Sa vorbim despre Romania actuala si cea din viitorul apropiat!!!

Creat de dedu, Septembrie 07, 2009, 10:19:39 PM

« precedentul - următorul »

dedu

Stiu ca acest subiect nu prea are legatura cu apicultura dar as vrea sa aud care este parerea altora despre tarisoara noastra,ce ar trebui facut,parerile voastre si ce ar fi mai bine sa facem!!!
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

centrifuga

ce este acum Ro? o tara plina de neamuri-cuscri,cumetri,nasi,fini,nepoti,verisori,colegi si consateni
ce ar trebui facut?
-balada Miorita sa fie scoasa din toate cartile scolare;eu o consider ca cea mai nociva manea care s-a auzit pe aceste locuri
-sa fie scoasa din vocabular sintagma "las-o ba ca merge asa"!
-romanii sa moara pe capete de grija lor
-telul romanului sa fie "eu voi avea mai multe vaci si mai grase decat amaratul de vecin care are doar o jegoasa si raioasa de  capra chiar daca tine coada in sus!

D006

micii si berea,precum si sarmalele cu mamaliga sa nu mai fie simboluri ale mandriei nationale,ci ale rusinii nationale
sarbatorile legale si religioase sa nu mai fie folosite ca prilejuri de umflat burdihanurile
romanii sa nu mai astepte investitori de pe aiurea sa-i scoata la liman,ca nimeni nu face pomeni cu ei

D006

Am  fost  un  mare  patriot si  sunt  un  simplu  cetatean  care  din  caua  conducerii i-mi rup  oasele si  ajut  la  ridicarea  altui  stat.Intr-un  cuvint  sunt un  rahat si  nu  pot  sa-mi  dau  parerea  despre  mult  iubita  tara.

D006

Si de ce nu?sa fie schimbat numele tarii,nume stabilit artificial intr-o anumita conjunctura,artizan principal fiind bulibasa-mason M.Kogalniceanu,la initiativa puterilor europene ptr a defini un areal locuit de o anumita etnie!

centrifuga

dupa fuga din Egipt,Moise i-a invartit in desertul Arabiei timp de 40 de ani pe evrei,pana ce au murit toti cei nascuti in robie,cu mentalitate de rob,iar in pamantul fagaduintei nu au fost dusi decat oameni nascuti in libertate,cu mentalitate noua,de oameni liberi.
japonezii au un proverb:nu poti alerga inainte cu capul intors inapoi!
AMERICA a fost construita de oameni veniti din toata lumea care si-au abandonat trecutul,traditiile mai mult sau mai putin inhibant-conservatoare-paguboase!

milu56

Nu are importanta cum se numeste tara,important ca acum Romania este cea mai bogata tara in ce priveste zone ecologice cu adevarat.SI PENTRU APICULTURA NU TREBUIE TARA MAI BUNA,DIN EUROPA CRED CA CEL MAI BUN LOC ESTE AICI.

centrifuga

daca mai gasesti 1mp din ROMANIA ta ecologica fara un pet sau o punga de plastic si un luminis de padure sau o poienita fara burtosi cu lanturi la gat ascultand manele si frigand fleici,te cred!
dar revenind la intrebarea lui Dedu,coroborata cu parerea ta,Romania nu poate fi o tara plina doar de apicultori,turme de oi si ciobani cantand din fluier.
IAR DACA TU ASA O CONSIDERI,DE CE NU VII AICI-INCEPAND DE MAINE-SA FACI O APICULTURA LA SCARA NATIONALA IN ACEASTA TARA ECOLOGICA
DIN POSTARILE TALE INTELEG CA PRACTICI APICULTURA IN SPANIA. DE CE NU CONVINGI TU NISTE INVESTITORI SPANIOLI SA VINA IN ROMANIA ECOLOGICA SI SA INVESTEASCA MASIV IN APICULTURA!

D006

ce am mai putea spune ca este Romania acum:un stat intrat in colaps,unde majoritatea populatiei are structura populatiei rurale din timpul cap-urilor.o populatie reziduala,asistata social in proportie de peste 50%
imbatranita si bolnava-cei tineri,sanatosi si apti de munca si de procreare sunt plecati pe alte meleaguri.
cand va fi bine in ro?probabil atunci cand se va reduce consumul de tigari si bauturi alcoolice spirtoase si va creste de cel putin 10 ori consumul de sapun si pasta de dinti;cand se va vorbi despre IT-isti romani ca despre creatorii de cele mai sigure si de "nespart"programe informatice si nu de cei mai periculosi hakeri si clonatori de carduri;atunci cand prunul va fi cunoscut doar ca una din cele mai valoroase surse timpurii de polen si nectar si ca lemn de foc;cand pe strazile din ro nu vor mai fi haite de caini comunitari, si copii  minori neinsotiti de adulti,cand in timpul programului de lucru strazile vor fi pustii,cu exceptia unor turisti straini si pensionari la pimbare,fara sacose in maini;cand chipurile oamenilor nu vor mai intunecate,crispate;cand definitia miliardimii de secunda va fi alta decat timpul scurs intre aparitia culorii verzi a semaforului electric si primul claxon;
asta ptr ca tu tinere dedu ai pus niste intrebari!

D006

Cata  dreptate  au domnii Centrifuga  si  Valceanu,din  pacate  este  tara  noastra ,tara  intunecimii ,tara  in  care  copilul isi  violeza  propria  mama sau  bunica,tara  in  care  dreptatea  se  poate  face numai  cu  parul sau pumnul  etc.In  timp  ce  necajitii mananca "pita  goala  ca  la  scoala " burtosii  nostri  (parlamentari)arunca  cu  bani si  intretin  relatii  sexuale  cu  minori.M-am  incalzit pe  gratis cu  atitea  vorbe,sincer i-mi  pare  rau.La  revedere.

dedu

Centrifuga-te inseli,eu nu am fost niciodata in Spania,eu locuiesc si traiesc in Sebes!!!!
Eram sigur ca se umple pagina cu pareri,toti romanii i criticam pe ceilalti ca din cauza unora ca ei.............dar nimeni nu incearca sa fie el corect,sa arunce petul la gunoi,sa nu lase in natura gunoaie,sa nu injure,sa nu se imbete,ect!!!
Nu i mai frumos sa traiesti in armonie cu vecinii,oamenii din jur,cu natura?
Noi traim din istorie:ce era daca acum 100-200-300 de ani era.............sa incercam sa facem ceva acum nu acum cateva sute de ani!!!

dedu

Sa va zic o chestie:se dau bani de liceu,stiti cine iau acesti bani?Am un coleg care are Mercedes si ia acesti bani.De ce?Pentru ca are 2000 de oi.Acesti bani i iau numai ciobanii si tiganii nu i iau cei ca mine care iar folosi pentru scoala si altele de ce as avea nevoie dar nu imi permit!!!
Mama ia vreo 7 milioane si tata are pensie,nu iau bani de liceu pentru ca am parinti care lucreaza!!!Deci am noroc ca am pe fratele meu care acum face doctoratul si are bursa de 1800 de lei si imi mai da el ceva bani.Imi imaginez ce greu o sa fie la facultate:trebuie sa platesc caminul,mancare,facultate,drum(Alba-Cluj),nu cred ca o sa-mi mai permit sa imi scot prietena la un suc in oras(i o fata mai de bani gata si nu o sa ma  mire sa-mi dea papucii)...sa nu mai vorbesc de oboseala navetei pe care o fac in fiecare weekend ca vin acasa sa-mi vad de stupi!!!
Deci eu incerc sa fiu civilizat dar cand nu ai un ban in buzunar,cand trebuie sa te descurci tot pe cont propriu si sa ai la 19 ani atatea griji pe cap iti garantez ca nu iti mai prea pasa de o hartie de pe jos!!!  :nod:

dedu

Deci sa nu credeti ca sunt sarac si ca traiesc in cort:smile:)
Sunt un baiat obisnuit "made in Romania" care zice lucrurile pe fata!!!
O sa intru tot timpul pe acest forum si o sa va zic peste un an si un pic cum ma descurc la facultate de intru unde vreau!!!
Stiu ca ce am zis eu i o picatura in ocean,nu cred ca o inteles cineva mesajul meu(dupa cate vad sunt toti oameni cu bani pe aici)!!!
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!

centrifuga

Citat din: deduCentrifuga-te inseli,eu nu am fost niciodata in Spania,eu locuiesc si traiesc in Sebes!!!!...........
Nu ma insel deloc! Raspunsul ii era adresat lui milu,nu tie!Fii atent!
Tie iti adresez intrebarea:ce inseamna sa fii baiat" madein Romania"?

balanescuadrian

Citat din: dedunu cred ca o inteles cineva mesajul meu(dupa cate vad sunt toti oameni cu bani pe aici)!!!
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
daca un salariu amarat si multe rate inseamna ca facem parte din categoria "oamenilor cu bani" atunci ma poti trece si pe mine  :hi:
am un prieten care la facultate manca bulion pe paine si tot se tinea de facultate...el este din buzau, iar facultatea in Bucuresti..unde sunt preturi tari!! banii lui de buzunar acu 9  ani erau 5 roni pe saptamana (biletul pe tren costa 3.5 lei ...normal ca mergea cu nasul)!! totul depinde de cat de tare iti doresti.... eu nu am fost pus in situatia aceasta, eu eram dinala "bogatul" cu 25 ron pe saptamana (transport inclus), plus ca pe vremea aceea nu se prea angaja tineret fara experienta.... tinta ta este sa intri la facultate si sa te angajezi rapid ..dar vezi sa te tii de carte, ca daca te tii doar de servici, iar nu e bine
:rotfl:  :rotfl: