Sa vorbim despre Romania actuala si cea din viitorul apropiat!!!

Creat de dedu, Septembrie 07, 2009, 10:19:39 PM

« precedentul - următorul »

dedu

Centrifuga-baiat "made in Romania" sunt cei pe care i vad seara pe trotuar,in camasa,blugi si pantofi cu un lant lung la gat si cu cercei prin toate locurile care se imping in trecatori,injura,scuipa si se bat si care nu au alt gand dcat cum se faca bani pentru tigari si bautura(va asigur ca cel putin pe aici i plin de ei)!!!
balanescuadrian-oameni cu bani sunt aia pe care i vezi in BMW si ei de abia stiu sa citeasca,nu mai zic sa citeasca carti si sa aiba cultura generala mare(afara de Guta,Copilul minune si dinastea) dar parintii lor au facut cum au facut si au bani!!!
Nu cred ca o sa ma angajez la facultate pentru ca vreau sa ma tin bine de ea ca atunci cand ies din ea sa stiu ingineria struna nu sa ma invete muncitorii,vreau eu sa invat pe altii nu altii pe mine la servici!!!
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

balanescuadrian

facem pariu ca tot o sa inveti de la muncitori....  :rotfl:  :rotfl:
tineretul din ziua de azi.... :rotfl:  :rotfl:
sa vezi ce dastept va fi el in inginerie cand iese din facultate ca va sti meserie de mama mama... rupe gura targului.... asa credeam si eu ...eram cel mai al drak la contabilitate numa 10 ... stai calm ... cand m-am angajat eu ... au inceput sa ma traga liceenii de maneca care se angajasera si care lucrau deja de un an ... :rotfl:  eram prostul satului sa zic asa ... ca am crescut mai repede ca ei ptr ca aveam bagajul de cunostinte ..asta-i altceva..dar... initial ma trimiteau dupa covrigi :wink: Situatia nu se datoreaza faptului ca nu stiam ..ci ca in scoala te invata lucruri standard..dar "chichitele" alea nu ti le arata nimeni, cum sa citesti ceva, cu m sa interpretezi.... sa fim noi sanatosi...
tine minte asta si sa imi zici cum sta treaba peste 10 ani :hi:
vezi sa nu te superi ca eu glumesc cu tine :hi:

balanescuadrian

dedule ..hai ca te-am luat la puricat...cum adica ...oboseala navetei ca vii sa iti vezi stupii....
pai eu faceam 6 ore pe tren cu perosonalul ca nu sunt alte trenuri pana la targoviste, decat personale..si veneam acasa sa iau mancare sa am ce manca si sa iau bani de buzunar :wink:, adormeam cum pleca trenu si a trezeam cand intra trenul in gara :smile:
sa vezi ce o sa dormi pe tren ..de o sa te intrebi ... cand mai mergem cu trenu sa dorm si eu linistit :hi:
cu fetele de bani gata ..vad ca ti-ai facut planu :rotfl:
sa stii ca sunt si fete mai "sarace" iar daca te iubeste..iti plateste ea sucul, sau fiecare cu ce consuma.. .. sa nu faci cu mine pe macho-man ca nu tine... daca nu ai salariu de unde sa ai bani sa platesti in fiecare zi 2 sucuri (10 ron *5 zile = 50 ron ptr sc doar / saptamana)
de-ai stii cate cu nasul pe sus am vazut urcandu-se in dacie 1300 sa fim noi sanatosi ..  :hi:
:)

dedu

Eu chiar ma bucur ca imi zici astfel de lucruri,stiu ca o sa-mi arate cei mai vechi unele lucruri pana vad cum sta treaba pe acolo dar eu nu vreau sa ies din facultate mai prost cum am intrat!!!!
Nu mi-am facut planul cu fata de bani gata,defapt nu stiu daca ma credeti dar ea so dat la mine,ea mi-o luat numarul de la o fata si tot ea imi dadea apropouri ca sa fie prietena mea ca nu stiu ce!!!N-ai grija ca nu ma insor cu ea,nu vreau sa ajung sclavul lui taicasu!!!
Ea nu i genul care sa iasa numai la un suc..........
Unul dintre cele mai usoare lucruri i sa ai o prietena dar este greu sa ti fata langa tine,numai langa tine!!!

balanescuadrian

dedule..stai sa ajungi tu la facultate sa vezi acolo ... :hi:
anul asta n-ai nevoie de fete ..esti clasa a 12-a ai alte treburi...ai nevoie de timp liber ..fetele nu te asteapta pe tine sa inveti.... asa ca ...mai bine sa nu aiba cine sa te astepte :hi:
cum adica ..."sclavul lui taicasu??

