa cum observi suntem campioni in a face misto si a jigni ......... :nono:

D006

Citat din: fcvasluipropun sa acordam un premiu userului cu nr.100.   eu ofer bulbi de lalele.   
  alte oferte?
ma scuzi ca intreb pt doamne sau domnisoare de pe forum nu dai nimic un roi la primavara,atunci inscriu si pe nevastamia
      cu stima marius