dedu

Pai taicasu are bani si relatii pe aici prin Sebes,nu am de gand sa iau ordine de la unu ca el o viata intrega!!!
Sa schimbam subiectul asta... :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

dedu

dedu

milu56

Citat din: centrifugadaca mai gasesti 1mp din ROMANIA ta ecologica fara un pet sau o punga de plastic si un luminis de padure sau o poienita fara burtosi cu lanturi la gat ascultand manele si frigand fleici,te cred!
dar revenind la intrebarea lui Dedu,coroborata cu parerea ta,Romania nu poate fi o tara plina doar de apicultori,turme de oi si ciobani cantand din fluier.
IAR DACA TU ASA O CONSIDERI,DE CE NU VII AICI-INCEPAND DE MAINE-SA FACI O APICULTURA LA SCARA NATIONALA IN ACEASTA TARA ECOLOGICA
DIN POSTARILE TALE INTELEG CA PRACTICI APICULTURA IN SPANIA. DE CE NU CONVINGI TU NISTE INVESTITORI SPANIOLI SA VINA IN ROMANIA ECOLOGICA SI SA INVESTEASCA MASIV IN APICULTURA!
Ce intelegeti atunci cand auziti"ECOLOGIC"?

milu56

Multi pe forum se dau oameni atotstiutori,dar din pacate nici sa spuna cum ii cheama si din ce zona sunt nu stiu.

balanescuadrian

Citat din: deduDumneavoastra ce facultate ati facut? :smile:
zi-mi direct lasa dumneavoastra ca ma simt batran si nu e cazul
ASE-ul, sectia  Contabilitate si Informatica de Gestiune, dar nu prea conteaza ce a terminat fiecare
daca are relatii nu-i un lucru rau, daca da ordine, ti se pare tie ca acu fierbe sangele "independentei" si nu suporti nimic, dar asculta la mine ce zic ... ce n-ai vrea sa ai pe unu ca asta langa tine peste vreo 5 - 6 ani cand o trebui sa te angajezi... :nod:
sa dea el ordine si sa iti fie tie bine :hi:
oricum pana te insori tu ...mai trece ceva apa pe Dunare
albinele  ce-ti fac?
ti-ai facut o pagina cu stupii tai? ai postat ceva poze...cati oameni cumsecade sunt pe site-ul asta imposibil sa nu primesti ceva sfaturi bune
daca da ..da-mi si mie link-ul ca nu gasesc

centrifuga

Citat din: milu56
Citat din: centrifugadaca mai gasesti 1mp din ROMANIA ta ecologica fara un pet sau o punga de plastic si un luminis de padure sau o poienita fara burtosi cu lanturi la gat ascultand manele si frigand fleici,te cred!
dar revenind la intrebarea lui Dedu,coroborata cu parerea ta,Romania nu poate fi o tara plina doar de apicultori,turme de oi si ciobani cantand din fluier.
IAR DACA TU ASA O CONSIDERI,DE CE NU VII AICI-INCEPAND DE MAINE-SA FACI O APICULTURA LA SCARA NATIONALA IN ACEASTA TARA ECOLOGICA
DIN POSTARILE TALE INTELEG CA PRACTICI APICULTURA IN SPANIA. DE CE NU CONVINGI TU NISTE INVESTITORI SPANIOLI SA VINA IN ROMANIA ECOLOGICA SI SA INVESTEASCA MASIV IN APICULTURA!
Ce intelegeti atunci cand auziti"ECOLOGIC"?
Eu nu prea sunt umblat ca altii,sunt baiat de la tara si nu stiu sa vorbesc "pe radicale"si de aceea te rog sa spui tu cu cuvintele tale ce inseamna ecologic,sa inteleg si eu precum si altii ca mine ne iesiti in lume!

dedu

Nu am facut o pagina a mea,eu daca ma intereseaza ceva intreb la jurna.Am pus acolo ceva poze cu albinele mele,fac bine,in acest weekend cred c ao sa-i impachetez!!!
Da,sunt rebel,nu am nevoie de ajutorul nicicui!!!!

dedu

Sa revenim la subiectul despre Romania!!!
Ce ziceti,o sa ajungem un urmatorii 50 de ani sa ne apropiem de tarile ca germania,franta,italia,spania?

balanescuadrian

in 90 Silviu Brucan a facut o afirmatie ptr care a fost blamat
Romaniei ii mai trebuiesc vreo 20-30 de ani ca sa ajunga la nivelul la care sunt tarile occidentale in prezent!
va intreb eu ..a ajuns Romania dupa 20 de ani la nivelul din anii 90 a oricarei tari occidentale?
parerea mea este ca nu!
parerea mea ...dupa cei 20 de ani ..este ca peste 50 de ani poate vom reusi si noi sa ajungem tarile occidentale la nivelul de acum, suntem mult in urma, iar viteza de evolutie a Romaniei ... este lenta, poate prea lenta!
sa speram ca voi fi contrazis de o crestere economica fara precedent si ca voi apuca sa ma bucur si eu de aceasta...vom trai si vom vedea
:hi: